Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 27
andicu spune:
Hello burtici!
Am aparut si noi, inca un pic somnorosi dupa noaptea pierduta pe jumatate, ca mai mult de ora 02.00 n-am putut sa stam.
A fost frumos, cel putin una din nunti chiar f frumoasa, mireasa a avut o rochie superba si era tare dragutza! mai ca-mi venea sa mai incerc si eu o data rochia mea!
da la ce gabarit depasit sunt acum mai am de asteptat pana o sa intru iar in rochia aia! am si dansat, l-am dansat si pe bebe, la o hora si vreo 3 mai lente; a fost amuzant, ca al meu sot nu stia cum sa ma mai tina la blues ca nu prea mai poate de burta!
o sa va pun si poze mai pe seara, ca acum o sa iesim un pic la plimbare.
Brazuca, ma bucur ca te simti mai bine!
Deni, revedere frumoasa!
Lorina, la fel si tie cu mama ta! sa petreceti frumos!
Vroiam sa va zic ca am luat si rezultatul la testul de provocare a glicemiei. Dr de la laborator a zis ca e ok si nu trebuie sa-mi fac griji, dar inca nu sunt pe deplin convinsa . Va postez si voua rezultatul, poate stie cineva sa ma lamureasca :
Glicemie ( a jeun) : 86mg/dl // Interval normal : 70-115
Proba 1 : 136 - la 1 ora mg/dl
Proba 2 : 119 - la 2 ore mg/dl.
si mai intru mai pe seara.
Andicu
28+
Filip Cristian Poze noi cu burtica
Luna1 spune:
Intru si eu repede sa o intreb pe Anya daca apare pe aici ceva:
Cosminul meu a facut o iritatie pe tot corpul. A aparut mai intai pe fata apoi s-a extins pe maini, piept (mai putin), fund picioare. Nu seamana cu nimic de genul rubeola sau varicela adica nu sunt bubite individuale ci mai degraba o puzderie de pete, greu de explicat. Initial am crezut ca l-a parlit soarele insa se pare ca nu e asa. I-am facut testul cu paharul pt meningita (mama nebuna) si nu are alte simptome. Se simte excelent. Stiu ca nu ai cum sa imi spui ce e de la distanta insa nu am cum sa-l duc la doc de familie azi ca e duminica si ma intreb ce sa fac. Poate fi o alergie subita la lapte? Pentru ca s-au agravat dupa micul dejun constand in lapte si crereale.
Te pup, va pup pe toate.
Luna
23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Samurai-lady spune:
LUNA-bunaaaa;E roshu in obraji baiatul tau ?
Daca e roshu in obraji si are pe maini si pe picioare pete roshii asa cam ca si modelul de la perdeaua alba,subtire,cred ca e ceea ce se numeste in Japonia boala marului roshu,sau Erithema infectiosum.
El nu face febra,e ok,doar pete si roseatza.
Sa-mi zici cum arata petele.
Va pupilesc.
Samurai-lady
25 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Samurai-lady spune:
LUNA-cika in engleza ii zice The fifth disease-sper ca am scris bine.
Nu cred ca e la moda prin Europa,al meu tata,care e medic nu a auzit de ea.In Japonia bantuie primavara.
Samurai-lady
25 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
brazuca25 spune:
liadorian iau Ampicilina si Urinal. Nu pot sa spunc a au trecut chiar de tot durerile, dar oricum e mai bine decat acum vreo 2 zile. Singura ciudatenie este ca am o somnolenta exagerata, dar nu prea o pun pe seama pastilelor. Chiar si printesa mea e ff cuminte azi si cred ca doarme si ea non-stop.
26+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
andreea c spune:
Jadi 
Vreau sa-mi salvez pozele de la Karligutza, dar sunt prea mici. Cum sa fac?
Andreea
saptamana 29
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
Anya20 spune:
andicu, stai linistita ca e f bun testul.
lunito, si eu ma gandesc tot la o alergie. n-ai in casa nici un antialergic? ca nu prea stiu ce denumiri aveti voi la medicamente. poti sa-mi scrii pe YM. si pana atunci da-i sa manance fructe si legume, mai putin carne si branzeturi.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
jeni71 spune:
Buna ziua burtici dragi !
Andicu: Vroiam sa va zic ca am luat si rezultatul la testul de provocare a glicemiei. Dr de la laborator a zis ca e ok si nu trebuie sa-mi fac griji, dar inca nu sunt pe deplin convinsa . Va postez si voua rezultatul, poate stie cineva sa ma lamureasca :
Glicemie ( a jeun) : 86mg/dl // Interval normal : 70-115
Proba 1 : 136 - la 1 ora mg/dl
Proba 2 : 119 - la 2 ore mg/dl.
si mai intru mai pe seara.
La gravide testul se face corect asa: se masoara glicemia la 1 ora, la 2 si la 3 ore dupa ce se bea glucoza. Valorile normale sunt:
a jeun = 105 maxim, la 1 ora = 190, la 2 ore=165 si la 3 ore= 140, asa ca tu ai valorile ok. Eu astea mi le urmaresc de la inceputul sarcinii asa ca am devenit experta in diabet gestational. Dar de ce ti-au dat sa faci testul cu incarcarea de glucoza ? ORicum tine-o tot asa cu valorile astea si e ok. Mie mi-au zis sa am mare grija de la 6-7 luni incolo cand creste si sarcina si copilul si se ia mai mult in greutate. Succes !
Altfel eu ieri am muncit non stop sa pregatesc mancaruri bune ca azi mi-a venit socrosenia la masa cu inca 2 matusi si inclusiv azi pana la ora asta nu am stat jos. Sunt rupta de durere de spate.
Jeni
23+
andicu spune:
Anya si Jeni, va multumesc ca m-ati linistit!
Ne-am intors de la plimbare si m-am odihnit un pic.
Fetelor, am o durere de oase ale bazinului de nu mai pot!
mai ales cele de la solduri! de cateva zile s-a accentuat, mai ales cand ma intind in pat (sau cand ma intorc de pe o parte pe alta).
Am pus aici pozele de aseara de la nunti! "elefantul" sunt eu!
poate sunt eu nebuna, dar pur si simplu nu-mi vine sa cred ca sunt eu, asa mare si cu ditamai burtik! cred ca n-o sa ma obisnuiesc cu asta nici pana la capat! sunt mandra de burtik, dar tot nu-mi revin ca sunt eu! ![]()
Andicu
28+
Filip Cristian Poze noi cu burtica
vikki spune:
Buna,mamicute,ma pregatesc si eu maine sa merg la medic sa ne mai povesteasca in ce pozitie doarme bb,altfel mia trecut ziua fara sa merg la padure,fara sa prajim o slaninuta,dar in schimb am stat acasa cu pisica(Izi) saracuta e in calduri si cat de mult ii place in gradina sa iasa nu pot so las e prea mica(8 luni) acolo o asteapta un motanel frumos,dar nu din rasa ei,in fine deocamdata am educat o pisicuta, dar nu stiu cum ma voi descurca apoi,n-as vrea so ignor din lipsa de timp e foarte atasata de mine.Are cineva pisica sa-mi impartaseasca experinta?
vikki
S25