Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

alinutzo, logic ca mai esti in club, ce-ai? pupa Bitzica si de la noi (eu + Arianna)!

catalina, nu-s fato rusinoasa, da' mi-e ca iau soarele oamenilor cat destpre babysitter... nu babysitteaza barbatii, cel putin nu pe al meu nu cred ca o pustoaica de 17 ani se pricepe la utza mai bine ca mine In alta ordine de idei, bine ca ai rezolvat cu serviciul, ca tare stresata mai erai.

gabriela, daca tu crezi ca poti cu doi bebei... si cu ideea ca eu ma duc sa ma destrabalez la vreun rock ceva...

anis, fatooooo, ce-ai, bāzdāc? ia termina cu aiurelile, ca doar ne stim de-o odisee! ai uitat cum toata lumea era atenta pe aici numa' la tzatzele tale si stateam toate cu sufletu' la gura si iti tineam galerie sa-ti iasa treaba cu alaptatul? ce ne freci acuma? am zis si ca-ti facem statuie de muma eroina, nu mai tii minte? ia pune-o tu de-o utza din aia apasata sa vezi ce-ti trec bāzdācii, dupa care revino pe forum anis aia pe care o stim noi, ce-i cu ciufutzenia asta? ei, dracie!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fete

in primul randisor, La multe lunite stelutelor noastre sarbatorite azi!

pe urma vreau sa le urez distractie placuta fetelor care au astazi botezul bbluselor-Gio, Gabriela, poate mai sunt, ma scuzati daca nu va stiu pe toate, ma gandesc la voi, sa fie bine si frumos totul si sa veniti cu pozici!

Marybell, eu am luat vaccinul de 4 luni cu 2mil 100mii, de aici, din dr taberei, dac nu l-ai luat si vrei, iti zic exact de unde
Cata, ce ma bucur ca esti bine cu serviciul!!!!si te-ai apucat de torturi, ha?bravoooo!
pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinatxa,m-ai uns pe suflet...na

Si al meu are tenul alb,dar nu avea cu cine semana altfel...asa ca bagam si noi solar.
Cum mai stai ci kg?Ca asa simt eu ca tu o sa dai repede jos...am mirosit eu ca esti ambitioasa tare.

Mady,Laura,acum realizez ca si al meu a facut circ 3 zile cit am fost eu la sala.Cred ca si eu am pus-o.
Dar nu ma las,plec mai des de acum sa se invete si fara mine.

Marina,mama ce torturi bagi...pai esti tare fato.Eu nu am facut niciodata tort,asa ca fac chef cind o veni si ziua aia.
Distractie faina la nunta.Si baga dansuri ca asa scapi si de kg.

Gio,Gabriela,sa aveti parte de o zi frumoasa si sa va iasa totul cum doriti!

Cristiana
,la multe lunisoare lui David!

Cleopiciu,voi ati facut primul vaccin la 4 luni?Eu asa am inteles.Sa ma tii la curent cu reactiile Dariei,ca si noi ne vaccinam tot la 4 luni,deci mai avem de asteptat o luna.

Birubu,multumim de informatii.Eu incep la 5 luni diversificarea,ca nu prea mai alaptez...asa mi s-a pus mie pata.Om vedea noi cum va fi.Dar de grabit nu am de ce cit timp ia bine in greutate.

Lili,si al meu vomita rau la san si am ajuns la concluzia ca e de la pozitie.Asa ca am tot muls si i-am dat din sticla.Dar asa a scazut si productia,din pacate.

Alinuk,vazut pozele cu mamici frumoase si murit de invidie ca eu sunt asa departe.Il invidiem si pe Margelutza ca se plimba tot cu fete frumoase,dar crestem noi mari si sper sa recuperam si noi.

We placut la toata lumea!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Messo, fata, ti-am mai spus, cred, esti mortala!!!respectele mele!!cum reusesti sa le spui...n-am vazut..

Alinatxa, hai, mai, ca ma oftic...toataa sapt sunt chiauna prin moghioros, sambata si duminica doar mai plecam prin alte locuri frumoase si hop, veniti si voi...of, deloc nu ne intalnim!

m-am reapucat de ore de condus.Am permis de 8 ani si stau ca pleampa cu bb prin zona, ca nu am incredere sa conduc...sa-l duc si pe el la fete, in Cismigiu, ca nu se mai descurca Margeluta...

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Ce faceti astazi? Hai ca am prins si eu momentul cand doarme bebita... sper sa ma lase sa scriu mai mult de data asta.

Catalina , ma bucur sa aud ca lucrurile s-au desfasurat asa de bine la birou, indiferent de decizia pe care o vei lua. E placut sa vezi ca iti este apreciata munca.
Si chiar daca alegi sa pleci... pana la urma, oricum e bine sa lasi usile deschise, cum se spune... adica sa va despartiti intr-un mod decent.

Liuda, despre statul in fund... asa e, sta bebe oarecum in fund si cat il tinem sa eructeze... dar poate tocmai de aceea ar fi bine sa nu exageram cu tinutul in fundulet. Asta e parerea mea... fetita mea are doar 2 lunisoare si nu am inca problema asta, dar de multe ori ii place sa stea pe umarul meu, mai degraba decat in pozitia de supt, ca sa zic asa...altfel urla! Asadar, cred ca ma asteapta si pe mine aceeasi problema in viitor.

Biribu, si eu alaptez fetita... si i-am dat ocazional si cu biberonul (ca am tot facut testul laptelui). Si tot asa, la un moment dat nu vroia si pace.
Ai grija ca tetina sa fie cu numarul de gauri potrivit lunii ei, ca altfel urla. In plus, eu am tot pacalit-o pana a acceptat bibe, adica...o puneam la san si dupa cateva secunde ii strecuram biberonul. Manca putin si iar tipa... iar putin san, iar biberonul... si tot asa. Pana la urma am reusit si nu a mai refuzat bibe.

Alinatxa, ce frumos a luat in greutate bble tau.
Eu chiar am o problema... in prima luna a luat 1 kg, iar acum, la 2 luni... parca tot sta pe loc de vreo saptamana. Banuiesc ca a luat doar 700gr!!!! Eu am facut proba laptelui chiar azi noapte si am constatat cu stupoare ca laptele nu mai are aceeasi consistenta ca acum cateva saptamani!!! E mai putin gras si mai albicios-incolor! Fetelor care alaptati, stiti cumva, asa e normal sau am eu probleme?
Bebita implineste 2 lunisoare. Stiu ca s-a discutat despre consistenta laptelui care se schimba lunar, dar mi-e teama ca nu e normal, ca ar trebui sa fie mai gras. Mai ales ca acum sunt racita. Sa fie asta cauza?
Sunt tare suparata ca mi se pare ca nu ia deloc in greutate de peste 1 saptamana (eu o cantaresc cu mine si fara mine pe cantar de adult). Offf!!
Asa, nu se plange... mananca ok, ziua la 2,5 ore-3 ore.. iar noaptea are un pasaj de 5-6 ore de somn si apoi cam 3,5 ore cand se trezeste pentru masa.... m-am gandit chiar sa scot laptic noaptea (dupa ce doarme 5-6 ore mananca doar de la un san) si sa i-l dau a doua zi seara, ca poate nu are destul in san.
Ce as putea sa mai fac?

Daconst, chiar ca buna intrebarea cu kg.... chiar asa, la voi, fetele cu bbei mai maricei, s-a dus surplusul de piele de pe burta, ca la mine mai esteeeee... adun in palma la pieleeee. Ba chiar mi-am luat de curand alte perechi de pantaloni de trening de stat prin casa, ca cei pe care ii aveam s-au largit toti cat am fost gravi... si concluzia... mi se pare ca tot mari sunt si astia. DAR, de fapt concluzia adevarata e ca EU sunt mare.

si va doresc un weekend frumos,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

am uitat sa intreb ceva... ca tot s-a discutat despre al doilea copil... fetelor care ati nascut a doua oara, cum s-a schimbat organismul dupa a doua nastere comparativ cu prima?
Adica, a ramas surplus mai mare pe burtica... ati avut burtica mai mare la a 2-a sarcina...sau, la prima nastere nu ati avut vergeturi dar la a 2-a da... sau alte detalii.

Asta pentru ca... probabil multe dintre noi ne gandim la eventualitatea unui bb2... intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat.

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Neatza la amiaza!
Aveam o gramada de zis aseara dar mi-era prea somn si acum nu mai stiu cui si ce trebuia sa zic.
Din memorie..no offence dar mi se pare o aberatie cu jucarelele..adik eu nu ma uit drept inainte,ma ut doar in parti? Stiu ca nu trebuie sa fie aproape de ochi,mai putin de 15 cm ca atunci intr-adevar se uita crucis dar avand copertina trasa sunt 25-30 cm intre ochii copilului si jucarele.Ba eu chiar nu sunt de acord cu jucarelele pe o parte ca se obisnuieste a sta cu capul numai in partea aia(noi patite cu torticolisul suflam si-n iaurt),eventual schimbarea partii la fiecare 1-2 zile.
Daca ne laudam in torturi na ca ma laud si eu de pe vremea cand mai faceam si cate o praji cu www.reteteculinare.ro/forum/files/tort_inima5_154.jpg" target="_blank">asta sau www.reteteculinare.ro/forum/files/carpati_12_987.jpg" target="_blank">carpati si lista poate continua
In alta ordine de idei la mine e ca la nebuni.Tineti minte cum laudam ce copil cuminte am eu si doarma singurica in patuc ,etc.Ee..si mama lenesa ce sunt am inceput s-o iau din ce in ce mai des in pat la mine ca sa dorm mai mult s normal ca era mai bine decat la ea in pat asa ca de ieri am coborat milataria jos din pod.Si citeam eu in Spock ca sunt 2 modalitati de a invata copii sa doarma singuri..una mai brutal si alta mai putin.Bineinteles ca eu am ales-o pa aia mai brutala
Adik poti sa tii copilul cu tine din ce in ce mai putin,dupa aia sa stai langa patutz si sa-l magai dar sa-l lasi acolo,dupa aia numai sa stai fara s-l magai,dupa aia sa stai in usa...si s-o lalai asa pana numai e nevoie de tine saaau sa-l lasi sa urle pana adoarma,azi mai mult,maine o sa urla mai putin,poimaine mai putin pana n-o sa mai urle.Iti trebuie intra-devar nervi de fier si sa nu cedezi ca daca dupa jumate de ora te duci la el n-ai facut nici o branza,maine o sa planga si mai mult,poate,poate vii.
Asa ca aseara a urlat 40 min,dupa primele 15 m-am incuiat in baie si am dat drumul la dus sa n-o mai aud ca mi-era prea mila de ea.azi n-a ma jelit decat 30 min.Sper ca in max 10 zile sa revenim la sentimente mai bune nu de alta dar imi fac vecinii reclamatie la protectia copilului

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Vesti proaste!
Doar ce am sosit de la doctor si puiul meu are rosu in gat. asa s-a finalizat distractia cu botezul:(.
Tratament: ospamox(amoxicilina) la 8 ore; panadol 2 lingurite /zi, colargol pic in nasuc si otalgin pic in urechiushe.Nu avem voie sa ii facem baitza cateva zile si ma gandesc ca nici afara nu o mai pot scoate, nu????? Uf, oare chiar e nevoie de antibiotic?Astazi e o zi asa frumoasa si noi suntem obligate sa stam in casa. Maine eram invitati la un gratar..s-a dus totul.
Alinuk, Marybell, ce m-as face fara voi? Multumim tare mult.
Beleaua e ca eu nu exista farmacii Donna in Constanta iar pana imi vine comanda de pe net...trebuie sa rezolvam problema ...
Lilishor, suntem la o aruncatura de batz, una de cealalta, poate reusim sa ne si intalnim cand aveti drum prin Constanta.Stii ce e comic cu tati al nostru? Avand 2 metri inaltime, in 90 % din pozele de grup el apare pozat doar pana la umeri sau gat, fara sa i se vada capul
Noi am scapat de colici de cand am trecut pe Topfer. Ma gandesc sa renuntam si la Sab Simplex.
Cam atat despre noi, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Hai ca au inceput sa-mi placa dezbatarile Care v-ati uitat aseara la Dansez pt tine? Voua vi se pare normal sa expuna in asemenea hal copilasul ala?Nu zic ca,intr-adevar,e o emisiune de corazon si pana la urma au castigat duelul dar eu am plans in fiecare vineri cand au aratat fetitza si cand am vazut-o aseara,ziceai ca era la circ cand aduc pitici sa se mire lumea de ei

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am intrat si eu, in sfarsit, dupa o zi de aspirat-scuturat, multumim tuturor celor care ne-au felicitat la implinirea celor patru lunisoare. David e, intr-adevar, baiat mare, acum nu ca ar concura la kile cu multa lume de aici.

Vad ca ati redeschis subiectele "tari", asa ca imi spun si eu parerea de provinciala:

ANIS, draga, chiar n-ar nimeni chef s-o ia nimeni peste bot de la tine, vorba CATALINEI, fiindca n-am picat instant in fund una sau alta sa-ti trimitem parola, si sa te lamurim cu cele doua conturi. Faptul ca te-ai ocupat de listuta nu te face automat un lider spiritual, cred ca mai curand lider e cel ce gaseste modalitati de a aplana conflicte, fie ele si virtuale, si de a gasi solutii. Tu nu faci altceva decat sa rescarmeni povestea asta, daca iti face placere asta e. Nu cred ca e cazul sa facem o lista, suntem destule care suntem mai mult singure si fara nici un ajutor, fiecare stie cata treaba are acasa, si ce mai are de facut pe langa ingrijirea copilului, cum se decurca cu cumparaturi si alte probleme.

Si iar despre intretinerea listei buclucase: era suficient sa explicati clar cum se face treaba asta, si fiecare si-ar fi scris acolo ce credea de cuviinta. A fost asa o taina?

Incearca sa iti rezolvi problemele si sa revii asa cum ai fost inainte, iar in ceea ce priveste postarile, nu e de mirare ca ai ajuns la sapte mii si ceva daca toate sunt de cate-o fraza. Eu, una, gasesc obositor sistemul asta.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput