Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Anis,asa sa fie cum zici tu,ca o sa treaca dar ce ma fac eu peste 2 sapt cand o botezam ?ca doar nu o sa o tin eu in brate sa-i citeasca popa si dam toata lumea afara din biserica Hai ca acum mai treaca mearga dar atunci e nasol rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Acum ca m-am laudat si am stat tzantzosha 2 zile ghici cine doarme langa mine pe perna?

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Plange rau la baie , azi e a 3-a zi.am pus si termometrul de baie.totul ok, dar ea urla si inainte nu facea asa.Ce poate fi oare?

Mady, suzi ramane ca solutie.Eu nu ii dau suzeta,dar cu cateva zile ,adica sapt care vone o sa i-o dau..ca s-o tina in caz ca plange..dupa aia iar i-o scot definitiv.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Alinuk,
Multumesc din suflet, m-ai scos din incurcatura.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Cine voia incalzitor masina/casa uite aici:
incalzitor

Messa eu robot vreau ca deocamdata storcator am. Am si robot dar i-am facut cana arsice (adica e crapata si curge la greu din ea). Apropo poate stiti unde gasesc si eu piese. E moulinex din ala vechi si mic. Tare misto cu toate functiile dar nu merge sa fac suc in el ca il adun de pe jos.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Ma apuc de deschis capitol nou

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Crishtinutza mercic pt raspuns, cam asa incerc si eu cu bibe, cred ca tre sa perseverez printre urlete... despre lapte nu-ti face probleme, si al meu e mult mai alb decit la inceput si pare mai subtire, dar si bb are nevoie de mai multa apa la virsta asta si deaia. nu cintari bb mai des de o data la luna, nu va lua in greutate in fiecare sapt la fel, te intereseaza o medie.

anis parca tu spuneai ca ai reusit sa-i faci program lui Ingrid pe la 4-5 luni, poate ne spui si noua cum, da-ne niste idei ca vor prinde bine tuturor, please!
fetele

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by eli1977

Mama lui Teo, va placpantalonasii mei?

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mama de Andlei...
o sa mori de ciuda ca eu i-am gasit lui Teo si body cu SWE - deci are costumas de trening

Ne vdm sapt viit si-ti pove despre botez...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

MESUTZOOOOU!!!!, fata, tu stii ce-i la Preoteasa, jos la sala de spectacol?rockereala la greu, plete, bocanci...trupa Evergrey, cica, ai auzit de ei?ma gandeam la tine, ca esti cu rock-ul...

Alinuk, uof, tu vrei sa ne faci la toate in ciuda, nuu?cu parculet, cu bluze...uof, lasa ca ii laman lui Margelutza mici, stiu eu, ca el creste repede si...gata, n-o sa-mi mai fie ciuda!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Continuarea in cap 17

Mergi la inceput