Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Andries spune:
Buna fetelor, hai sus moralul, sanatate celor cu probleme, (inclusiv mie ca si eu am ceva pb, dar nu va mai bat la cap cu ele), dar trebuie sa fim optimiste, nu ajuta la nimic sa fim stresate si ingrijorate!!!
Imi amintesc ca la Victor eram stresata non stop, imi faceam griji din nimic si mi-am facut o gramada probleme inutile, eu personal cred in soarta si daca e sa fie bine, va fi bine!!
Evident ca trebuie sa faci analize, sa stai linistita, sa urmezi indicatiile medicului, dar un pic mai mult optimism nu strica. Evident ca imi pare rau pentru sarcinile care s-au pierdut aici in odiseea noastra, dar eu sunt sigura ca toate fetele vor avea bebei, mai devreme sau mai tarziu, perseverenta e rasplatita intotdeauna!!
In alta ordine de idei, am fost ieri seara la Multiplex la "Vacanta lui Mr. Bean", mai m-am cocosat de ras, am plecat de acolo cu dureri de burta de atata ras, ma dureau muschii intercostali, un film "usor", cu un scenariu un pic exagerat, dar relaxant... il recomand, eu rad si acum cand imi amintesc anumite faze...daca va place genul nu-l ratati!!
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by danangie
MANDARINUTZA multumesc de raspuns......pana luni nu poate face nimic....trebuie sa astepte pana luni sa dea de docotrita ei. I-am zis sa stea numai in pat si cu D-zeu inainte....
DANA7 +
BEBICA
POZELE MELE
Morgano spune:
Dana, eu am o singura recomandare: sa NU ia nimic dupa capul ei sau dupa sfaturi de la persoane care oricat de bine intentionate sunt, nu sunt medici si nu au consultat-o. Duphaston, Utrogestan, se dau in astfel de cazuri, dar la recomandarea medicului. Sa mearga la urgenta, sa nu stea pana luni dupa medicul ei. Mult succes
.
Ripley
14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
danangie spune:
RIPLEY a fost deja la urgente....dimineata.....i-a zis ce am scris in mesajul de mai sus.....nu i-au dat nimic......n-au luat in consideratie ca ar putea fi iminenta de avort.....s-a rezumat sa-i zica ca e avort intern....
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
Andries spune:
Dana, nu stiu ce se intampla cu raspunsul meu pentru ca am incercat sa il editez, dar ceva nu mi-a reusit, eu spuneam ca in general utrogestanul si nos-pa sunt doua medicamente care se pot lua fara probleme, pentru ca daca doamne fereste sarcina e compromisa oricum se pierde (eu am patit-o), dar daca e ok, ele ajuta la mentinerea ei.
Dar cu a spus si Ripley, poate cel mai bine este sa se duca la urgenta.
Andries
Andries spune:
Off Dana, daca la urgenta asta i-au spus...medicii nostri au prostul obicei la gravidele tinere sa nu intervina in primul trimestru, pe principiul ca daca e o problema cu sarcina sau cu embrionul, mai bine se pierde si face altul.... imi pare rau sa spun asta, dar am constatat ca asa este, pana la 28 de ani am fost la 4 ginecologi (unii destul de cunoscuti) si dadeau din umeri spunand ca data viitoare va fi mai bine, trebuie sa dea de doctorita ei si multa bafta ii doresc.
Andries
aeperju spune:
Buna!
Alinus sigur ca am sarbatorit miscarile bb-ului cu bere fara alcool...Mmmmmm...buna mai e. Eu nu sunt nascuta in Piatra ci in Braila, am facut facult in Buc., l-am intalnit pe al meu sot si ne-am mutat dupa licenta in Piatra. Si , sincer, e un oras super...mai ales dupa schimbarile facute recent.Si de Paste a fost impodobit orasul superb.
Deci tu tot la Iasi te duci la doctor....sper sa fie bine. Mult noroc!
Emma 18+
anca78 spune:
Raluca, salonul e pe Tache Ionescu nr.66,in Gheorgheni.Este si cosmetica.Dar mai bine intra pe site :www.annabeauty.ro
Daca te hotarasti sa mergi, sa-mi spui sa vorbesc cu fetele de la salon.Eu lucrez si in alta parte si nu ma gasesti pe acolo decat seara.
Anca
20+ si 
aeperju spune:
Am facut triplu test sapt asta si mi-au zis sa ma duc dupa rezultate luni. Asa ca ..am emotii..dar sper sa fie bine.
Emma
Gabriela77 spune:
Raluca, magazinul e pe I.C Bratianu nr. 12, nu Iuliu Maniu cum am zis. Iertata fie-mi....mintea. Se numeste Mamystic si are lucruri mai dragute decat cel din P-ta M Vitezu. Are si pag de net: www.mammystic.hu
Gabriela,
18 +