Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Super poze Bombonico! tare mi-ar placea si mie s-o duc pe Ioana la ZOO!! Copii sunt fermecati de animale. Bombonico dar vad ca veni vara de-a binelea la voi, luna trecuta ningea si acum jasy este in tricou si capul gol.
Bianca, am observat ca te-ai tuns..sa-ti fie de bine. M-am uitat si eu la pozele de la petrecere, cred ca v-ati distrat super.
Am fost si eu cu ioana la o aniversare sambata. vreau sa va spun ca nu avea treaba cu nimeni. Erau multi kinderi acolo de diverse varste iar ea cerceta casa in amanuntime, mai lua o jucarie...mai deschidea cate un sertar, cate o usa...nici gand sa participe la jocul copiilor.
Ioana mea nu-i bataioasa, n-am vazut-o sa ridice mana la vreun copil pana acum. le mai ia jucariile din mana sau mancarea dar nimic mai mult doar protesteaza daca aia incearca sa-si recupereze cumva obiectul, adica nu-l mai da inapoi.

daniela19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Danielo pai ia masoara si cantareste fata, ca avem nevoie de datele de la 15 luni.
Bee si Bumbita inca nu au aflat ce e bb2. Bumbita merge in mai la eco.Poate fac amandoua.
Tu tot 19 sapt. ai? sau ai uitat sa schimbi semnatura???

Marco a dormit 1 ora jumatate. sper sa nu adoarma pana deseara la ora 20. ca de nu maine nu se trezeste la gradi.
a papat, imediat ne pregatim sa iesim afara. cred ca vom fi primii in parc la ora asta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova, n-am avut timp sa pun nici poze dapai de semnatura...am 25 de saptamani de acuma, fac 26 miercuri!! Gravida in toata regula ma numesc.
Am mai bagat nasul si prin pozele voastre ca tot bantui de una singura pe aici. Mult a mai crescut marcolino si este frumos foc! Sa stapaniti sanatosi noua masina!!!!!
eu tot nu sunt lamurita cu diareea in periada cresterii dintilor. Din cate am citit eu cica nu are legatura directa ci indirecta, adica organismul este mai slabit si atunci contacteaza mai repede virusi si bacterii. Deci orice semn de boala in aceasta perioada, gen febra sau diaree se trateaza ca atare, nu dam vina pe dinti si mergem mai departe..sau da???
Ca eu m-am satuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaat!!! Avem si noi doi premolari iesiti si unul este pe vine, intr-o noapte s-a lasat cu urlete si de la pasti ne luptam cu o mica diaree, drept urmare de cateva zile bune suntem la regim. fara lapte...fara prostioare...Abia astept sa manance si al meu copil ca toti ceilalti. Eu in continuare gatesc separat pentru ea dar tare m-am plictisit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

...si totusi, Mataki si-a gasit bluza de pijama?!!........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Daniela pai ma gandeam eu ca nu e bine cu 19 sapt.
Profita acum ca doarme si pune poze la vedere.
a....si marco le-a umblat prin sertare ieri, prietenilor astora.
Diaree, au mai bine zis scaun moale face cam de o sapt. de cand mai plange noaptea. face dim. si seara.eu zic ca e de la maselele celelalte care trebuie sa apara.
Cand are febra ii dau Nurofen sau paracetamol supozitoare, dar eu zic ca face tot din cauza dintilor. acum nu stiu ce sa zic...poate ai dreptate, n-am studiat problema.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Bei dar chiar nici una nu mai este pe aici sa se plictiseasca impreuna cu mine....lasa ca se scoala fiimea si-mi trece mie pofta de stat la calculator.
Moni nu mai speria ma fata cu lupul. Avem si noi o papusa trei in una, adica scufita, baba si lupul. Prima data cand a vazut lupul ala negru nici nu vroia sa-l atinga si se uita tare incruntata la el. Acum in urma povestii a invatat ea ca lupul este rau si papa oameni dar niciodata pe ea, asa ca a devenit jucaria favorita si de cate ori apare cineva vine si ea repede cu lupul si incearca sa-l sperie agitand lupul si scotind sunete haioase.
Jucariile prezinta interes vreo jumatate de ora dupa ce le-am cumparat daca nu sunt insotite de istorioare si de modalitati haioase de joaca. Totdeauna cu un adult. Singurele obiecte cu care s-ar juca singurica ar fi mopul, matura, betele, pamantul, florile...
De vorbit inca nu vorbeste, adica nu spune cuvinte distincte care sa si insemne ceva...doar mama, in rest sunt pura intamplare si nu au adresa dupa parerea mea, adica balmajeli.
Eu inca o mai tin in ham pe afara pentru ca nu pot alerga dupa ea si inca nu este foarte atenta pe unde merge si zau ca n-am chef sa fie cucuiata si zgariata. Las insa hamul ala lejer sa se duca si sa faca ce are chef insa...supravegeata.

Mergi la inceput

Ioano n-ai ajuns la Paris?? Il mai ai pe Razvanel la regim? Ii dai lapte din nou sau ii dai din ala fara lacoza?
Giova daca zici ca doar doua scaune pe zi nu cred ca ar fi problema. ioana intr-o zi a avut 5 si apoi cate 2-3 dar nu mi se pareau ok din acest motiv am sistat laptele sa nu agravam mai rau problemuta si sa dea naiba daca mananca ceva ce n-ar fi pentru varsta ei. nasol este ca inca baga tot in gura si zau ca nu stiu de cate ori s-o spal pe maini pe zi sau cum fac sa dezinfectez toate obiectele din curte sau de pe strada! sau s-o leg de maini...sau sa-i pun calus...

Mergi la inceput

Ioana
Daniela pai cam toata lumea e in fam. acum. Noi pierdem timpul in cursul sapt., in weekend avem treaba . Poate nu in ordinea asta dar....
Moni pe unde esti? dormi sau te-ai dus sa cauti lupul?

acum chiar ca am plecat.
.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

OOOOOO !!! Lume noua Daniela mai baga nasul ... e ceva
Mie mi-a cazut netul (GIO deci nu eram cu lupul )si numai bine am mai citit presa si am facut ceva declaratii si note la bilantzuri Si mai am inca
Diana doarme de la 14,30 a papat supa de pui si orez cu pulpa de pui ... Si a venit pe jos cu Ghitza din centru pana la gara cale de vreo 5 statii de tramvai ... nu mai pun cat a circulat prin parc si pe mal
IOANA nu mai zici nimic?

Cred ca si MARAKI a nimerit in zona crepusculara de nu mai apare

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULEZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

OFFFFF...din copilul cuminte Ioana s-a transformat in "mica bestie".
Abia la 4 fara un sfert a adormit de diminata treaza de la 8. Ii ies 4 dinti o data, are si o iritatie la fundic,ma dispera nu alta.
Cica a dormit juma de ora! Vai de capul meu

poze noi http://www.dropshots.com/anymony

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput