Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 27
Oti_s spune:
Buna,fetelor. Nu am mai postat demult aici, dar v-am citit ori de cate ori am avut timp. Am o problema cu fetita mea de 2 luni si 3 sapt. A luat o raceala de la fratiorul ei si nu stiu ce pot sa-i dau pana luni cand mergem la medic. Doctora noastra nu prea vrea sa fie deranjata in week-end, asa ca va intreb pe voi. Noaptea e cel mai rau ca nu poate sa respire cum trebuie, tuseste si aproape ca se ineaca cu secretiile din gat. Febra nu a facut deloc. Daca ati patit asa ceva cu bbeii vostri, va rog sa-mi spuneti si mie ce le-ati dat. Multumesc.
anis spune:
Cristiana, daca e obositor sistemul asta nu stiu de ce il mai folosesti.
Si vad ca s-a inceput cu rautati.Cristiana zgaraie-te pe fata ca nu ai nr meu de postari.Te-ai intrebat ca poate sunt de pe la inceputul forumului ?Nu cred.
Messa, esti mortala.Mi-ai placut.Cat mai multe fete ca tine.Cat despre utza utza, la greu...
Pur si simplu m-au deranjat anumite fete atat prin felul in care vorbeau in "gasca".Si nu are sens sa le spun numele.
In rest ,da ati fost alaturi d emine, la fel cum sunt si eu alaturi de voi, fie ca e vorba sa ajut cu ceva din ce stiu eu, sau am trecut ,sau ca e vorba d eun pui bolnavior, sunt cu sufletul acolo, pentru ca stiu cum e.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
TERBITZA spune:
Otis, si noi avem aceeasi problema: pt nasuc folosim picaturi de colargol , cate 2 in fiecare nara, dimineata si seara .Letitia a inceput sa elimine, datorita lor secretiile nazale.
Am mai utilizat si ambroxol care subtiaza aceste secretii.In plus panadol baby, 2 lingurite pe zi. Asta luam noi dar nu cred ca e cazul sa te iei dupa noi, mai bine cheama alt medic acasa sau va deplasati voi la urgenta sau la o clinica particulara.
sanatate multa!
anis spune:
Crishtinutza, laptele tau e ok.El isi schimba compozitia in functie de necesitatile copilului si asta cam o data la 3 luni.Stai linistita, o sa recupereze.
Cat despre diferente.La prima sarcina parca organismul si-a revenit mult mai repede.Acum parca e mai obisnuit cu burtica , etc.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
TERBITZA spune:
Fetelor, nu stiu daca e bine ce fac dar am hotarat sa mai astept putin pana sa i idau antibiotic; nu de alta dar diagnosticul este de rosu in gat insa Leti nu are temperatura, mananca normal chiar f mult si nu are diaree.Stiu de la Liuda ca Diana nu mai manca atunci cand era suspecta de rosu in gat. a mea a sarit de la 120 ml la 180?
Asta e copil care sa treaca pe antibiotic? Muculetii ii elimina deja cu colargol si panadol asa ca nu imi vine deloc sa umblu la antibiotic. Credeti ca gresesc?????????????
sraluca spune:
Bai, iar va certati. Lasati-o mai balta. Daca noi ne ceretam aici dupa tot ce am patimit impreuna pai ne miram ca toata lumea se cearta peste tot.
Frumoase prajituri, eu imi fac vant de vreo 2 zile sa fac niste amrate de clatite si voi faceti torturi.
Of, am reusit si eu sa intru dar sunt tare in urma. Cred ca pe la cap 14, nici nu mai stiu. Ca am mutat calculatorul la matusi-mea (baby sitter) si nu prea mai apuc sa citesc, d-apoi sa mai si scriu. Dar de luni incep munc asa ca recuperez eu cumva. Chiar radeam ca am niste treburi de rezolvat si am zis: las ca de luni incep munca am tot timpul din lume sa le rezolv![]()
Va pup
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
anis spune:
TERBITZA, nu stiu daca iti mai aduci aminte.Si Iarina a avut rosu in gat.Eu zic ca e bine sa astepti cu antibioticul,mai ales daca nu are febra si altceva, tuse severa de ex.
I-am dat doar ophtasone cate 2 pic in fiecare nara, si aspirat la greu cu batista bebelusului.E f important aspiratul secretiilor.Atat.Aaa si STODAl, tusea f putin, de cateva ori pe zi.Aa, si secretiile daca devin purulente de ex, adica au o culoare galben mai aprins,e ok sa dai ceva panadol atunci.
Trece rosul in gat cam intr-o saptamana.Iti dai seama de ameliorare dupa cum mananca si cum i se aude vocea.
Altceva Panadolul i-l dai cam degeaba, e antitermic, si e cam de evitat pana in 4 luni.Eferalgamul e de evitat pana in 6 luni.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
Oti_s , pana dai de dr tau, poti sa-i pui ophatamesone cate 2 pic in fiecare nara si sa asipri secretiile mereu..chiar si noaptea.Pui ser fiziologic si aspiri, ideal ar fi sa ai batista bebelusului ca aspira f bine.Ia febra de cateva ori pe zi, noteaza-ti cat mananca si orice ti se pare schimbat..ca sa-i spui dr cand te duci la consult..daca tuseste poti sa-i dai Stodal, cam 3 lingurite pe zi.Asta pana dai d -e dr ta, pentru ca trebuie sa iti vada copilul..indiferent ca e doar ceva banal, mai bine sa auzi asta din gura unui dr.Ceea ce ti-am zis e ceva ce e general, adica ajuta dar nu da un diagnostic.
sanatate
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
Am terminat invitatiile pentru botez.Cine vrea sa le vada sa-mi spuna...poate dau idei.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
Oti_s spune:
Crishtinutza, in legatura cu intrebarile tale... Eu am nascut de doua ori la interval de un an si sase zile. Vergeturi nu am avut nici la prima, nici la a doua sarcina, ce sa zic, norocul meu. Burta a fost mai mare la a doua sarcina decat la prima, desi bb-le a fost mai mic. Mi-a ramas un pic de burtica de la prima sarcina si, pentru ca nu am putut face sport, ca a aparut a doua sarcina, acum am ceva de tras ca sa fiu iar ca inainte. Si kilograme mai am de dat jos, dar nu multe, vreo 5 doar.
Sa te bucuri de copilas si... ce sa zic? Sa ai putere sa-l faci si pe al doilea.