obezitatea in sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nu sunt in situatia ta, dar nu stau nici eu pe roze. Am pornit in sarcina de la 85kg/1,70cm, am mai slabit insa, acum avand intre 82,8-83,5.. Medicul mi-a zis sa am grija la alimentatie, sa incerc sa nu pun mai mult de 12kg. In rest, nu am probleme. Nu am pofte, mananc mai putin ca inainte pt. ca ma simt mai mereu balonata, si ma satur foarte repede..de dulciuri nici nu ma prea ating..si nu din cauza ca mi-e rau de la ele..dar nu simt nevoia..
Pana acum zic eu, ca stau bine, in conditiile in care nu am pus nici un kg pe mine la 16 sapt. implinite.. Oricum, in ultimele luni se pune cel mai mult..
Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate tie si bebelului! Cred ca sub atenta grija a medicului tau, vei putea sa duci sarcina la capat. Mergi la un alt doctor!



Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sarcina usoara si bb sanatos !
Nici sa nu te gandesti la ce ti-a spus acel "medic". Mergi la altul. Eu desi nu am pornit rau, cu 70 de kg la 174 cm, am ajuns la 103 inainte de cezariana. BBlina a avut 3700 g si 57 cm. Nu am avut nici o problema, daca trec cu vederea crizele de isterie ale med.de familie la masuratorile lunare. Imi era foame, tot timpul foame. In rest, operatia si refacerea au fost rapide si fara probleme.


Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Bursucelu, nu te pot ajuta cu nimik in legatura cu problema dr "sfatuitor" dar am vroiam sa iti spun ca daca vrei sa ajungi la Ion Inout, pe care ti-l recomand, mergi la spitalul Giulesti, luni; la ora 13 esti la camera de garda.
Sunt multe paciete care-l asteapta, chiar e o lista.

Fruntea sus si nu astepta 1 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisabety_73 spune:

Buna...Vezi ca toate fetele te incurajeaza in legatura cu sarcina. Schimba-ti medicul...O grasuta si o burtica...de 7 1/2 luni.Dupa cum am spus si eu sunt grasuta...pana in prezent am luat cca 12-13 kg....dar nu ma speri.Sunt colegele de serviciu care mi-au spus ca au luat si 20-25 kg...ceea ce nu imi doresc. Chestia este sa te simti tu bine...sa ai grija de tine...si sa nu faci abuzuri.Nu e nevoie sa spui "mananc pentru bebelus", incearca sa ti sub observatie greutatea. BAFTA...si suntem alaturi de tine/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari mi-au facut tare bine.Am schimbat medicul si acum este mai bine in ce priveste moralul meu,am avut norocul sa gasesc un adevarat OM si medic de exceptie care ma incurajat si mi-a dat o speranta.Am consultat si un nutritionist si pot sa va spun ca acum la 18 saptamani nu am luat nici un kg ba am slabit 4 kg.Peste doua saptamani merg la eco 4D si simt ca nu mai am rabdare sa vad ce face BB meu si daca este bine.Ma ingrijoreaza putin ca nu a miscat pana acum.Va pup pe toate si am sa va tin la curent cu tot ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Bursucelu, vreau si eu sa te incurajez si sa te felicit ptr ca nu te-ai dat batuta!

28+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Bursucelu bafta la eco!!
Stai linistita cu miscatul. Noi astea mai grasunele in sarcina simtim mai greu miscarile lui bb. El e acolo si e bine, cu sigurantza baleteaza in voie...

Carmen28+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

bursucelu draga, nu iti face nici o grija! Multe femei nu simt nimic la 18 saptamani ... doar mai incolo. O sa il simti pe bebe clar cam pe la 30 saptamani ...pana atunci e posibil sa incepi sa percepi doar cateva miscari.

P.S. Si eu am inceput sa il simt cam pe la 20 saptamani, dar foarte slab.

Bafta multa!

M. 33+ babyboy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

fetelor, profit de post-ul bursucelului (multa bafta si ai incredere in tine si in bebel!) ca sa aduc si eu vorba despre mamici...cu greutate.

sunt in saptamana a sasea acum si am pornit de la 81 de kg la o inaltime de 1,70. nu e prea bine, nu? tot spuneam ca ma pun pe exercitii si pe dieta dar asteptam sa vina vara si sa se deschida piscina in aer liber. numai ca inainte de vara iata ca a venit bebe...
in ultima perioada am slabit cam un kg si jumatate, evident, fara sa-mi fi propus asa ceva. doar ca nu am deloc pofta de mancare si nu ma tenteaza nimic din ce-mi facea cu ochiul inainte. si erau multe, credeti-ma
sunt cam ingijorata si de dificultatea cu care reusesc sa mananc ceva (am stare de greata ocazional dar nu am vomat pana acum) dar si de proportiile la care as putea ajunge inainte de nastere. mi-e tema sa nu ma trezesc cu tensiune mare sau cu alte probleme care i-ar face lui rau. nu am fost niciodata subtirica (bine, poate acum vreo 10 ani, acum am 28) dar mi-as fi dorit sa pornesc pe calea celor 40 de saptamani cu mult mai putine kilogrme.
dar asta e, sper sa fiu sanatoasa si toata lumea pe langa mine.
poate cineva sa imi dea cateva detalii despre problemele ce pot aparea intr-o sarcina la o persoana supraponderala?

va multumesc si va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Bursucelu da-mi te rog si mie pe PM datele nutritionistului please .
Poate ne hotarim si noi de bebe 2 cit de curind , sper eu .
cam ce fel de dieta sau sfaturi ti-a dat ?


Oana si Iza DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput