Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

doamna, dar problema e ca nu imi face nimic no-spa ala...e apa de ploaie. si nu stiu cate pe zi or fi normale (contractii nedureroase).
de dus la serviciu m-as duce, dar inca nu stiu daca sa imi fie frica sau nu (de efectele mersului). mai am un weekend sa ma hotarasc, si pe urma dam legea.

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Jeni Sefa ta imi aminteste de ultimul meu scarbici din Romania! Eu am lucrat la Directia de Trezorerie in Bucuresti? Parca si tu lucrezi in Finanta nu? Asa ca cunosc mentalitatea!!
Cum ai spus si tu ar trebui sa ii saluti din mers si gata!!

MADA 21+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by otim

MADA - si cand e ziua "cea mare " ???? eu sunt "geamana"

Otiliainceput 24+Laurentiu

"ziua ce mare" e 28 aprilie... si pentru tine?

MADA 21+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Buna dimineata!
Deci nici bine nu am aflat problema cu tensiunea, ca m-am si enervat azi de dimineata la birou (un nesimtit de furnizor... dar si eu i-am "povestit" cate ceva de sigur i-am stricat ziua ).
Otilia apropo de tensiune, am informatia proaspata, ca ieri am avut discutia asta cu 2 . Tensiunea devine o problema cand depaseste 14/9 (asa mi-a spus Herghe - mi-a zis ca daca sar de tensiunea asta sa ma duc la control). De la celalalt ginecolog cu care am vorbit, am aflat ca la gravide oricum creste tensiunea si de la 12/6 care e ideal, ajunge la 13/7 dar nu e o problema la valoarea asta).
Despre vaccinul antitetanos, habar n-am, nici un dr nu mi-a zis sa-l fac si crede-ma, la cat sunt de ipohondra... m-am interesat temeinic...

ily 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, trebuie sa ies dupa rezultatele la analize! Trei statii de autobuz si 300 de metri de mers pe jos mi se par o adevarata expeditie. Mai ales ca azi n-am baut nici o gura de cafea, ma simt ca un zombi. Sper sa ajung unde trebuie, m-oi trezi in capatul celalalt al orasului!

Editez ca sa-i multumesc lui Ily! Ne-ai lamurit pe toate, ca de dimineata inbceracam sa dam de capat povestii asteia cu tensiunea!

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

hai mai lia...chiar nu poate merge nimeni pentru tine?
macar sa iti spuna rezultatele la tel...si trimiti tu altadata pe cineva. inceraca sa ii convingi!!!!!

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ioana - sora mea a primit acest vaccin si ieri am avut o discutie cu medicul de familie si pe aceasta tema . Pe fisa de sarcina este trecuta , dar si ea zicea ca nu l-a facut decat o singura data unei viitoare mamici in rest la niciuna . Am sa-l intreb si pe nenea doctorul cand mergem la control luna viitoare sa vad ce zice ( asta a fost si recomandarea ei in legatura cu vaccinul ) si daca nenea doctorul zice da ea o sa mi-l faca .

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna dimineata si de la noi, mai tarzior asa, nu c-am fi fost somnoroase...

Azi am fost la comisie si mi-au dat rapid prelungire de concediu, si gata... pana la nastere nu mai calc in spitalul ala ingrozitor Adik am vreo 3 luni de pauza

Dar sa nu uit ce e mai important -
LA MULTI ANI, ALINA!!! mami de A-uri Mult noroc, sanatate si cele doua printesele sa te bucure in fiecare clipa. Mult succes si in cariera, ca sa avem si noi cu cine ne lauda in continuare

AMR 2 zile pana vine Simo

Aylin subscriu si eu la ce-ai spus despre no-spa - chiar ca e apa de ploaie. Si cred ca ne-am "distrat" amandoua aseara. Am avut iar contractii cam la 5 minute (de data asta) si asta dupa ce am luat no-spa. Dar parca nu as lua nici Gynipral, ca cica are efecte secundare - palpitatii, agita bebelina, tensiune ridicata.
Am aflat ieri ca durerile mele de ceafa erau de la tensiunea ridicata (dureri cumulate cu stelute verzi si ceva zgomot in urechi), dar la spital sau la med de fam tot timpul imi iesea tensiunea bine, 10/6 . Na ca tot se vorbea de tensiune pe aici. Nu stiu ce sa mai zic.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Aaaa... Otilia si mi-a mai zis sa verific tensiunea saptamanal (se pare ca e suicient) si sa urmaresc sa nu am edeme - cel mai simplu sa urmaresc asta e sa ma cantaresc saptamanal si sa nu iau mai mult de 500g in perioada asta, ca asta inseamna ca retin apa si poate fi o consecinta a fluctuatiilor de tensiune.
Gaaattttaaa !!!! Atata stiu!
Sper sa-ti fie de folos .

ily 24 saptamani

Mergi la inceput

nu stiu eu prea multe despre vaccinul asta....toate gravidutele se intreaba ce e cu el.... in general, 90% dintre doctori nu il recomanda. badiu de la municipal, cand a fost intrebat a raspuns: "da' ce? ai de gand sa nasti in caruta?" cred ca ramane la latitudinea fiecareia daca chiar vrea....dar in general e considerat inutil.

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput