Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 24
ALINATXA spune:
cLEOPICIU noi am facut infanrixul......Bebelina mea pana acum in a 3 a zii de la vaccin nu a avut nimic.Sa zic ca parca a fost o idee mai agitata insa ash pune-o pe seama colicilor.Ea de obicei nu plange doar ca e foarte agitata.....Si adoarme numai pe burtica.A si papa mai putin cu 2--30 de ml la vreo 2 mese.Cam atat!
marinar spune:
alinatexa pai mai citeste o data fata draga...nu noi am inceput cu reprosurile ci anis. si oricum nu s-a pus pr cine cati copii are. fiecare isi petrece timpul fcum vrea si cum crede de cuviinta. sunt si fete cu 1 bb care au intrat doar sa anunte nasterea, dar si fete cu 2 care mai au si problene- monu de ex, dar intra mai des. oricum nu asta e esenta...ci modul cum s-a pus problema. dar mai bine sa nu reincepem discutia. pupici si sper sa-ti rezolvi si tu problemele si daca te putem ajuta cu ceva spune.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ALINATXA spune:
Marina eu nu am prins cum a inceput...Am dedus din postarea lui anis din capitolul asta....Am sa citesc din urma in cazul asta.....
Daca tot am timp acum sa ma mai desfat cu forumul hai sa va spun cum ne prezentam noi la ultimul control de la vaccin......De la 48 de cm am ajuns la 57 ........am luat in a 2 a lunita 1,200 si in prima 1,000......adika avem 5400.......Doctora a zis ce e totul ok....a examinat a masurat a ascultat inimioara plamanisori etc......Bitica lu mama nu a plans la vaccin .Am copil exemplu ce sa mai....E cumintica si ascultatoare si o iubesc de mor.AAAAAAAAAA rademmmmm si gangurimmmm......Ce sa mai fac pipilica pe mine de fiecare data.....In momentul de fata ea este antidotul meu contra stres,oboseala .
Nu stiu cand mai prind o fereastra ...Pana atunci va pup pe toate dar in primul rand bebicii.
Aaaaaa danoooooooo ce ma fac fataaaa ca mor de lucas al tauuuu.......Deci baiatul tau are chipul la ceea ce mi-am dorit eu daca era sa fie baiat.
Catalina spune:
Inca de la inceput tin sa va anunt ca rushii au decis sa ma viziteze, asta pt ca sunt sensibili si au zis sa nu ma mai lase sa arunc banii pe inca un test de sarcina. Asa ca puteti sa va linistiti din privinta asta, stiu ca stateati toate cu sufletele la gura. ;-) :))
Azi ma duc la farma sa iau Logest si o sa o tiu asa vreun an jumate ca tre sa mai lucrez nitel ca sa pot lua iar postnatal si alte alea.
Hai ca am schimbat planurile astea mai rau ca pe chiloti.
Faza cu serviciul a mers asa de bine (multam fetele care v-ati gandit la mine) pt ca seful al mare (strain fiind el) nu a fost informat cum trebe de dept resurse umane de drepturile mele si ma intreba el pe mine daca as fi de acord sa mai stau acasa pana sunt gata sa vin full time ca el imi tine postul. Si cand i-am zis ca e obligat doi ani, a zis a "very good" si s-a inteles totul altfel. Deci cel mai bine s-a vorbit fata in fata cum am zis si eu, nu prin email sau chiar telefon. ORicum, Dumnezeu nu ne-a lasat nici aici.
E adevarat ca e departe rau de tot si nici salariul nu mai e ce era dar ne-am gandit ca bebe e inca mic si la un an si daca va fi nevoie sa mai stau pe acasa acolo gasesc intelegere mai repede (cred si sper) decat intr-un loc nou de munca).
Alino, ma termini fata cum vorbesti tu asa in diminutive. Sa iti traiasca Bitica, sa fie sanatoasa. Ca frumoasa e, de pica.
Salutam prezenta doamnei Marinar si ii uram multa distractie placuta la nunta azi. Pupici
ALINATXA spune:
Lilisorr vazut iar filmuletul.........Sunt mandra de tine fatooo......cum iti gasesti tu timp cu 2 pui si ptr noi!!!!
gabriela_s spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa
scuze de absenta pe forum,unele dintre voi(Cele din lista de YM) stiu ca am semnat condica la conferinte
dar n am mai apucat sa intru si sa citesc (decat pe diagonala),astazi avem botezul si am fost super prinsa cu pregatirile .
am vazut "bubitele" iscate pe aici,si eu zic ca...e doar internet pana la urma,nu?bine,orice comunitate isi are liderii ei informali ,fie ea si una virtuala,si eu una nu uit ca anis a fost f activa cand ne-am adunat noi aici la inceput,s-a ocupat de listuta,samd,si-a luat intr un fel rolul de "sefa de promotie"
si probabil ca acum s-a simtit putin uitata...nu e nimic de condamnat.ca intri mai rar sau mai des si ca scrie despre ea,eu zic ca e un mod de a se descarca si nu e nimic de condamnat ,dat fiind cate a patit.iar pe liuda nu o cunosc personal,dar am prieteni cam la fel de efervescenti si stiu ca nimic din ce fac si ce zic nu este fortat,e felul lor de a fi,de a vorbi,de a glumi,asa sunt ei sugubeti ,nu o fac dinadins ca sa iasa in evidenta etc.
asa ca...make love,not war (adica la cat mai multi bebei
)!
urez si eu la multe lunite pt bb DAVID CRISTIAN al Cristianei si bb TIMEEA a lui Ruxi!Oau,David are deja 4 luni,nu???:)Sa va traisca galuscutele!
Noi astazi ne crestinam...Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile...Ieri am alergat ceva,nici n am apucat sa mananc,ioi!
Aici gasiti o mostra din ce a iesit,cum era sala inainte si dupa
Hai ca de saptamana viitoare am de recuperat ce s-a mai scris pe aici,am vazut ca erau subiecte interesante!
Mi-am adus aminte,Messa,mama ce ma incadrez in profilul baby sitter-ei pe care o cauti (am mai prestat pe la 16-17 ani,in vacantele de vara),dar ma primesti cu gupil cu tot????????Imi dai si bani de taxi,asta da oferta nene!nici barbatu- meo nu imi da asa bonusuri,haha!
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Lili_g
Sunt o mamica de martie-aprilie. Va citesc foarte des si am invatat foarte multe lucruri de la voi. Am o mare rugaminte: una dintre voi a postat texte de invitatii la botez, asa de frumoase. Eu incerc sa "creez" ceva pentru botezul fetitei dar parca ce scriu eu nu "suna" bine. Stiu ca atunci cand am citit la voi mi s-au parut asa de frumoase... Mai isi aminteste cineva la ce pagina au fost postate? Am cautat si nu reusesc sa dau de ele. Please help!!!
Va pup pe toate,
Lili
lili, mamica de martie aprilie... uite aici
mai multe subiecte "fierbinti" despre botez.
Vezi ca este unul "invitatii de botez"
iar aici este modelul facut de mine
pup fete cucuiete,
we placut, La multi ani sarbatoriltilor si botez luminat celor care azi traiesc evenimentul!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
marinar spune:
gabi distractie placuta!!!!!!!!!!!
catalina merci mult doamna, sper sa ma distrez ca acum nu mai suntem noi in centrul atentiei. de fapt noi ne distram oricum.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ALINATXA spune:
Mai catalinutoo vezi ca bitica sa facut toaa rosie in obrajori .E rusinoasa la complimente.....eu te invidiez ca mateias al tau ti-a mostenit tenul.........A mea e alba si sunt trista ...Cred ca o duc la solar!!!!!
ALINATXA spune:
Cine se baga azi la un moghioros si cand?Eu ies acum sa rezolv niste cacaturi dupa care plecam la plimbarica!