Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oti_s spune:

Crishtinutza, in legatura cu intrebarile tale... Eu am nascut de doua ori la interval de un an si sase zile. Vergeturi nu am avut nici la prima, nici la a doua sarcina, ce sa zic, norocul meu. Burta a fost mai mare la a doua sarcina decat la prima, desi bb-le a fost mai mic. Mi-a ramas un pic de burtica de la prima sarcina si, pentru ca nu am putut face sport, ca a aparut a doua sarcina, acum am ceva de tras ca sa fiu iar ca inainte. Si kilograme mai am de dat jos, dar nu multe, vreo 5 doar.
Sa te bucuri de copilas si... ce sa zic? Sa ai putere sa-l faci si pe al doilea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Anis, mi se pare foarte dubios diagnosticul in conditiile in care singura problema sunt mucishorii si faptul ca se ineaca si vomita(destul de mult de la ei). Ma bucur ca am luat hotararea sa nu ii dau antibiotic. Dimineata secretiile erau intr-adevar galben aprins.Iarina vomita de la secretii? De tusit tuseste dar senzatia mea e ca o face ca sa isi elibereze caile respiratorii de secretii si nu pentru ca ar durea-o in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Terbitza ce diagnostic are mai exact?

Nu e dubios ,daca e doar rosu in gat.Un rosu in gat netratat poate duce si la bronsiolita de ex din cauza secretiilor.
Da, in perioada aia regurgita mult..dadea des lapte afara ceva mai mult cantitativ, dar nu voma in jeturi.
Eu zic sa astepti , sa aspiri secretiile, sa stii ca picaturile din nas , mie mi-au zis sa i le pun si in ochii..in felul asta sa ajut si canalele lacrimale ,sinusurile etc,dar si caile respiratorii.
Si Stodal ajuta , mai fluidizeaza secretiile in drumul lor spre plamani.E homeopatic , si e f bun.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Danutzo am ramas datoare cu o poza a scaunului de masa dar sa stii ca nu am apucat sa o fac. Oricum il gasesti pe toate site-urile de echipamente pt bebe e CAM CAMPIONE (sper sa nu imi bage iar prostia aia cu reclama).
Eu am gasit varianta bej dar sunt si niste culori mult mai voioase

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Ma topeste IARINA, sta in bouncer si rade, se joaca cu manutele, e mortala..sunt lesinata...
fug , ma duc la chinezesc ca am o pofta...

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

doc a zis rosu in gat iar pe reteta scrie .....Rinita cu...nu inteleg nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by anis

Cristiana, daca e obositor sistemul asta nu stiu de ce il mai folosesti.

Si vad ca s-a inceput cu rautati.Cristiana zgaraie-te pe fata ca nu ai nr meu de postari.Te-ai intrebat ca poate sunt de pe la inceputul forumului ?Nu cred.

*** AniS ***

Chiar nu ma intereseaza numarul tau de postari, sa fii sanatoasa.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

terbitza, da rinita si la Iarina a fost..asa e .asta e rosu in gat popular.aspira secretiile des..

fug ca sunt gata pupici

*** AniS ***

Mergi la inceput

cristiana e bine ca nu te intereseaza ..dar ai pomenit ("luat") de ele...
Ma duc..gata ...ca iar se aduna la nr..postarile nu altceva..

Messo..o fi de la prea mult? [:d]ca tu le stii..

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

SI ACUM ROMANUL FLUVIU

Vad ca a-ti inceput mai multe diversificarea. Sa va zic si eu din experienta mea (de vreo saptamana):
1. marina atentie ce morcovi iei ca sunt unii mai zemosi si altii mai putin. Preferabil aia made in romania.
2. cica atentie la merele straine ca le dau cu substante diverse. (asta de la doctor citire). Parca la noi nea ion nu toarna la greu chimicale doar ca ale noastre parca sunt mai gustoase si au mai multa zeama.
3. maaamaaa ce plansete ca ieri si azi am incercat sa ii dau mar pasat cu lingurita. Ieri nu stia sa inghita, azi a invatat sa inghita dar urla ca i se termina mancarea si nu stia ca daca deschide gura mai vine.Gura o deschide oricum dar urland
Si de mancau ce e cand i-am dat suc de mere cu morcov, nu prea ii place ala de morcov asa ca manca si plangea. Adica nu imi place dar nu o sa mor de foame, tragea 2-3 dusci ( o dusca, doua dusci nu? suna ciudat) si un urlat, si tot asa .....

4. pregatiti babetici si hainute de schimb ca ........la greu
A, si luati-va un storcator de fructe ca muriti cu razatoarea de sticla.

GIO eu nu vreau sa il pun in fund dar ce te faci ca al meu mai nou vrea in picioare. Si face scandal tare tare. Il tin culat cat pot sau la 45 dar sa il vezi cum se screme sa se ridice in fund de moti de ras.
OANA ce kenwood ai luat ca si eu ma invart de vreo luna printre roboti si nu sunt hotarata. Are si storcator de fructe. Cat?

Apropo de storcator eu am unul de ma moulinex care e mititel, e la fix pt nevoile noastre. Si ce ramana de la bebe bea mami (care o sa se faca cat o balena) sau bobi.

TERBITZA aveau dreptate fetele ca nu citim mesajele. Eu acus am vazut ca esti din Constanta ca si mine . Salutare de la mare!

KATY, bai, aia e sanatoasa. Mai ales prima cand il invarte de picioare cu capul in jos. Sunt asa socata. Plus ca al meu merge pe 8kg, daca fac as acu el ori ramaneu fara mana ori el fara picioare. Nu sunt zdraveni la cap.

MONU offff. Imi pare rau ca aveti probleme si sunteti bolnaviori.

LILISOR de ce crezi ca plangeam eu acum o luna dupa parcurile bucurestene. Ce nu stiu cum e. Nu nemernicia care e la noi, un parc si ala ca vai de le si s-au apucat sa traga si un mall in el.Si mie imi vien sa trag o tura pana la buc numai ca sa ma plimb in cismigiu, sau herastrau. Dar parca cismigiul e mai romantic.
ALINUK nu ne imbolnavi de tot. Mai iarta-ne. Adica stai asa ca daca tu pui lalele iti pun si eu mare si plaja insorita sa mori si tu! ce numai noi!

A aparut AELITA. Unde ai disparut iubita ca mi-a fost dor de tine?

La mine in casa se doarme la greu tati in dormitor, bebe pe balcon. Numai Bobi bantuie prin casa si il controleaza pe bebe sa fie ok. Mai nou ii spunem DR WHO ca din 5 in 5 min se duce in control.

CATA felicitari pt faza cu serviciul Eu de luni ma prezint la datorie. Dar cel putin stau linistita, oarecum, cu bona ca o am pe matusimea in functie. Oarecum, incerc sa nu ma gandsc ca o sa plec de acasa si nu o sa il vad toata ziua.
Ma opresc aici ca o sa ocup o pagina intreaga.
Va pup

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput