Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

bai catalina, tu faci haz de necazu altora cand zici de curuletze mici si bronzate... pai tu crez ca am sa-mi expun eu la soare bucile mele cat malu' siretului? neeee...

super ideea cu malaiul!

liuda, pai nu vreau una din asta, mai... vreau o eleva de liceu clasa a 12-a cu note bune sau o studenta buna la invatatura, care vrea sa faca un banutz usor de-un suc si-o bluzica si-o sandalutza, care sa aiba parinti seriosi si sa nu depinda de banii de la mine BABYSITTER, NU BONA! Ocazional, seara, nu fulltime.

cristiana, eu ma gandeam - antiplatfus, sa-i fac un tzarc cu nisip pe terasa... da' mi-e ca il gusta

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Aelita, Marinar, Adela, Kateryna, Daconst,Eli, Mady,Rali, Marybell, multumim foarte mult pentru aprecieri!
Aelita , sa nu razi de mine dar nu reusesc sub nici o forma sa schimb semnatura cu un cuvant.
Monu, sanatate multa fetitzei tale!
Mady, Bianca procedeaza exact ca mine cand eram mica: cum aparea cineva in casa ma puneam pe urlat si nu ma linisteam pana nu se golea casa.
Am si eu o problema: Leti are mucishori care nu ies nici cu ser, nici cu picaturi, se ineaca cu ei si da destul de mult afara. ce pot sa fac?
Noi suntem raciti cobza si mi-e frica sa nu o molipsim si pe ea!
Multumim anticipat!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Terbitza

intri in profil personal din bara cu linkuri din stanga si la semnatura ta bagi asta:

ce zice Marybell mai jos ca mie nu-mi iesea

pt mucishori poti comanda batsita bebelusului pe net sau cumpara din farm Donna daca sunt in Ct

www.overland.com.ro/" target="_blank">uite aici detalii

o poti folosi cu incredere, vezi ca e si un filmuletz pe site cu demonstratie...nu lezeaza in nici un fel mucoasa, e chiar mai gentle decat o batista obisnuita...

pup

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

terbitza uite cum faci. pui la semnatura tot ceea ce vezi mai jos, insa dupa ce anulezi spatiul lasat de mine inainte de ultima paranteza patrata.

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994poze Leti[/url ]

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

alinuk acum am vazut ca i-ai raspuns si tu terbitzei. scuze am observat dupa ce am raspuns si eu.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

pup Marybell,

ne-am completat, caci mie imi bazbuzucea linkul...

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

v-am promis imagini cu noi la lalelutze

azi am avut placerea sa o avem printre noi si in "bisericutza" noastra si pe Adinush cu Ayleen si oricare dintre voi e binevenita.

mei danutza ce sa faca micul Margicutza daca tot fetitze bantuie prin Cismigiu. Haideti care baietzel se mai baga si-i vine in ajutor ca deja incepe sa nu mai faca fatza... azi cu trei fetitze ce ziceti???

fete cucuiete cu bebei motzatzi

miciurin, alinuk si marce

alinuk si marce

dolmind in lalele

pup fete cucuiete

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna fetele! mai revenim si noi, sa stiti insa ca de citit va tot citesc.

sa va spun ce mai face mindra mea: are 5,9 kg la aproape 11 sapt, eu zic ca e bine, ma rupe de spate nene, si mai vrea si mai tot timpul in brate si nu oricum ci plimbata prin casa, sa vada ea tot
de papat papa bine tot numai sin, dar din pacate nu prea si-a rarit mesele de deloc, mai nou noaptea iar se scola la 2 ore de vreo sapt, nu mai pot, sunt chioara de somn si oboseala, iar dimineata ea e fresh si asteapta programul artistic... si imi trage cite un zimbet de ma topeste, mai poti sa zici ceva?!
eu sunt tare necajita ca trebuie sa ma intorc la servici in curind, cind face ea 12 sapt, si efectiv ma doare sufletul, deja ma apuca boceala. o sa stea cu mama dar tot nu e acelasi lucru...

in plus nu vrea sa accepte bibe sub nici o forma, parca o tai cind il dau, nu stiu ce naiba o sa ne facem. cine a avut probleme similare, dati-mi si mie idei ce sa fac??!!

si pt ca s-a tot vorbit de statul in fundulet si diversificare, iata ce zice pediatra mea aici: diversificarea se poate incepe dupa 4 luni, cu rezerva ca la bbii alaptati la sin nu prea ar fi nevoie in conditiile in care laptele matern le da tot ce au nevoie (cu exceptia vit D).mai devreme e cam inutil dpdv nutritional caci ei nu sunt inca in stare sa absoarba mare lucru, in plus se pot declansa alergii. mi-a spus ca nu le ataca nici ficatul nici rinichii, ca atita s-a pomenit, insa sucurile de fructe foarte dulci au prea mult zahar si rinichii lor din cauza asta pot fi afectati, deci aici se recomanda diluarea sucului de mar etc. de asemenea copilul e lasat sa decida cind e pregatit pentru diversificare, adica atunci cind arata interes pt ce maninca parintii se poate incepe.
cit despre statul in fundulet, atentie, nu fortati copii sa stea intre perne etc, chiar le poate afecta coloana, nu ca duce la scolioza dar afecteaza vertebrele etc. asta inseamna doar ca nu trebuie pusi de catre noi ci lasati iarasi singuri sa se chinuie si cind reusesc inseamna ca sunt ok. acuma in brate si eu o tin in fundut dar o sprijin si nu duce coloana ei greutatea ci mina mea

am pus si noi ceva poze in albumul comun!!

pupici

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Biribu, interesante informatiile despre diversificare si statul in fundulet.
Ce trist ca trebuie sa te intorci la servici cand bb are doar 3 luni. Cum vei face cu alaptarea? Tocmai americanii care recomanda alaptarea pana la 2 ani cheama mama repede in campul muncii?

Anna e tare scumpa. Iar privirea din poza cand sta pe burtica imi aminteste de cea a mandrei mele careia insa ii displace total aceasta pozitie.

Alinuk, f frumoase pozele din Cismigiu. Si in Cta era un parc care avea odata floricele insa acum construiesc un alt mall.
M-am gandit mult daca sa scriu sau nu, dar in poza aceasta observ 2 carucioare care au niste jucarii suspendate. Stiam ca jucariile se suspenda in lateral pt a nu determina copilul sa se uite crucis daca sunt puse in mijloc. Am o verisoara ca a avut probleme cu ochii (se uita sasiu) tocmai din cauza asta (sau cel putin asa sustine neamul). Acum luati-o ca o parere!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

MihacarmM-am gandit mult daca sa scriu sau nu, dar in poza aceasta observ 2 carucioare care au niste jucarii suspendate. Stiam ca jucariile se suspenda in lateral pt a nu determina copilul sa se uite crucis daca sunt puse in mijloc. Am o verisoara ca a avut probleme cu ochii (se uita sasiu) tocmai din cauza asta (sau cel putin asa sustine neamul). Acum luat-o ca o parere!

stai calma fetitz ..bine ca ai zis ...ma gandeam ca e posibil sa fie ceva adevar in ce spui, doar ca tb sa studiez daca am cum sa le pun in lateral pe jucarele..

chiar asa cum in lateral? tu ai solutie pt caruciorul tau?

PS: sincer, sa stii ca ma gandisem si eu la ce spui despre privire, insa am observat ca daca le pun sus pe copertina atunci cand se uita la ele, privirea e in sus spre fata si nu am remarcat sa-si scranteasca ochii ..o sa ma uit mai atent!

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput