obezitatea in sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Medicul meu nutritionist se numeste Lygia Alexandrescu si consulta la Natural Silhoutte tel 3174341 suna sa te programezi si vei vedea ce super om este doamna doctor.Personal mi-a dat sfatul de a ma alimenta echilibrat pentru ca pe peroiada sarcini nu ai voie sa ti dieta de slabire.Pe lista cu ASA NU -fara grasimi animale si margarina,carnea de porc si cea de vita grasa,alimente prajite,aluaturi,condimente iuti,alcool ,bauturi carbogazoase,zahar,dulciuri,Se consuma 2-3 oua pe saptamana,grasimi-numai ulei de masline 1 lingura pe zi,100g paine neagra s-au graham/zi.Dar repet tu nu esti insarcinata si poti urma alta dieta care sunt sigura ca da roade,,,,ea garanteaza 1-1,5 kg pe saptamana.Am sa va mai scriu mai tarziu ,azi ma duc la medic si cu putin noroc poate vedem ce am in burtica si in primul rand daca este sanatos BB.Am niste emotii...dar sper ca totul sa fie bine.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Bursucelu, iti doresc multa bafta la doctor.
As fi vrut sa te intreb daca ai pirdut ceva kilograme cu dieta doctorei Alexandrescu, sau doar te mentii, eu am mai fost la dansa de mult dar fiind din pliesti imi este mai greu sa ajung chiar si acum ca lucrez in bucuresti, eu sunt insarcinata in sase saptamani si cam am ceva kilograme in plus, trebuia sa mai scap de cateva macar dar daca s-a intamplat mai repede asta este ma bucur oricum.
Multumesc si inca o data bafta


Zeiri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu am ramas insarcinata la 72kg cu numai 156 deci:obeza am doar 12 sapt. si deja am pus inca 3 kg ce va fi -va fi eu ce pot sa fac mananc sanatos am renuntat aproape de tot la dulciuri,mananc fructe, legume mai putina paine si paste fainoase, dar cu toate acestea daca m-am lasat de activitatile mele obisnuite si de sport nu am ce face.... sunt constienta ca nue bine, toata lumea mi-o zice si ginec ma cearta! eu tot ceea ce depinde de mine fac in rest Dumnezeu cu mila; pana in prezent stam bine amandoitrag sperante ca si pe viitor totul va decurge bine si nu voi pune f. multe kg.!!!! mama mea era de 45 de kg cand a ramas insarcinata cu mine si de inaltime 177 cand m-a nascut era de 90 de kg. si nici nu a mai putut slabi soarta ce vrei sa faci altele sunt grase altele sunt slabe cred ca decat sa-mi fac o problema prea mare si sa inebunesc daca o fi sa slabesc voi slabi daca nu rabdare asta e....

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Bravo fetelor! Nu pot decat sa ma bucur pentru voi si sa va doresc sarcina usoara si moral ridicat. O sa fie bine!

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

noi si bb nostri sa fim sanatosi si daca suntem mai plinute astae...trebuie sa fim optimiste nu se poate altfel

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am 1.67 cm si in a doua sarcina am pornit de la 75 kg..cand m-am apropiat de 100 am refuzat sa ma mai cantaresc...Acum la aproape 2 ani am 65 kg fara nici cel mai mic efort si fara restrictii alimentare... Doar 2 copii mici

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladys spune:

bursucel , sanatate ulta si sarcina usoara, iar kity2004 spor la treaba. Si eu am pornit in prima sarcina de la 86 si am ajuns la 106 iar acum sunt insarcinata a doua oara si am pornit de la 116si am ajuns in 24 de saptamani la 124, dar conteaza ca suntem sanatosi amandoi, si eu si bebe, si nu as fi renuntat la al doilea bebe doar pt.un motiv asa pueril cum e silueta mea!Asa ca multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Multumesc mult ladys de incurajari,incerc sa fie totul bine si sper ca bb sa fie la fel.Tu cum ai nascut normal s-au cazariana?Am uitat sa va spun ca am facut eco si totul este ok si cel mai important este ca voi avea o fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Yeee!!! Super, bursucelu!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si o nastere si mai usoara! Sunt foarte mandra de tine ca ai luptat!Cum mai stai cu kg?

M. 34+ babyboy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladys spune:

Draga bursucelu , eu am nascut normal dar am avut un incompetent de medic care nu prea si-a facut meseria in sensul ca mi-am rupt colul din cauza ca nu am avut dilatatie decat 6 si nu mi s-a facut absolut nimic( perfuzii sau altceva) pentru asta . Dar acum am alt medic in care am mare incredere si daca nu apar complicatii cred ca o sa nasc tot normal. Fruntea sus, curaj si sa-ti traiasca fetita!



24+

Mergi la inceput