Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Andreea o sa incerc sa iti trimit eu pozele direct pe email; din pacate de pe albumul emailului comun numai la dimensiunea aceea mica le poti salva. Sa-mi spui daca le-ai primit! sunt cam mari si sunt multe.. voi forma 2-3 emailuri, ok? pupici!

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Andicu ce frumoasa esti! Si ce rochie frumoasa ai la nunta ! Esti suprbea sa stii ! Si uite-te ce lumina speciala ai in privire, se vede ca esti fericita asa gravidutza! Felicitarile mele !

Jeni23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci Jeni!
Rochia e a mamei mele! e singura in care am putut sa intru!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Andreea nu pot intra sa iti trimit un email... da-mi te rog pe PM un mesaj cu emailul tau. Astept! ciao!

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lary si Anya multumesc frumos.

Lary e exact cum ai descris tu, rosu in obraji si gen perdea de iritatie pe corp.

Anya am Ketof in casa. Amintiri din Romania, binenteles. Pot sa-i dau din ala nu?

Ma gandesc ca a tot mancat capsuni in ultima sapt (scuze daca fac pofta) si poate a facut alergie desi el nu este un copil sensibil.

Va pup si mersi inca o data.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vikki, eu am pisici (doua)!!!! Le am de multi ani si nici vorba sa renuntam la ele. Le iubim ca pe copiii nostri. Cea mai mica e super cuminte si nu imi fac probleme cu ea, dar cea mare e jucausa foc si geloasa pe deasupra. Nu stiu cum o sa reactioneze la bebe mic, mi-e groaza sa ma gandesc, dar o sa vedem atunci. Pisica cea mare se supara cand ne vede pe mine si sotul meu ca ne imbratisam, e super-geloasa, se baga intre noi sa ne desparta, da cu labutza, vrea sa o mangaiem numai pe ea tot timpul. Nu stiu, zau, ce o sa ne facem!
Andicu, ai fost foarte frumoasa la nunta! E normal sa ai asa burtica mare, ca doar esti in luna a 7-a. Si eu am fost sambata la o nunta (am pus doua poze in album) si m-am simtit tare bine. AM mancaaaaattttt!!!!!!!!!!!! Tot ce ne-au pus in farfurie, toate portiile!!!!! In ultimele saptamani am mancat numai salate, asa ca atunci cand m-am vazut cu mancare atat de buna in fata nu am putut rezista si am dat-o gata pe toata! La unul din feluri (pastrav cu legume la gratar) am vrut sa mai cer o portie, dar nu m-a lasat sotul, ca a zis ca ma fac de ras!!! Eu m-am imbracat cu o rochie imprumutata de la o colega, ca nu mi-a placut ce imi cumparasem. Si peste doua saptamani mai am o nunta, dar nu cred ca ma mai incape aceeasi rochie, tare nasol, sa vad ce fac...
Luna, multi pupici lui Cosmin, sa se faca bine cat mai repede!!!

Cristina, 24+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

Sper ca ati petrecut un weekend frumos. Aici a fost soare si nu f cald, iar Juniorul a stat in casa numai strictul necesar.

Luna, multa sanatate lui Cosmin. Si mie-mi suna a alergie, dar poate reusesti sa mergi maine dim cu el la dr.

Andicu, esti mai frumoasa si mai radioasa decat mireasa. Cat despre burtica, mai ai doua luni si gata, apoi o sa vezi ca o sa-ti fie dor de ea si o sa te uiti nostalgic la gravidutele de pe strada. Cu glicemia esti f bine. Durerile sunt normale, se largeste bazinul, nu ai ce sa faci.

Anya, . La mine contractiile sunt zilnice dar in general nu f multe. Daca nu se obraznicesc le ignor si imi fac mai multe griji din cauza crizelor dese de stomac, gazelor si a durerilor de abdomen.
Cred ca ti-am mai spus, ai o burtica f frumoasa, model, nu altceva.

Nma, mersi frumos, u back.

Lia, Aylin, nu am uitat ce m-ati intrebat despre programul zilnic, e mai mult de zis, o sa scriu in seara asta sau maine un raspuns.

Inca nu am citit tot din urma .

Pup fetele, va doresc o noapte linistita,

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andicu si crstina-ana, aratati EXCELENT. mi s-au lipit ochii de poze. bravo voua. aveau dreptate fetele cand spuneau ca gravidutele radiaza de fericire.
si eu am un botez la 32 sapt si o nunta la 36, iar intalnirea de 10 ani la 37 de saptamani. sarcina trecuta am fost la multe nunti, ultima pe la 37 sapt. si am dansat toata noaptea. a fost minunat. acum am vazut pozele si mi-ati facut pofta.

luna, e bine si ketof.

anto, multumesc, ma gadila pe suflet vorbele tale

si apropo de burta...azi am fost la dr. la control, ca era de garda. mi-a zis sa repet setul de analize uzuale, plus culturile din col si anticorpii antigrupB.
arina este bine, in grafic, e inca in pelviana si sincer sper sa nu se mai intoarca si sa-mi apese cu capul pe cicatrice. e mai bine asa. fluxurile de sange sunt bune, greutatea bebelusei e un pic peste. singura "problema" ar fi ca placenta este mai matura decat ar trebui si trebuie urmarita mai des, sa nu apare imbatranirea ei precoce si insuficienta placentara cu hipotrofie a fatului. m-a chemat din 2 in 2 saptamani. eu cred ca va fi bine, nici nu concep altfel. v-am zis ca de cand am cunoscut-o pe AndraZ si am vazut cat e de optimista, mi se pare ca totul e roz.
cred ca la barza chioara ii face Dumnezeu cuib, ca ma si mir ca e totul ok, la cat de mult o car pe anya in brate. si are vreo 12 kg imbracata.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA-daca e asa,roshu in obraji si bubite gen model perdea,cika e boala contagioasa,data de un parvovirus B 19.Nu vreau sa te sperii,dar trebuie anuntzat si ginecologul tau.Nu e de speriat,Kenutz a facut si el aku o saptamana boala;eu am facut testul de anticorpi si sarcina trebuie monitorizata atent.Asta de medicul iti confirma ca e Fifth disease.Sper ca nu te-am speriat.

Pupicei si in 3-4 zile trece roseatza din obraji.

Samurai-lady 25 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele,am pus si noi o pozica noua la WEB-poze Kenutz.
Pentru mamele de baietsashi-dragalashi in 5 Mai aici e ziua baietilor si toata lumea scoate papusha japoneza(vezi imagine).Ca baietii sa creasca puternici si curajoshi si strongggg .
Anul asta m-a ajutat si Ken sa o scoatem din cutie si sa o aranjam.
Si e foarte incantat ca m-a ajutat.

In poza e imbracat gata de gradinitza.
Uniforma,vreau sa va zic,e cu pantaloni scurti si vara si iarna.
Asa ca il duc la gradi pe zapada cu pantaloni scurti si cu sosetele din imagine.Doar cu o geaca mai lunga sa-i akopere picioarele.Dar....
nu mai raceste asa de des ca inainte;cam o data la jumate de an,acum.
Dehhh,nu-s suta la suta impacata cu sistemul japonez,dar ma acomodez.
Vad ca pana acu nu i-a facut rau,ca de i-ar face ar avea mari batai de cap cu mine .

Va pupam si pun io de cafea,ca sa fie calda cand va treziti

Samurai-lady 25 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput