Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by miciurin

Pai acum ce sa zic va neglijez in favoarea lui Margelutza - intelegeti si voi. Stam afarica destul de mult si luam si masuca in parculete..ne dam dupa corcodush si halim ....yupiiiiiiiii si am plimit si o fetzitza la noi in caluciol...(pe lizuca bb de Miciurin..na ca te-am scris!!!)

Alinuk, Lizuca m-a rugat sa scriu aici : "MAMA LUI TEO E SCRIICIOASA!!!!!!"
Si a mai zis sa ii zic mamei lui Teo ca eri m-a pus mami la Teo in caluciol, dar peste ani o sa vin si sigurica pe acolo, si mami de Teo nu o sa stie, sic....... MDA ..................................... si il scliem si noi pe Teo ca se uita dupa fundul Larei, sa vedem ce mai zice mama de Teo, ne mai scrie sau nu

Mami de Lizuca(11.02.2007)

vaaaaaaiiiii ce ne-a facut mami de lizuca

noi care nu citisem mes asta eram azi in parc precum niste foriceeleeeeeeeee

desigur lalele... sa-imai facem lilicai un pic de pofta o sa revin cu niste imagini graitoare

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

asta mica nu a dormit toata ziua si acum de la 7 dorme lemn, nu o pot trezi.... la noapte am pus-o! Topai pe tastatura asta si ea nici macar nu misca, daca faceam asa ziua cand doarme- ochii erau cat cepele.... asa ca mai ramane sa pun un rock poate poate se prinde ca e timpul sa se trezeasca....
e liniste pe aici, unde ati disparut?

Mergi la inceput

Messa- sincer nu recomand 20 de ani - bona, am avut eu una 5 zile, avea 20 de ani si copil de 1 an si 3 luni, pe care l-a trimis pachet la tara ca sa munceasca, ca sotul se multumea si cu alocatia de 2 mil cu care traiau.... nu are nimic rabdarea cu varsta, e vorba de caracter. Aia dupa 5 zile.... am trimis-o la plimbare... nu vreau sa descriu de ce dar nu a fost bine. Acum am una de 50 si ceva dar are atat rabdare.... moama, vorbeste ore in sir cu asta mica (a mea domsoara a disperat pe toti cu vorba, raman fara saliva in gura, nu trebuie mancare, brata, mama, tata - numai sa vorbeasca cineva cu ea si ea sta ore in sir si rade, zambeste, gangureste ca raspuns). Nu da sfaturi, nu se baga, imi zice exact cum a fost in lipsa mea (verificat cu camera si reportofon "uitat" in camera), Ce sa zic, e greu in domeniul dat, dar uite ca asta a fost experienta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Catalina,scuza-ma ca te scufundai dar sunt asa de suparata cu bebelina ca nici nu stiu ce naiba mai scriu .Sfatul era pt Aelita.Macar daca aveai fetitza se mai nimerea, dar oricum ,e bine ca citisi ca cine-stie poate vrei sa-i dai si tu gaurici lui Matei.Daca nu...poate prinde bine sfatul la urmatorul bb (adica fetitza).Ma bucur ca se rezolva asa fain cu serviciul.Hai ca pana atunci o sa ai antrenament cu lasatul bebelui cu altcineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Uitai sa va mai spun ceva...Mi-a zis o prietenaca ea spala biberoanele cu sare .Pune sare fina in bibe si un pic de apa si il zgaltaie un pic si cik se curata super s,se face ca sticla de lucios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda acelasi lucru face si Erik...doaaaaarme dus. Astept sa se trezeasca sa facem baita si sa papam...Sper sa doarma la fel de bine si la noapte!

Mady chiar am de spalat biberoane...o sa incerc faza cu sarea.

Catalina primul vaccin au fost de fapt doua: Euvax si inca unul pe care nu mi-l amintesc si acum la 4 luni mi-a zus dr sa cumpar Pantanxim.

Cred ca se trezeste bb..

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Catalina nu stiu exact cand ma voi intoarce la servici...si sincera sa fiu ma gandesc cu groaza la acest moment..Deocamdata lucrez de acasa, nu stiu exact cat va dura asta, sper cat mai mult. Sincera sa fiu mi-e tare frica sa las pe cineva cu Erik...din familie nu are cine sa ne ajute, deci vom fi nevoiti si angajam un strain. Treaba nashpa e ca amandoi suntem f mult timp plecati atunci cand lucram..nu stiu in ce masura vom gasi pe cineva care saa fie de incredere si sa si stea atata timp cu copilu...
Mi-e teama de momentul ala..dar ne vom gandi atunci!

Va pupam si Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Azi am scris un ditai raspunsul si s-a luat curentul... Sa incerc sa reiau ideile, desi acum sunt rupta de oboseala.

CATALINA, ma bucur tare pentru vestile de la servici, sa te ajuta Dumnezeu, ma bucur ca s-au rezolvat lucrurile. Da, la un an va fi altfel, pana atunci devii si tu mai increzatoare.

AELITA, multumesc pentru urari, si daca mai dispari il mazilim si pe Tariceanu. Oricum, azi nu stiu ce s-a mai intamplat, ca n-am avut timp de tv.

MESSA, si eu am avut platfus, tot asa, chinuiala cu talonete si alte cele. Vesnic eram stresata sa nu merg cu picioarele in X. Dar sotzul are picior plat si acum, ca nimeni n-a dat importanta chestiunii, il dor picioarele cum sta mai mult in picioare.

ADELA, m-am hotarat, va trimit poze cu freza dupa ce-mi fac si genele si sprancenele, caci cosmeticiana care-i in tura cu coafeza mea e genul care te uita cu vopseaua pe gene, si pe mine ma ustura, nene!

OANA, si eu sunt impotriva premergatorului, oricum eu ma ocup de alegerea si achizitionarea "chestiilor" pentru copil, asa ca n-o sa aiba asa ceva. Pantofiori cu talonete nu am vazut pe la noi, si cum soacra e zgarcita, n-o sa dea banii a proasta pe lucru de calitate, o sa am razboi serios cu ea. Eu o sa-i iau ciorapei din aceia cu cauciuc pe talpita, sa aiba un pic de aderenta, chiar in picioarele goale nu se poate ca la noi nu e prea cald.

LIUDA, si eu m-am gandit ca e o chestie de sistem cand am vazut ca recomanda praful ala de orez de la sase luni in plus. Tu in ce-l pui sa-l bea, tot in biberon? Nu se infunda tetina? Si nu se constipa de la el? Au, am uitat ca tu ii dai si suculet deja.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Delfinuta - noi ne-am trezit chiar am si mancat si acum asteptam sa treaca o ora sa ne obosim apoi baie si nani
fetele pupici
am plecat la "vorba" ca nu sta nebagata in seama, ma duc sa prestez "vorba continua"
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Piticul a adormit, cred si eu dupa cat l-am hatzanat astazi, ma duc si eu sa spal bibele si sa le bag la microunde, si am taiat-o la dush si la culcare.

Nu va suparati, dar chiar nu mai pot de oboseala. Noapte buna!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput