Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Mada - 28 mai

ily - multumim mi-ai pus inima la loc

Lia - vin cu tine daca te face sa te simti mai bine (asa virtual ) , ne tinem de brat , si dupa ce luam rezultatele care sunt suprinzator de bune mergem la o inghetata mare mare ( dar sa nu spui la nimeni ) asa ca si premiu , ce zici ???

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

BUna dimineata, ca pentru noi inca e dimineata

In primul rand "LA MULTI ANI!!!!!!!", mami de Anya, sa fii vesela si iubita toata viata de al tau sot si de bebelele tale.

Second, frumoas party dar ..... raman la concluzia ca tot eu am cea mai mica burta de pe forum .

Si in al treilea rand eu de ce nu vad pozele??? unde tre' sa arunc un ochi?

Multumim

20 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Aaaa uitai - mutumim karligutei pentru cadouri, mie cred ca o sa-mi vina dupa ce nasc si cu bebelul in brate

revenin mai tarziu ... am o sedinta urata, ufffffffffffffff

20 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ufff, ce enervant e netul asta. Uitasem ceva si m-am tot chinuit sa dau raspunde la subiect si nu voia

Am admirat burticutzele de la intalneala Sunteti super toate Eu chiar ma intrebam daca nu ati agatat ceva pe acolo, ca la atatea fete frumoase se sexy... Da, si m-am uitat si eu prin farfuriile voastre, si ce credeti? I-am pus gand rau sotului: sa ma scoata in we in oras la un restaurant ca altfel
Karligutza daca vrei pune pozele tale la albumul de pe prima pagina. Si cand or mai pune si celelalte 3 burticutze pozele acolo, va iesi o minunatie

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lavinia, eu ma gandeam ca daca no spa asta e vax albina, sa incercam cu cate un scopantil. eu am mai multa incredere in el. pana sa apara no-spa-ul era sfant. pe urma a aparut no spa, cu moda, si cu reclama facuta, cu bani pompati in promovare medicilor si farmacistilor (adica conferinte si alte rendez-vous-uri)....cel putin data trecuta cand am luat scopantil, au trecut contractiile in 10 minute. sa fi fost coincidenta? trebuie repetat

dar care imi zice si mie de cate ori vi se intareste burtica pe zi?

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by otim

Mada - 28 mai

Lia - vin cu tine daca te face sa te simti mai bine (asa virtual ) , ne tinem de brat , si dupa ce luam rezultatele care sunt suprinzator de bune mergem la o inghetata mare mare ( dar sa nu spui la nimeni ) asa ca si premiu , ce zici ???

Otiliainceput 24+Laurentiu

Zic ca DAAAAAAAAA! Oricum, sper ca rezultatele sa fie atat de bune pe cat imi scrii tu. Din cate am inteles, cu dozarea asta ies din perioada de risc, asa ca m-as mai linisti un pic in legatura cu problema Rh-ului.

Lavinia, ai scapat! Ne povestesti si noua cum e la comisie? Cred ca ajung si eu acolo... Din cate am inteles, nu pot lua mai mult de 90 de zile de concediu medical consecutiv, si asta inseamna cel mult sfarsitul lui mai...

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

otilia, pot sa vin si io cu voi? ca si eu vreau o inghetata mare mareeeeeeeeee

raluca, si eu eram si mai sunt complexata ca sunt mai mititica decat fetele.....da' lasa, ca ajungem si noi ca ele....

de ce nu va luati mama un tensiometru de 1 mil si va luati tensiunea de 10 ori pe zi daca vreti!!!

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

dar care imi zice si mie de cate ori vi se intareste burtica pe zi?

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Eu am contractii nedureroase de cel mult 2-3 ori pe zi. Nu stiu daca asa trebuie sa stea lucrurile neaparat... Poate eu compensez cu alea dureroase!

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

lia
eu am cam 5...dar nu am dureroase...

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Lia si eu am RH negativ, dar mie mi-a spus ieri sa-mi fac inca 2 dozari: la 27 de saptamani si la 32 de saptamani. Iar pana acum mi-am facut 1 singura dozare - pe la 18 saptamani cand am facut amnio.
Vezi ce-ti spune si tie si te rog spune-mi si mie... ca nu-mi strica!

ily 24 saptamani

Mergi la inceput