Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Raluca, magazinul e pe I.C Bratianu nr. 12, nu Iuliu Maniu cum am zis. Iertata fie-mi....mintea. Se numeste Mamystic si are lucruri mai dragute decat cel din P-ta M Vitezu. Are si pag de net: www.mammystic.hu
Gabriela,18 +
De la astia am luat eu haine la Baby Expo, insa imi pare asa rau ca nu au magazin in Bucuresti. Si imi pare rau ca nu mi-am luat atunci mai multe lucruri...insa eram la faza de stress cu TT.
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
danielle02 spune:
alinus,gabriela,anca,mandarinutza

sa va zic acu ce am patit.ma plimbam prin piata cu sotul meu cand am dat de un ghicitor sau nu stiu cum sa ii zic.mi-a zis ca vrea sa imi ghiceasca in palma,dar inainte de asta imi zice ca o sa am un bebe si ca sotul ma iubeste.
eu...cand aud de bebe,ma opresc si ii dau niste bani,apoi il intreb ce o sa fie bebele cand o sa il am...iar el... baiat!!! apoi ma tras sotul meu si imi zice: eu vreau fata ![]()
![]()
na...ce parere aveti??? sa cred sau nu ce a zis acela???
roxana energia
pe unde esti?? imi trebe ceva energie si mie ![]()
danielle
17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Gabriela77 spune:
Roxana, uita-te la ei pe site, la magazine, se pare ca au un partener in Bucuresti:
MOTHER ZONE
Bucure#351;ti, str. Vasile Lasc#259;r nr.24 (Pia#355;a Maria Rossetti)
Tel.: 0727-225630; 0724-519030
E-mail: office@motherzone.ro
Orar:
Luni-Vineri: 11.00-19.00
Sāmb#259;t#259;: 11.00-15.00
Duminic#259;: īnchis
Danielle, eu zic ca important e sa fie bebe sanatos, ca sigur il veti iubi la fel. Eu una pt asta ma rog! Normal ca esti curioasa ce e si eu sint, dar nu mai e mult si aflam.
Va pup,
Gabriela,
18 +
moldoveanca spune:
Danielle eu nu stiu de ce cred ca tu o sa ai o fetita cu fundita iar Nana un baietel asa ca va rog sa ma anuntati cum aflati ca sunt tare curioasa.Eu stau cumintica in patut azi ca aveam niste dureri de spate cred ca am stat cam mult in picioare.Va pupicesc pe toate
teo
tomasa spune:
Danangie, e foarte bine ca ai sfatuit-o sa stea in patut. Eu cred ca nu i-ar strica si niste Utrogestan pana da de medicul ei, desi eu nu sunt in principiu pt. administrarea de medicamente fara recomandare medicala. Dar asta e progesteron si se recoanda exact pt sustinerea sarcinii, in caz de sangerari sau contractii in primul trimestru. Pe prospect scrie ca daca sarcina e compromisa din punct de vedere genetic, administrarea de Utrogestan nu ajuta la pastrarea ei si se elimina oricum, asa ca nu risca nimic daca-l ia. Singurul inconvenient ar fi ca daca incepe sa-l ia, trebuie sa continue cu el si sa-l intrerupa de-abia la sf. primul trimestru, micsorand treptat doza.
De asemenea ar putea sa ia pana la consultul cu medicul cate trei No-Spa pe zi si astea sunt indicate in iminenta de avort.
Despre eco nu stiu ce sa-ti zic (eu n-am facut nici o eco la varsta mica a sarcinii de paranoica ce sunt), dar e foarte posibil sa fi fost devreme ca sa se vada embrionul, asa ca sa nu dispere. Am auzit aici pe forum multe fete care spuneau ca la primele eco au vazut doar sacul si apoi a aparut si embrionul si totul a fost bine. Doamne ajuta sa fie totul ok.
Danielle si eu cred ca e baiat
dar tu nu te lua dupa noi si ghicitori. Sa stii ca si eu la sarcina anterioara am avut exact genul tau de burtica, daca vrei caut si pun poze. In 5 luni imi purtam inca hainele normale si am avut burtica mica pana la sfarsit. BB a avujt loc suficient si lichid normal mereu, asa ca nu-ti face griji. Vestea buna e ca am dat si burtica jos foarte repede fiind micuta. Arati f. bine, stai linistita si se vede ca esti gravi.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
16+
tomasa spune:
Ripley, mult succes cu bona, eu te inteleg ca esti amarata. Din fericire pe mine ma ajuta ai mei cu copilul, sta cu tatal meu cat sunt eu la servici, il mai ia si mama in we iar in curand vom sta toti impreuna, fiindca sper ca pana in toamna sa ne terminam de construit casa si va fi si mai usor. Insa te inteleg foarte bine, si eu as fi la fel de selectiva daca as fi nevoita sa apelez la o persoana din afara familiei. E bine ca in curand vei sta si tu un timp acasa, cat va fi bb2 micut si vei putea supraveghea noua bona.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
16+
Liana30 spune:
trecui sa va pupacesc pe toateee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica
danielle02 spune:
gabriela sunt tare curioasa sa vad ce e bebe.nu prea cred ce spun ghicitorii da asa de curiozitate ![]()
moldoveanca fii sigura ca anunt cand o sa stiu ce e.spun la toata lumea

tomasa pune niste poze si cu burtica ta.tare as vrea sa te vad 
liana
si eu te pupacesc
va pup,sper sa aveti o seara faina.eu sunt tare suparata.am fost intr-un magazin de animale si pesti iar domnul meu sot nu a vrut sa imi cumpere nimic.nici macar un iepuras ![]()
danielle
17+
pozici
alina m spune:
buna seara la burticute!
vreau si eu sa ma laud cu burtica mea...
cine ma ajuta si pe mine si-mi spune cum sa fac sa va arat pozele?
stiu ca s-a mai intrebat, dar am cautat vreo ora si am disperat...
va rog...
Alina 20+ si
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by danielle02
gabriela sunt tare curioasa sa vad ce e bebe.nu prea cred ce spun ghicitorii da asa de curiozitate
moldoveanca fii sigura ca anunt cand o sa stiu ce e.spun la toata lumea![]()
tomasa pune niste poze si cu burtica ta.tare as vrea sa te vad
lianasi eu te pupacesc
va pup,sper sa aveti o seara faina.eu sunt tare suparata.am fost intr-un magazin de animale si pesti iar domnul meu sot nu a vrut sa imi cumpere nimic.nici macar un iepuras
Danielle, te inteleg, ca si eu sint tare curioasa! Incerc insa sa nu ma mai gandesc la asta si sa am rabdare pana la urmatoarea eco. Dar acum i-ai m-ai starnit!
Eu sint asa plictisita! E tare nasol singura fara sotior. In schimb, sint asa incantata ca bebe al meu si-a schimbat stilul de miscare Acum parca loveste si se simte cu mana. Ce surpriza va avea sotiorul meu, saracutul de cand isi doreste sa simta si el. A crescut bebe, dragul de el!
O seara frumoasa, burtici dragi!
Gabriela,18 +
danielle17+
pozici