Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Alina_m - Se vedeeeee!!!! Ai reusitttt!!!!
Georgi_ana - Ia cauta la capitolul 19, pagina 10, mesajul lui Teodoran. Apoi urmareste si in continuare si vei vedea ca nu esti singura. Parca mai dadeau fetele si alte leacuri pentru constipatie. Pozele tale unde este? (Sabina, nu esti pe faza sa ma certi?)
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati
Annisia spune:
Fetele, eu ma mai bag putintel la nani. Puteti sa ma barfiti linistite. Sa nu ma deranjati, bine? Ca sunt foarteeee ocupata... sforai!
alina m spune:
Danangie, eu am fost insarcinata prima data cu 2 fetite. La inceput ma durea foarte tare in partea dreapta, mi-era f frica de extrauterina si m-am dus la dr inca din prima sapt dupa ce nu mi-a venit...
Deci la 4 sapt nu s-a vazut la eco intravaginala nimic, nici in uter nici pe trompe.
La 6 sapt s-a vazut doar sacul embrionar.
Abia la 10 sapt s-a vazut ca sunt 2 bebei.
Parerea mea e sa mearga la un dr pana vine al ei. De ex mie mi-au dat duphaston in loc de utrogestan, si la prima si la a doua sarcina.
De sangerari am auzit f multe femei care au ajuns cu bine la sfarsit dar am auzit si de celelalte cazuri.
Mergeti la dr dar sa fie un dr bun.
FOTO
20+
(posibil Rares)
alinus_25 spune:
georgi_ana
fetelor, am vazut pozele alinei
sunt doua foldere, cel din dreapata....are 2 poze
cel din stanga....o gramada
inclusiv minunatia de cuc!!!
alina_m frumoasa burtica, da' cucu e si mai si!!!
eu sunt tare minunata de disproportiile astea, de o saptamana ma uit la cucul lui Iulius al meu,
compar cu al baiatului lui aniast78, acum cu al alinei 
trebuie sa va arat neparat si putzoiu lui Iulius...............
15 cu
Iulius
Roxana_G spune:
Fetelor, eu daca mai vad poze cu slabute, nu mai intru la odisee deloc. 
Annisia, somn usor. Dar da sforaitul mai incet ca incerc si eu sa ma culc.
Myral,
. Si eu ma bucur tare cand se mai adauga o saptamana, in curand faci si tu 21. Dar mai avem...jumatate.
Cu alex mi se parea ca timpul trece repede, acum mi se pare ca e tare greu si in permanenta stau cu o grija sa nu fie vreo problema.
Danielle, gradina nu e gata draguta. Nu am decat un gazon chel pe ici pe colo.
Vine pana la urma luni o tanti sa ne propuna cate ceva de plantat, dar era cam aiurita si pana la urma cred ca tot eu voi alege ce si cum. Dar am masa si scaune, un sezlong pe care ma bat cu pitica (a zis tati ca ne mai ia unul sa nu ne mai certam) si un balansoar numai bun de dormit in el. Dar gratar mergea si asa, weekendurile trecute am facut si fara mobiler. Am lasat terasa deschisa la bucatarie si s-a mancat fie acolo civilizat la masa, fie afara pe jos. ![]()
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
alina m spune:
roxana g , stai linistita. E adevarat ca eu nu am luat decat vreo 3.5-4 kg si mai mult pe burtica si sani, dar eu in luna a3a nu puteam sa mananc decat fructe si legume si nu puteam sa beau nimic incat ajunsesem sa am niste picioare cum n-am mai avut eu de prin generala sau primii ani de liceu. Dar voi recupera..., la sfarsit cred ca vom arata toate cam la fel

hai ca merg sa ma apuc de treaba, am acte de facut.
Pupici la toate 
Nu stiu ce am azi dar sunt tare vesela si fericita. Imi vine sa sar intr-un picior..
FOTO
20+
(posibil Rares)
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Fetelor, eu daca mai vad poze cu slabute, nu mai intru la odisee deloc.
Ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!
eu n-am mari noutati, dupa cateva zile de umblat azi am zacut:)
Liano, te pupic.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Alina, nu e vorba numai de kg puse, ci si de cate aveai inainte.
Tu arati foarte bine! Sarcina usoara!
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Annisia spune:
Mamaaaaa, dar in tara asta nu te lasa nimeni sa dormi! Ma tot suna o vecina sa vina sa imi dea carucioarele nepoatelor ei... Cred ca m-a vazut mai sarantoaca, nu stiu ce sa zic... I-am dat zilele trecute doua plase cu gentutze pentru fetite si acum probabil ca se simte datoare. Dar, in puii mei, daca vede ca nu raspund, la ce ma aia la cap? Puteti sa ii spuneti voi ca eu vreau super fitze pentru bebe al meu si nu am nevoie de carucioarele ei? Mie imi e rusine sa ii spun...
Acum ce mai faceti? Cu ce va mai laudati?
Roxana_G si Sabina - asta nu e site de matrimoniale iubitele! Noi vrem sa vedem burtici si nu ne intereseaza gabaritul, celulita si alte chestii din astea femeiesti. Aici conteaza sufletul! Iar voi sunteti premiantele noastre! Asa ca lasati vrajeala si faceti poze! Roxana, punem de o sedinta foto la tine pe gazon? Iti plantam si copacei, daca vrei...