Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi . Samurai-lady gata ???? E un dulce Ken , admir pozele de fiecare data .... pentru voi .

Ma duc sa citesc din urma macar ideile ( ca am citi aseara dar pe bune nu am retinut foarte mult )

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mama samurailor, multumim de cafea si de fotografie! Pe mine una m-a uns la sufletel, Kenutz al tau e o dulceata! Si chiar am nevoie de ceva care sa ma remonteze un pic, fiindca nu incep saptamana prea grozav. De ieri am contractii nedureroase la cea mai mica miscare, si daca ma intorc de pe o parte pe alta in pat. Nici nu indraznesc sa ma foiesc un pic... M-am intors la 3 injectii pe zi, poate calmam episodul asta.

Simo, asteptam povesti muuuulte si fotografii cat incape!

Andicu, esti o mami splendida! Cred ca toate suntem obisnuite cu imaginea noastra dinainte de sarcina si de aceea avem impresia ca suntem asa uriase. Dar te vezi minunat in fotografii, radioasa si cu adevarat fericita!

Luna, sper sa rezolvi repede problema asta cu eruptia! Pupici si tie, si bolnaviorului!

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna Simo te asteptam azi pe forum ...

Diana - sper ca nu te-ai suparat pe mine , dar eu tineam minte ceva mai repede ( neuronii .... ) oricum iti facem galerie si sapatamana asta ....

Andra - multumesc pentru link , merge de data asta

alina - super glumele , tati a zis ca sunt de tinut minte ....

Andicu - esti superba

vikki - tinem pumnii azi sa sa vii cu vesti bune de la nenea doctorul

Luna - multe pentru Cosmin ca sa se faca bine cat mai repede

Lia - buna dimineata , chiar doream sa intreb de tine asa de dimineata cand.... noroc ca am dat refresh .... vai 3 injectii ???? ca sa mai treaca

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Ma duc sa citesc din urma, I'll be back.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata si de la noi!

lavinia, scopantil e supozitor si se absoarbe imediat, drept urmare si efectul e mult mai rapid

anto, no problem, nu e urgent

lia, asa, cumintica!

eu am in jur de 5 contractii pe zi, azi e prima zi de serviciu dupa saptamana trecuta de medical, si daca mi-e bine voi mai veni saptamana asta, pana vineri. si pe urma, in functie de ce zice la eco tutu vineri. ca stau in pat sau nu, ca iau no spa sau nu, contractiile tot vreo 5/zi sunt.

pe mine ma doare rau, dar rau de tot jos de tot. cred ca ma dor oasele pubiene, sau cum s-or chema. daca apas nu ma doare, dar noaptea, cand ma misc sau dimineata imediat ce ma trezesc si ma misc ma paralizeaza durerea. dupa aia trece. eu zic ca sunt oasele, ca eu asa percep.

luna, sa se faca cosmin repede bine

vikki, bafta la doctor!

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neatza si de la 2 somnoroase ca noi

Lia, Andicu uitasem sa fac o precizare - nu stiu cand vine mamile meu, asta era o parte a surprizei care s-a pastrat surpriza Deci ieri ne-am plimbat putin pe la cumparaturi, am fost si la Librex (targul de carte) la care sotul m-a cam fugarit , dar am reusit sa-mi cumpar o carte Si apoi am stat cumintica in patuc, sotul a facut papica si s-a jucat la calc.

Lunita pupici tie si puiului tau sa treaca eruptia aia

Andicu arati f bine in pozele de la nunta, vorba fetelor, radiezi mai ceva ca mireasa

Lary offf, de cate ori ma uit la poze cu Kenutzu regret ca nu esti la Iasi sau eu nu sunt in Japonik, ca poate ii place lui Kenutzu de fii-mea E o dulceata de baiat

Fetelor, ce ziceti, avem sanse sa ne viziteze Simoazi? hai Simo

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am revenit din concediu; vad ca am mult de citit din urma asa ca va scriu acum cum a fost : SUPER. Am fost la Debrecen, este acolo un Aqua PArk termal; pe drum am rezistat foarte bine. E foarte frumos, am auzit ca se va face asa ceva si la noi la Oradea. Dupa ce-mi descarc pozele o sa va arat. Nu am facut baie, am stat cu picioarele in jacuzzi si am stat pe marginea bazinului, doar cu picioarele in apa. Erau bazine si pentru bebelusi cu apa de 30 cm...Ne-am facut cumparaturi pentru bebe, preturile sunt un pic mai mici decat aici si in plus au magazine specializate unde intri si ramai cateva ore... Am prins o oferta si am luat caruciorul! Un Peg Perego Venezia, aici la noi e cam 1300-1400 ron acolo l-am luat la 960 ron.
Vremea a fost frumoasa, chiar daca a batut un pic vantul ( cum a fost si aici in tara), dar oricum bazinele erau acoperite...
Citesc din urma si revin,

Poza 23 saptamani
Mioara 29+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Capitolul urmator.

Mergi la inceput