Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Neata si de la mine! Si eu sunt cam adormita ieri am avut si ceva treaba vizite nu prea am avut timp de odinna dar se pare ca am nevoie desi si azi se pare ca am program. Abia astept sotiorul sa mai preia si el din treburi. Renuntasem si la utrogestan si nu mai aveam nici o problema cu scurgerile dar parca s-au intetit intariturile de burtica asa ca iar am inceput sa iau din cand in cand macar pana ajung la doctora.Roxana 21 de saptamani eu asa ma bucur cand mai trece una nu numai la mine la oricare din fete dar tu esti mai apropiata si observ imediat. Abia astept sa ajung si eu la morfofetala la 21 sapt.Apropo ieri m-am chinuit cu forumul abia se incarca apoi s-au evaporat vreo 2 mesaje asa ca am renuntat. Vad ca si azi merge cam greu dar parca putin mai bine.Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

aniisia, am nevoie de ajutorul tau. Am reusit sa fac si eu o pagina cu foto tot pe yahoo, ca si tine. Dar nu stiu cum sa fac sa apara cum e la tine. Ma poti ajuta? Putem vorbi si pe yahoo-messenger, id meu e ' mihai7377 '.
te roooooooog!!
raspunde-mi chiar daca nu poti sa ma ajuti,asteptarea e grea.

Alina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna ziua la toate !
nu prea am timp sa scriu pe forum, dar va urmaresc cu interes!

Sper ca odiseea si-a ferecat bine portile si toate ne vom tine bebicii in brate!

Annisia ce burtica frumoasa aiiiii!!! desi eu am 18 saptamani este apropape cat a ta de mare...sper sa ma descurc si sa va pot arata si eu cateva poze cu burtika mea!

am citit ca sunteti cateva care va confruntati cu cateva probleme asemanatoare cu ale mele, si mie mi se intareste burtika si nu stiu ce sa fac ca la doctor ma duc abia la sfarsitul lunii si nu mai am rabdare...nu am mai simtit miscarile lui bebe de vreo cateva zile...nu stiu ce se intampla...sunt un pic constipata...sa fie asta cauza? daca aveti vreo idee despre ce mi se intampla va rog sa imi dati si mie un sfat!
va

Georgiana18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor, ce liniste e pe aici duminica!! Si eu sunt singura acasa, sotul si cu Victor sunt plecati la Busteni asa ca stau in pat si ascult muzica si citesc ce mai scrieti voi.

Fata de acum 3 ani, vad ca pretul eco morfofetala s-a dublat aproape, mda serviciile medicale vor fi din ce in ce mai scumpe...

Roxana cum ai reusit sa convingi bona sa vina in Pipera? Sta aproape? Si noi ar trebui sa ne mutam la casa, dar eu aman momentul pentru ca imi e frica (,) ca nu ma pot descurca la casa cu 2 copii mici...unul mic acasa, unul la gradi, nu are cine sa il duca pe Victor la gradi decat eu, nici nu stiu in Bucuresti macar cum o sa ma descurc, abia acum realizez cate probleme o sa am.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

annisia nu mai e cazul. Am reusit singurica. In curand voi posta si eu poze cu burtica.

georgi ana25, daca esti constipata e normal sa fie burta tare. Nu e normal sa se intareasca doar uneori, alea sunt contractii. Iar pe bebei ar trebui sa-i simtim in fiecare zi.
Eu te sfatuiesc asa:
1. Ca sa simti bebe, stai intr-o pozitie incomoda pt el, si-ti va da sigur un semn.
2. Cu constipatia, pe mine m-a sfatuit o burtica de pe aici sa iau dimineata, pe stomacul gol, miere si sa beau apa. Apa nu pot sa beu dupa miere ca...dau la peste... Dar iau dimineata in functie de cat de constipata sunt , o lingurita sau 2 de miere.
3. In legatura cu intarirea burticii, intai incearca sa scapi de constipatie ca e posibil sa se regleze toate dupa aceea. E lupta mare pt loc acolo...

Alina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Gabriella77 si eu sunt fara sotior si mi-a mila de el ca bebe aseara a lovit asa puternic si el saracu de cand ma tot intreaba daca misca.Al meu o sa vina in tara in iunie si m-a rugat sa ma duc la ecografie atunci sa fie si el.Dar asta inseamna aproape 24 de saptamani oare nu e prea tarziu pt morfologie?

teo

Mergi la inceput

Alina_m multumesc de incurajare sper sa fie bine, nu v-as fi deranjat cu intrebarea dar sunt disperata...mai ales ca sunt la prima sarcina si nu stiu cum se manifesta contractiile si mai ales de ce nu mai misca bebe???? nu ma simt rau, nu sangerez nu am absolut nimik pot spune ca ma simt chiar bine...singura problema constipatia...dar totusi de ce nu misca bebe????

Mergi la inceput

Moldoveanca eu stiu ca morfofetala se face la 20 - 22 saptamani, vb cu doctorul tau si vezi ce zice...oricum poti sa-i ceri un cd si in felul acesta tatal nu pierde nimik...dar tu trebuie sa faci echo la timpul potrivit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by alina m

aniisia, am nevoie de ajutorul tau. Am reusit sa fac si eu o pagina cu foto tot pe yahoo, ca si tine. Dar nu stiu cum sa fac sa apara cum e la tine. Ma poti ajuta? Putem vorbi si pe yahoo-messenger, id meu e ' mihai7377 '.
te roooooooog!!raspunde-mi chiar daca nu poti sa ma ajuti,asteptarea e grea.

Alinaaaa, eu am facut nani pana acum. Eram tare obo. Plus ca nu stau non stop pe forum. Inchid laptopul cand vad ca nu mai e actiune prin zona. Te ajut cu draga inima si sper sa reusim. Si pe mine m-au ajutat alte fete, nu m-am nascut eu asa desteapta sa stiiiiiiii.....
Haide, mai esti pe aici sau ce?

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by georgi_ana25

am citit ca sunteti cateva care va confruntati cu cateva probleme asemanatoare cu ale mele, si mie mi se intareste burtika si nu stiu ce sa fac ca la doctor ma duc abia la sfarsitul lunii si nu mai am rabdare...nu am mai simtit miscarile lui bebe de vreo cateva zile...nu stiu ce se intampla...sunt un pic constipata...sa fie asta cauza? daca aveti vreo idee despre ce mi se intampla va rog sa imi dati si mie un sfat!va

Georgi_ana asteptam burtica sa vedem cat de frumusica e. Ai aflat daca ai bebelin sau bebelina? Important e sa fie sanatos, norocos si iubit.
Ok, in legatura cu burtica ta, te rog sa stai linistita. Poti sa iti cumperi de la farmacie No-spa si sa iei cand simti ca ti se intareste burtica, dar nu mai mult de 6 pe zi! Citeste prospectul si vezi ce si cum.
In legatura cu constipatia, fetele au o formula magica de ”Activia cu kiwi”, cica functioneaza, eu nu am probleme de acest gen, dar fetele au recomandat aceasta combinatie altora cu aceleasi probleme.
Chestia cu miscatul...inseamna c nu prea ne citesti cu atentie...s-a discutat de nenumarate ori pe forum, este o perioada in dezvoltarea bebelusului cand nu il mai simti asa activ. Aceasta perioada este intre 18 si 20 de saptamani. De altfel, ai sa vezi ca de la 20 de saptamani il vei simti altfel, ceea ce inseamna ca in burtica ta s-au petrecut niscaiva mutari de trupe. Nu iti face probleme. Ca noi ne-am facut, am mai dat niste bani la doctori, ca sa ne spuna acelasi lucru : bebe e bine, sanatos, voios!
Incearca sa te odihnesti mai mult. Ai grija ce mananci si cat. Mai ia-ti cate un concediu medical si nu te mai enerva inutil pentru orice frantura de rahatel al societatii.
Te asteptam cu vesti bune si foarte bune! Pupici!
PS: Aseara am ajuns prin Targoviste. Baiatul meu are rude acolo. Foarte frumusel orasul tau.

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput