Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
georgi_ana25 spune:
Annisia mii de multumiri si
...desi citesc cu foarte mare atentie nu am gasit nicaieri ca vreo gravidutza sa se planga ca nu isi mai simte bebelu' mai ales ca eu l-am simtit la 3 luni si 3 saptamani si acum nimik ...cred ca iti dai seama de motivele de ingrijorare...multumesc din suflet pt informatie chiar nu stiam de aceasta perioada "de repaos"
cand mai vi la Targoviste sa-mi dai de veste te duc la o parjiturica bunaaaaaa!!!
e adevarat ca e frumos orasul, desi e micut e foarte curat...m-a adoptat si pe mine acum vreo 8 ani, pentru ca aici m-am casatorit...eu de felul meu fiind olteanca...dar hai ca sunt offtopic...
danielle02 spune:
roxana ce faina gradina cred ca ai acum... ai unde iesi la soare si la un gratarel. si eu trebuia sa ma mut de prin ianuarie la o casa cu o gradina mai mare,dar am amanat.urmeaza sa ne mutam si o sa am si eu de munca cu gradina.abia astept ![]()
pupici ptr toate burticile.sa aveti o duminica faina! 
danielle
17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
alinus_25 spune:
buna dimineaata burticutze si bb-lini!!!
aseara am fost la o nunta, mare fitza p'acolo, toata lumea dansa si etala toalete....eu atalam burtica ![]()
....m-am ridicat de 3x de la masa sa ies la aer si deja nu mai faceam fata avalanselor de priviri curioase de originea burticii mele, + n-shpe intrebari sacaitoare de la rude, neamuri, nemurele ca...de ce nu dansez...ca macar un vals....ce probleme am....
in rest m-am lalait intr-un scaun moale, ca in sezlong, dar tot mi-a amortit dosu'
dupa 4ore, 2no-spa am plasat banii discret si am sters-o
dar nu se merita atata efort,
si ma gandesc cu groaza ca in august cunun...sa ma ajute DD sa duc bb pana atunci ca vad eu ce fac la biserica, am sa-mi pun un scaun de bar sub fund
-dutzelor sa fiti linistite, relaxate, optimiste, chiar si cele cu pb-me, nimic nu merita efort mai mult pe lumea asta, decat sufletelul mic si cald din burtica noastra 

15+ cu
Iulius
alina m spune:
hai ca am reusit cu pozele
pt cine nu intelege eco, sunt 2 coapse, o talpa si intre cele 2 coapse...ditamai...la 17-18 saptamani
FOTO
Alina 20+ 
georgi_ana25 spune:
Alinus sigur ai fost mult mai frumoasa decat fitzoasele care si-au etalat tinutele si au dansat...si eu am fost la o nunta si am fost asa de mandra de burtica mea ca nimeni de acolo nu era ca mine![]()
Annisia spune:
quote:
Originally posted by alina m
pt cine nu intelege eco, sunt 2 coapse, o talpa si intre cele 2 coapse...ditamai...la 17-18 saptamani
Bai, unde e ditamai ... echografia? Ca nu am vazut decat doua poze cu tine, la 19 si 20 de saptamani. Chiar ai o burticuta mareeeeee. Barvooo!
Cred ca nu ai facut publica echografia, de nu se vede. Ia cauta si dezleaga misterul, sa vedem si noi talpa lui fi-tu...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati
alinus_25 spune:
Danangie si eu am facut eco la 5s fix, si nu se vedea decat sacul embrionar, si m-am crizat ca eu luasem Acyclovir,
si dr mi-a zis sa repetam eco la 9s cand se vor vedea:
1 continutul sacului embrionar(bb cu schite de membre sup si inf)(se vede de la 6s)
2 miscari cord embrionar
3 vezicula vitelina
cat despre un eventual tratament de sustinere ai destule pareri de la fetele cu experienta mai multa. Sanatate multa cumnatei tale!
alina m spune:
geori ana, nu stiu cum sa zic sa nu te sperii si sa nu supar pe vreo graviduta de pe aici. Eu am avut o experienta neplacuta. Deci sunt la a2a sarcina. Prima data aveam 2 fetite. Nu intru f mult in amanunte, cine vrea ma poate intreba dar nu vreau sa intristez pe nimeni, e asa frumos sa fii
incat nu meritam sa ne intristam, trebuie sa ne bucuram cat mai mult de starea noastra. Mi mi se pare divina...
Dar ce vroiam sa-ti spun de fapt: prima data eu am avut burta tare toata sarcina, dar fiind la prima sarcina nu stiam ca nu trebuie sa fie tare. In plus cand auzeam la mama sau alte femei ca treb sa fie moale, le spuneam ca la mine e tare probabil pt ca sunt doua. In plus, ziceam eu ca atunci cand se misca se intareste burta pt ca nu au loc. Dar de fapt erau si contractii. asa ca ia nospa.
In legatura cu miscarile, nu pot sa-ti spun nimic in plus pt ca nu mi s-a intamplat. La mine intotdeauna, chiar si prima data, misca de mai multe ori pe zi, si neaparat seara la culcare.
FOTO
Alina 20+