Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Adica in partile laterale. La carucior nu am suspendat nimic pt ca m-am gandit sa admire natura. La cosulet in care doarme i le-am prins cu ace de siguranta, dar nu i le las decat atunci cand e treaza si sunt in preaja ei.
Asa mi-am stricat si sistemul de prindere a caruselului care pe langa maimutoii care se roteau avea o bufnita in mijloc. De frica sa nu se uite prea mult la ea (la bufnita) crucis il tot montam si demontam.

PS: Credeam ca sunt singura bufnita pe-aici!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Offff, grea e viata cu 4 copii: 1 buc sot, 2 copil minor si sugarul din filmulet, + forumul pe care tre sa-l citesc zilnic, ca voi scriti nu gluma!

terbitza - prima data cand am vazut postarea ta cu salutul "salutare de la mare!" m-au trecut fiorii caci mi-au luat vorba din gura, m-am simtit ciudat, in munti si tu erai ecoul... Am vazut pozele de la botez si maaaare mi s-a parut tati al vostru...sigur nu era cocotat pe un scaun la poze?! Sa va fie de bine, sa fie micuta sanatoasa si cu mama dibacioasa (te pricepi, vb serios).

POate ar mai fi ceva de scris, darce folos ca e deja prea tarziu si mai bine plec sa ma culc...doar ce am revenit de la baie ca deh, s-a cerut d-rul Matei la pipi si tati sforaie de zor! Acum e randul lui Adam, nu?

Adam care tot greu se descurca su suptul, tot des, tot varsa, tot colici...tare ii doresc sa se termine, si pt mine ca mi-a ajuns dar mai ales pt el, ca nu il pot ajuta cumva...

noapte buna si cred ca deja o sa ma auziti mai rar, ca incepem sa stam mai mult pe afara, iar dim si seara avem program administrativ.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Primele 3 luni din viata stelutelor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Si eu am studiat mult problema cu uitatul si nu stiu cat de adevarata e. Acum nu as pune o jucarie pe centru pt ca s-ar criza maica-mea. Verisoara (are in jur de 40 ani si 4 copii) a fost plimbata pe la multi dr in copilarie iar acum nu mai poarta ochelari.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

multumiri fetelor care mi-au raspuns la intrebarea privind denumirea vaccinului de la 4 luni. maine dimineata ma duc sa-l cumpar, fiindca luni il facem.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Miha nici a mea nu prea sta pe burtica, doar in poza aia am prins-o vreo citeva minute. da, mai mult de 3 luni aici nu pot lipsi, imi iau adio de la servici si nu putem sa ne permitem asa ceva. stii cum e, niciunde nu e perfect, asa ca fetelor nu va grabiti spre Noua Zeelanda, intii prospectati terenul

despre pozitia jucariilor "pe centru" nu stiu, dar nu prea cred ca asta sa fie cauza strabismului, acum chiar m-am uitat la a mea si nu se uita crucis la carusel desi are jucarii si in centru...

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Sunt o mamica de martie-aprilie. Va citesc foarte des si am invatat foarte multe lucruri de la voi. Am o mare rugaminte: una dintre voi a postat texte de invitatii la botez, asa de frumoase. Eu incerc sa "creez" ceva pentru botezul fetitei dar parca ce scriu eu nu "suna" bine. Stiu ca atunci cand am citit la voi mi s-au parut asa de frumoase... Mai isi aminteste cineva la ce pagina au fost postate? Am cautat si nu reusesc sa dau de ele. Please help!!!

Va pup pe toate,

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTE LUNISOARE:

David Cristian bb de cristiana70

timeea ioana bb de ruxi

si fetelor care isi crestineaza azi bebeii: sa aveti o zi superba si distractie placuta!!!!!!!

mady hai ca nu e chiar asa grav, poate a avut o pasa proasta si oricum nu o sa-ti iasa din prima. trebuie sa-i atraga atentia cu jucarii, cu cantecele...asa cred, dar mai intai la voi acasa, in camera unde sta ea, acolo unde se simte in siguranta.

laura cata dreptate ai. si eu tot asa ma gandeam ca bubulina mica e sportiva de acum. aseara o tineam cu capul pe genunchii mei si piciorusele de burta, deci cam la 45 de grade si cred ca a stat asa 30 de sec apoi tot seincorda si dadea capul in fata...

cata ma bucur ca te-ai mai linistit cuserviciul. haha si noi am fost ieri la mine la munci, emmi a fost cumintica dar pana la un mom dat...dar venea si ora mesei. i-am vizitat si pe kate si bb anelin ca tot erau in zona. da chiar kate a facut ane scandal dupa ce am plecat?

messa si eu ma gandeam la un tarc cu nisip dar avem noroc si de case la tara la bunicii lui si ai mei si sunt relativ aproape. si daca mai gusta cate ceva care e problema...face bine la digestie.

alinuk super iesire la aer...

biribu multam de info. si v-am vazut si pozicile...anne e dragalasa foc.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetele de citit am citit cate ceva....Scuze ca nu am mai intrat insa m-am confruntat cu o sumedeniede probleme si am fost super agitata
Acum special ptr ANIS...........de abia acum am vazut pm-ul...am uitat cu desavarsire de fotograf....Cand ai botezul????SCUZE IUBITA PLZZZ CA AM UITAT INSA AM FOST F AGITATA SI SUPARATA....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

OHHHHHHHHHHHHH am vazut si eu acum disputa......MAI FETELOR ACUM DACA EU NU AM TIMP SA POSTEZ INEAMNA CA NUMAI SUNT IN CLUB?SAU NU AM INTELES EU BINE?Fetelor fiecare suntem acaparate de problemele de zii cu zii.Daca inainte ma trezeam cu forumul in fata si ma culcam la fel,ei bine acum de abia mai am timp sa deschid pagina de forum.Desii mama mea vine des la mine,programul meu e full full .Iesit cu bebelina afara,facut piata,muncit,supravegheat copil,stat de vorba cand mai am timp cu robert etc.O inteleg pe anis perfect.Eu am decat 1 copil daramite sa fii avut 2......Rezumand MAI SUNT SAU NU IN CLUB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetili, ne-am sculat si noi, am papat (adica bebe si acum eu) si inainte sa ma apuc de distractie (curat, mancare etc.) hai sa dau o raita prin forum.

Liuda, si Matei adoarme intotdeauna inainte de baie adica dupa masa de la 7 dar eu il trezesc. Am observat ca acuma a inceput sa dea semne ca s-ar trezi si el cam atunci deci ma gandesc ca poate i se creeaza un obicei.
Da mai Liuda, cu cine sa semene fita vorbareata, chiar. Ca tu esti asa o muta ... :)))
Mama, asa mare pb cu bona asta, ma rog la Dumnezeu sa ne scoata in cale una ca lumea ca deja ma ia cu fiori cand ma gandesc sa angajez cine stie ce matracuca. Tot caut pe cineva cunoscut.

Mady, da, poate ii trag un cercel in nas ca tot se poarta. Aaaa ... si creasta. Lasa mama, nu iti mai cere scuze ... eu ti-am zis ca sa stii ca nu sunt io in cauza si sa te conversezi cu persoana potrivita. Cu sare nu le-as spala biberoanele pt ca malaiul se vede mai repede daca a ramas si stiu ca nu putem da sare la bebei asa mici. Parerea mea ...

Irina, temerile tale despre plecarea la serviciu, sunt identice, dar absolut identice cu ale mele. Mama inca lucreaza, soacra mea e in varsta si nu poate avea grija zi de zi, bunicile saracele nici atat ca au peste 80 de ani. Si noi plecam dimineata la 7 si venim pe la 6 si la fel cum zici si tu, ma ia groaza sa aduc un strain. Eu deocamdata caut printre cunostinte.

Ba Messa sa expui malu siretului si cui nu-i place sa nu priveasca. Haide fato, tomnai tu sa fi rusinoasa?
Fata vad ca va dati la bone din astea prospaturi. POate va babysiteaza barbatii ... ha,ha,ha. Glumesc, of course.

Alinuk, sa stii ca si la mine in neam, mai bine zis la sotz e faza cu unu care se uita crucis din cauza jucariilor. Dar lui am inteles ca i s-au pus prea aproape. Eu le am la carut cum le are si Adinush in poza din Cismigiu dar pe cuvant daca Matei se uita la ele. El se uita pe afara sa vada ce si cum.

Alina, tre sa treci prin ritualul de initiere si dupa aia vedem daca mai esti in club. Haide fata, termina cu d-astea ... toata lumea e in club.

Hai sa ma apuc de trebi. Pupici si o zi buna.

Mergi la inceput