Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ily7

Lia si eu am RH negativ, dar mie mi-a spus ieri sa-mi fac inca 2 dozari: la 27 de saptamani si la 32 de saptamani. Iar pana acum mi-am facut 1 singura dozare - pe la 18 saptamani cand am facut amnio.
Vezi ce-ti spune si tie si te rog spune-mi si mie... ca nu-mi strica!

ily 24 saptamani

Ily, situatia mea e un pic mai complicata. Eu si sotul avem incompatibilitate de Rh (el - pozitiv, eu - negativ). Fac dozarile lunar (si uneori mai des, ca de, paranoia...) fiindca am pierdut acum ceva vreme o sarcina dupa care nu mi-sa facut vaccinul acela cu imunoblobuline. (Sper ca n-am scris aici vreo gogmanie, am uitat denumirea exacta a vaccinului ). Daca vrei mult mai multe informatii, e un topic pe forum care se cheama chiar asa, Rh negativ. Gasesti acolo maai multe decat pot eu sa-ti spun. Tu esti la prima sarcina?

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Eheheheeee... Aylin apropo de "tensiometrul ala de 1 milion cu care-ti iei tensiunea de 10 ori pe zi". Asta nu rezolva problema decat partial!
Pai nu v-am spus ca sunt paranoica si ca ma interesez pana in panzele albe???!!! Ce credeati ca glumesc? Ei bine nu!!!
Ideea e ca tensiometrul ala electronic are in cele mai multe cazuri eroare de 1 unitate. Drept pentru care, e suficient "sa te bage in sperieti" si daca nu e cazul.
Eu maine primesc unul din ala... sa-l am eu acolo sa verific zilnic, dar nu strica ca saptamanal masurarea sa se faca cu tensiometru clasic.
Hai ca v-am acrit destul cu asta!!!

ily 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Cine spunea ca o femeie gravida are o frumusete aparte nu se insela: sunteti toate (si fiecare luata in parte) frumoase-frumoase!!
Se cuvine sa urez si eu La multi ani! sarbatoritei de azi!

Am fost si eu la nenea (dr.T.) si avem o mandrete de baiat de 880 g! Sunt foarte multumita ca este 'in grafic'. Este prima eco pe care mi-o face dr.T de ceva timp (la 14, 17, 23 sapt. i-am aratat doar eco facute la dr. Iosup).
Ceea ce ma ingrijoreaza este colul, care are doar 28 mm. Dr. T mi-a zis ca e ok atata vreme cat e inchis!
Deasemenea, i-am spus ca ma 'tine' ceva dupa cerclaj si mi-a spus ca e normal! Nu mai spun ca dupa ce fac efort ceva mai intens ma doare de-a binelea... Deci, statul in pat e sfant!!

Ce sa mai spun, sunt dezamagita ca n-am putut participa la intalnirea voastra. Poate data viitoare.....

Pupici

orchis
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ily, mie imi da la fel de fiecare data cu tensiometrul ala. uite, chiar acum mi-am luat-o de vreo 4 ori si e constant 9/6. dar sigur, nu strica sa o luati si cu un din ala clasic.

ca mi-am adus aminte...fetele care vroiau sa stie cum e cu elevit si no spa compensat.....am pus-o pe soacra-mea sa bage in calculator la ea la farmacie reteta, si iacatelea cum sta situatiunea. ele sunt 100% compensate dar: la 2 cutii de no spa si 1 de elevit, diferenta de plata e de 200 000!!!! din 550 000 cat ar fi facut pretul integral.

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetili, am bocit o tara, dar numai asa, de emotionata. Am ascultat cd-ul de la revista Mami, nr de apr si e tare fain. Sunt niste versuri care te topesc, nu alta. Sa va luati si voi revista daca mai gasiti.

Aylin eu am mai multe pe zi, cred ca mai mult de 10. Problema ar fi daca acestea se intetesc si se repeta periodic, adica la un interval de 2-5 minute si daca devin dureroase. Mie as mi-a spus dr. Tot ea mi-a spus ca daca sunt asa de frecvente sa iau no-spa si daca nu cedeaza cu no-spa sa iau gynipral. De scopantil nu mi-a spus nimic, dar am sa incerc. Mersi de sfat , insa eu as prefera sa nu mai fie o data viitoare ca sa pun in practica sfatul tau , ma intelegi...

Da, si eu trebuie sa repet dozarea de anticorpi, cred ca ma duc sapt viitoare sa ma intep. Eu nu stiam ca e pe sapt, stiam ca trebuie sa merg o data pe luna. Pana cum nu mi-au aparut anticorpi. Poate are bebelina tot Rh negativ

Lia parca spuneai ca esti din Suceava. Ai dr la Iasi sau la tine acolo? Te intrebam pt ca daca aveai dr la Iasi, trebuia sa vii aici la comisie si atunci iti spuneam o situatie clara. Oricum, e f usor. Eu una ma asteptam la comisie pe bune, adica n doctori care te intorc pe toate partile si te examineaza... Da' de unde... e o singura dr care se ocupa de un anumit segment (de ex. invatamant, bugetari, economie etc). Se uita pe documentatia ta si iti da o fituica (foaie A5) pe care iti srie ca ai voia sa mai iei concediu inca 30 de zile. Cu fituica respectiva te duci la dr tau si iti da concediu. Si gata istoria. Aaa, si se poate duce si sotul in locul tau (cel putin aici la Iasi). Daca vrei sa-ti mai povestesc si despre documnetatia cu care te duci la comisie, imi spui si iti trimit un PM. Dar tu nu ar trebui sa intri in prenatal la sf lui mai? Eu intru cam pe 16 mai in prenatal... tu ai avea 32 de sapt cu 3 sapt mai tarziu decat mine... de fapt s-ar putea sa ajungi la comisie. Dar nu e ceva de speriat.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Anya La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate visele!!!

O sa incep prin a-mi cere scuze ca nu am ajuns la intalnire aseara, insa tati a avut o sedinta care a trecut mult peste ora intalnirii, si n-am avut cu cine sa il las pe Stefi. L-as fi luat cu mine, dar daca nici una din mamicile cu pujuti nu si-au luat pujutii, n-am indraznit sa facem noi o demostratie de "proasta crestere" in restaurant. Daca ar fi fost si alti copii, sigur ar fi stat mai cumintel, dar asa imi cunosc progenitura care nu ne-ar fi lasat pe nici una sa respiram...

Sper sa se mai organizeze astfel de intalniri pana incepem odiseea nasterilor si nu voi mai lipsi negresit. Imi pare tare rau.

Sper ca nu ati epuizat toate subiectele...

Acum merg sa citesc din urma, poate deja ati povestit cum a fost la intalneala?!

Revin.

Pupici,

Carmen24+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

orchis bine ca mai dai si tu pe la noi!!!

ia zi si mie ca si eu ma duc sa fac eco la tutu vineri. o sa am 24 de sapt. ce masoara? inteleg ca se uita la col. masoara varsta bbului? la ce se uita? si cat dureaza eco?

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lavinia, ma bucur ca ai scapat asa usor de comisie, felicitari! Si eu am cd-ul ala cu "mama"; sotul insa a zis ca daca nu vom compensa cu un cd cu "tata", copilul va deveni si mai obsedat de mine.
orchis, felicitari pt rezultatele bune de la control!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Deci cum a fost intalneala? Ma duc sa citesc din urma si revin.

Buna dimineatza!

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Vai Lorina, or fi versurile frumoase, am pus si eu CD-ul si ma asteptam ca dupa prima melodie mai tipata, mai chiuita, sa vina alta mai domoala, mai dulce, mai calda, dar toate melodiile sunt asa pitigaiate... doamne! nu prea mi-a placut sincer, m-a cam zgariat la urechi calitatea sunetului si de aceea n-am mai stat sa ascult versurile. Eu nu pot sa asociez spusul de lucruri frumoasa cu o voce urlata! ma rog, my opinion!

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput