Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 25
anis spune:
Alina...am apucat sa vb cu un fotograf.
Gio, petrecere frumoasa azi la botez.
Marinar, habar n-ai cum e sa ai 2 copii de varste apropiate si sa nu te ajute nimeni...si din cauza asta vorbesti in necunostinta de cauza.Am mai citit ceva si in urma.In fine mi se pare absurd sa compari mamicile , si sa contorizezi cat de des intra fiecare.Fiecare intra cand si cum poate, important e sa nu se vorbeasca in grupuri restranse, ca unele fete sa se simta ca vb singure.Si poate unele tac,pt ca nu vor sa iste discutii.Eu una ce am in gusa e si in capusa...
In HERASTRAU careva?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
La roata in Herastrau..la trenulete..plec intr-o ora..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
miciurin spune:
Mai Marinar mai,te duci la nunta si vrei sa te coafezi fara bani? 

Ia sa vedem, cine se ofera sa imi zica si mie fro doo, ca io apar aici din cand in cand, si culmea e ca am si biserici.... foarte aproape de mine: una catolica, una luterana si una ortodoxa.
Alinuk sa inteleg ca o ciufuleai eri pe Lizuca daca citeai mesajul inainte de intalneala de la biserica? 

Ce poze gigea gigea ai, mai mai, ..... au fost scumpe? ![]()
Catalina spune:
Alino mama, nu cred io sa iti fie Bitica asa de alba dar ... cum zici tu. Treci in parc cu ea ca si Mateias tot de acolo este.
Fetelor, luati loc pt ca este o zi EPOCALA! Am facut TORT. Bai, deci e prima oara in viata mea. Nu il pozez ca nu e chiar de poza dar cred ca e comestibil. Am luat blat, crema din aia la rece si compot si in 10 min l-am facut. Acu ... ii dau intai lui Cornel si ma uit la el sa vad cum face.
Anis, te rog sa nu te superi dar in ultimul timp comentariile tale suna ffff tare a plezneli peste bot la adresa unora dintre noi. Nu inteleg de unde atata vehementa, inteleg ca mai sunt dispute dar nu inteleg de unde esti chiar atat de suparata. Nu te supara pe mine, nu suntem noi vinovate ca nu te ajuta nimeni, fiecare isi are problemele lui si nu cred ca putem zice ca unul e mai rau ca altul. Mi se pare f trist modul in care i te-ai adresat Marinei si nu numai ei. Nu uita ca atunci cand ai avut probleme si plangeai in fiecare zi toate ne-am gandit la tine si ti-am fost aproape aici pe forum, chiar daca vrei sa recunosti sau nu. Chiar asta n-are nici o importanta?
Toate avem avantajele noastre in viata si dezavantajele iar deciziile de a avea unul, doi, cinci copii ne apartin si la fel si consecintele.
Si eu am fost parte din anumite dispute dar cu toate astea nu cred ca ne-am exprimat chiar asa de aprig. Hai sa ne gandim de doua ori.
Imi cer scuze de pe acum pt ca sunt sigura ca te-am suparat.
Marino mama, deci inca un motiv sa te distrezi ca io cred ca te-ai saturat sa fi in centrul atentiei. Cel putin pentru moment. A, si ca sa te feshtelesc complet, nu esti tu in centru, Emi este asa ca ... . N-ai de ce sa te plangi.
Bai ma duc ca ma asteapta supa si mancarea ... de facut.
Va pup si hai afara la soare.
marinar spune:
anis pai au zis eu cumva ca stiu cum e cu doi si ca e usor??? citeste te rog inca o data si ai sa vezi ca nu am spus asa ceva. aici nu contorizeaza nimeni de cate ori intram si ce si cui raspundem. dar ce m-a deranjat pe mine cel mai tare, mai ales ca si alinatxa asubliniat faptul ca tu ai fost o tipa super activa si te-ai ocupat de odiseea noastra, e ca dupa mai bine de 100 de cap in odisee si peste 10 la scutece tu nu stii parola contului comun. asta e de fapt oful meu si pt mine a reprezentat un ciocan in cap...si apoi mai si spui ca nu-ti citeste lumea postarile si nu-ti raspunde. poate gresesc, am zis ca nu vreau sa judec pe nimeni, toate avem greutatile noastre si trecem peste cum putem, dar eu asta am simtit, lipsa de respect pentru subiectul nostru.
si cu asta am incheiat orice discutie, puteti sa dati cu rosii, cu salata, cu tot aprozaru'...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adela2006 spune:
mady aceasi problema o am si eu cu alexia ma dispera nu mai vrea sa stea decat cu mine la mine rade cu mine vorbeste cu mine sta cuminte pe pat fara sa o iau in brate doar la mine adoarme
e adevarat ca stau cu ea toata ziua numai eu in mare parte dar avem si musafiri aproape in fiecare zi
ei bine acum nu mai vrea sa stea la nimeni daca nu sunt si eu acolo
se intoarce toata sa se uite dupa mine sa fie sigura ca sunt acolo si rade cu gura pana la urechi
azi mergem la o cununie si o duc la socrela sunt curioasa cum se comporta
chestia asta e acu dupa botez inainte nu era asa
nu vreau sa o obisnuiesc asa
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
marinar spune:
cata felicitari pt tort. de ce nu ai zis ca nu te pricepi ca te invata fata. nici eu nu sunt experta dar asa ceva racoritor si comestibil iese. ca asta de exemplu
pupici
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adela2006 spune:
cata felicitari ptr tort nu are de ce sa nu fie bun si ma bucur ca a mers bine la locul de munca ( am inteles bine nu ? a mers bine ?)
gio ma voi gandi azi la tine petrecere frumoasa si te astept sa ne spui cum a fost si cu poze normal
gabriela distractie placuta sa iasa totul cum v-ati dorit
cristiana la multe luni si ani ptr david ce mare e are deja 4 luni
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
anis spune:
Catalina...eu nu sunt suparata mama..ma irita treaba cu cine cat sta pe forum.Mai ales ca eu cand am avut timp m-am ocupat de listuta etc...
Marinar, sunt 2 Id cu mamici etc...si eu am incarcat poze in ambele locuri...din cauza asta ca nu reuseam sa intru in cont.Eu bagasem deja parola veche si tot imi dadea eroare, am crezut ca ati schimbat parola, cand de fapt ID era de vina, existand 2, si cel de email..
Deci pana la urma mai frumos ar fi sa se intrebe ce si cum , decat sa se presupuna.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
Catalina spune:
Ooooo doamna Marinar, data viitoare viu cu caietel si cu linie trasa sa imi dai lectii.
Anis, ma bucur mult ca nu esti supi.
Adela, pupiciei,da, ai inteles bine e ok cu munca, s-a rezolvat.
Acu chiar ma duc la bucatarie.