Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 29
Catalina spune:
Messo, imi lipseau mesajele tale. Te rog sa ma ierti si plecaciuni si temenele ca am indraznit sa uit ca matale esti maestrUTZA. Poti s-o iei deci si pe Ana Lesko babysitter.
Nici un pericol.
Deci tortul e f bun, deja am mancat jumate. Nu stiu voi cum sunteti dar io bag in mine ca in spitalu de urgenta. Tre sa fac cumva sa ma opresc.
Bai noi am fost afara dar atata m-a enervat vantul si fulgii aia nenorociti de plop ca am venit mai devreme in casa. Nashpa.
Crishtinutza, mersic de gandurile bune. Eu zic ca sa nu iti faci probleme. Eu de-abia prin luna a 3 a am inceput sa mai dai dau jos bine de tot. Eu zic sa ai grija de tine deocamdata, mai ales ca alaptezi. Lasa slabitul.
Adinush mama, ai tupeu de borfasha, n-am ce zice. Ai dat si drumul la dush??? Oau. Supces!
Trebitza, imi pare tare rau, multa sanatate.
Oti S, cum adica "nu vrea sa fie deranjata"? Suna mama la doctor, nu mai sta. Suna la altcineva daca a ta e o mare doamna. Nu stiu, eu una nu as sta asa.
Oau Sraluca, la munca? Cred ca esti prima (sorry daca gresesc ...). Succes, sa ne zici cum este.
Lili ce mai zici mama, mai poti?
sraluca spune:
CATA de la rusi ti se trage ca si eu am avut un puseu din asta (gen bebe) de imi venea sa mananc tot timpul si sa goles frigi. Noroc ca era deja jumate gol
.
Da la scarbici deja ca au trecut 126 de zile de cand am intrat in conced. N-am nici un chef dar pe mine nu ma asteapta nimeni si cele 8 mil ale lor care nu se stie and vin sunt apa de ploaie. Ca de ne-am mutat pe malul marii. 
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
rali spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa creasca mari, sanatosi si frumosi!

Oti_s, Terbitza- multa sanatate fetitelor si sa nu fie nevoie de antibiotic!
O zi buna!
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
eli1977 spune:
hai ca m-am adunat de prin parcuri si terase si am mai intrat un pic...
de doua zile la mine in casa e santier
mai intai mi-am pus parabolica, da-i cu muncitorii taras prin casa, gauri, scos rigipsul de pe balcon, ca sa poata prinde suportii, etc..curatenie.
pe urma ieri vin 2 sa-mi monteze aerul cond, pt ca ne-am gandit ca daca incep caldurile e mai greu cu programarile, se aglomereaza si ne toot amana, cum am patit anul trecut si muream de cald.buuuun.au dat, fetelor, 4 gauri
cat casa, ca unde dadeau, se nimerea stalp de beton...mi-au facut juma de casa varza murata, nu va zic cat praf de tencuiala, ca la nebuni...soacra-mea statea in urma lor cu aspiratorul si mopul, pana au cedat si alea...
cand am zis ca gata, se trezeste sotiunea ca , daca tot e haos, mai bine pune acum si televizorul pe perete...pana s-a dus, a lluat cele necesare, iar gauri in pereti, (ca nu are plasma decat vreo 25-30 de kile si trebuie f bine fixata), iar praf, scoate perdeaua, tine de televizor,sterge pe jos, sterge praful...am cedat nervos , mi-am luat pisoul si am plecat afara..i-am lasat, pe al meu si pe buni, sa termine si sa ma cheme , ca deja ma luasem de toata lumea, nu mai puteam...acum cica au terminat, dar al meu ar mai vrea el, domle sa gaureasca in perete, sa bage firele de la plasma, ca e inestetic, atarna asa...nu se poate.alta data!
ma scuzati ca v-am ocupat spatiul cu ale mele, dar trebuia sa mai zic cuiva, nu mai puteam,...
cu diversificarea...am mai zis, ii merge f bine, dar se enerveaza maxim pt ca tre sa astepte intre inghitituri, se plictiseste..mai scuipa pe barbetica sau pe el, mai pun o lingurita, de, asta e, asa ne facem mari.Face kk mai mult si mai usor insa.Azi i-am dat in biberon 40 ml de suc de morcov,maine cred ca ii amestec cu suc de mar.
fetele care au facut botezul, poate ma luminati si pe mine...va rog..nasa mea e fff ocupata, ma voi ocupa eu de tot ce trebuie si mi le va plati ea, deci, cu lux de amanunte, CE-MI TREBUIE LA BISERICA?sa nu ne trezim ca nu avem nu stiu ce, pe acolo..am facut invitatiile, am dat comanda de cruciulite, luni sunt gata si le duc la sfintit(as vrea sa fie sfintite, am eu un fix), am luat niste bebelusi ffff dulcei pt marturii(o sa pun poze), tre sa ii caut ceva frumos lui Pisoi si sa am ce-mi trebuie la biserica..gen crasma aceea(de care aici am auzit prima data
, habar nu aveam, fasa..prosop, nu?deci, va rog eu, luminati-ma
va pupam
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
rali spune:
Eli -ati avut ceva de lucru !!!
Pentru biserica la noi nu a fost nevoie decat de lumanare, hainele pentru copil printre care crasma si fasa (daca mergi la un magazin pentru copii cu siguranta stiu ce sa-ti dea sunt set; daca nu gasesti cumperi 2 metri de panza alba si fasa cam 1m ) si certificatul copilului.
La alte biserici am inteles ca a fost nevoie de prosop si sapun pt. preot, vin si ulei... cel mai bine intrebi la biserica.
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
eli1977 spune:
multa sanatate la ingerasi, Oti_s si Terbitza!!!
eu nu pot sa va zic ce sa le dati, ca sincer, nu stiu, dar sunt fete cu experienta pe aici..asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi si nu va tin pumnii sa se faca bebicii bine repede!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Messa spune:
eli
baga mare cu covrigu', suntem fumei moderne! Vezi ce faci cu diversificarea, ca la ce balamuc zici ca ai acasa (cred ca-i bateam pe aia cu gaurile) mi-e ca incepi cu piure de tencuiala si suculetz de vinarom... si diversifici nu gupilu, ci peretele... mama, mama... da' macar scapi de balamucul asta mai incolo, las', tot raul spre bine. O sa ai si aer conditionat, si teveu bengos montat calumea!
anis, pai daca utza la greu, fetele sunt ok, aia mica se face mare pe zi ce trece, lapte este... atunci nimic nu face sa te superi! Nu?
cristiana, nu ca eu vin dupa voi sa va adun o data la o bere in parc, de nu v-or trece bāzdācii... zau asa! O berica pe caldura mare face cat o utza uneori 
terbitza, nasol... de aia to-ooot aman eu treaba cu botezul... trambaleala si galeata cu apa in care sa vāre copilu' asa, tam-nesam imi lipsesc...
Sper sa se faca repede bine micuta ta! In acelasi timp, daca ti-a dat antibiotic "preventiv", fara sa faca antibiograma si daca zici ca nu are febra, nu cred ca merita totusi sa ii dai... eu nu sunt de acord cu antibiotic dat asa, sa fie...
sraluca vad ca si tu te pelicanesti la gasit strocator... io tot vad reclama aia la TV cu storcatorul Jack La Lane (sau ceva de genu') si ma tot intreb daca e chiar ceva de capul lui...
monu, ce-ti mai face puiul?
bai catalina, ana lesco nu-i buna de babysitter, pai aia e in stare sa-mi ceara 100 EURO pe ora, sa cante la gupil o pesa, doua, sa o scape din bratze la prima bashinutza, ca sa nu zic de vreo rāga mai apasata, si risc sa o gasesc cu vreun columbel puriu pe canapea cand ajung acasa 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
mady23 spune:
Terbitza,si a durat mult chestia asta cu urlatul cand venea cineva strain in casa? Deci la mine cumnata-mea a venit aproape zilnic la noi in casa si ii placea inainte cu ea.Maica-mea ,intradevar ,o vede mai rar dar nu s-a mai intamplat asta niciodata pana acum chiar daca venea cineva total necunoscut.
Eu zi ca ai facut bine cu antibioticul ca nu i l-ai dat .Multi doctori se grabesc sa dea antibiotic asa ala-n-dala ca sa fie siguri ca-i trece copilului.O sa vezi ca o sa-i treaca si fara el.
Seara am fost cu ea la cumnata-mea,care o sa-i fie si nasa , acasa, si bineinteles ca tot intr-un urlat a tinut-o doar cu pauza de 5 min.Acum veni iar la mine si la fel se intampla.![]()
Nu mai stiu ce sa fac...oare la botez tot asa face cand o sa o tina nasa in brate?Mooorrrrr
Catalina, si la mine au venit rushii.Bine ca s-a rezolvat macar problema asta.Felicitari pt tort!
Adinush,da stiu ca ai curaj mama...eu una cred ca nu rezistam si incercam totusi varianta mai blanda ...dar daca zici ca da rezultate tot e bine.
Adela,Bia plange si cand sta la mine in brate si e si altcineva acolo si vorbeste cu ea,deci nu numai cand nu sunt eu.Pai cred ca daca nu as mai fi nici eu acolo ar ramane fara aer.
UNDE AM GRESIT FETELOR DE SE INTAMPLA UNA CA ASTA? CA INCUiATA IN CASA NU AM TINUT-O IAR VIZITE AM AVUT TOT MEREU.A FOST PURTATA SI PARAPURTATA PESTE TOT CU EXCEPTIA ULTIMELOR 5 ZILE CAND AM FOST DOAR IN PARC.

anis spune:
mady, din experienta mea, intre 4 luni si 5 luni jumate bb plang la straini, dupa care le trece din senin .Ingrid plangea si la tati ei...dar trece..si incep altele ![]()
M-am intors mai devreme, Iarina e f incordata si agitata, eu banuiesc ca ii ies dintii , ca oricum are gingia inflamata si musca, daca ii pun mana in dreptul gurii.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."