Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Messa

adela, nu ca as gauri copilu', ca n-am intentia, dar ce se intampla daca se face vreo gaura/injectie in mai putin de o luna de la vaccin?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

hai ca nu-s adela, dar imi permit sa raspund - nu se fac injectii intramusculare - si implicit gauri - pt ca se poate produce lezarea muschiului respectiv - apar sechele de poliomielita. ceva de genul asta. am mai explicat o data cand vb de diferentele dintre polio oral/injectabil. ca i-am facut taisiei o injectie la 16 zile de a vaccin si dr m-au linistit ca polio injectabil nu e asa de periculos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

o intrebare... simpla... noi mai avem presedinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Liuda, da. Pana luni Basescu si de luni probabil Vacaroiu.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Sa cresteti sanatosi, mari si frumosi!

Monu- multa sanatate piticutei!
Alinuk, liuda- multumesc de sugestii. Pana la urma cred ca o sa fac cerceaf. Si noi am vrea sa botezam...dar nu avem pe cine
Terbitza- frumusica foc Letitita si multumim de floricica! Te-ai descurcat ce mai!!!
Pitilache- frumusica foc grasunica!

Adela, Messa, Aelita- dupa vaccinarea antipoliomielita se limiteaza interventiile medicale fara indicatie majora, de tipul injectiilor intramusculare si interventiilor chirurgicale, pe o perioada de 30 zile postvaccinal, din cauza pericolului de paralizie.

Pentru fetele (printre care Gio, Eli, Shine daca nu ma insel) care maine au botezul le uram ca totul sa decurga cum isi doresc, o zi frumoasa si petrecere de petrecere!

edit: acum am vazut ca a explicat din nou Gio

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor,

am si eu o mica intrebare: cum se numeste vaccinul Infarix care se face la 4 luni? ca am uitat denumirea lui exacta si vreau sa cobor mai tarziu pana la farmacie, sa-l cumpar fiindca luni trebuie sa il facem.

catalina am vazut si eu emisiunea si dr M. Jianu mai spunea si ca scolioza este dictata genetic si hormonal si nu are nici o legatura cu faptul ca tinem sau nu bebelushul in funduletz mai devreme de 6 luni. asa ca...eu o sa il mai tin din cand in cand in funduletz la mine in brate fiindca ii place foarte tare. se bucura efectiv, rade cu guritza pana la urechi si da din picioruse.

terbitza eu ti-am zis ca admir foarte tare costumasele facute de tine si pe mandrutza ta imbracata in ele.

messa ai citit ce ti-am scris in legatura cu agentiile de babysitting?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, pana am culcat-o pe Alexia s-a trezit pitic, pana i-am dat papa s-a stricat Pc si m-a dat afara de pe msn.
Am venit de la spital / tratament cu bb si ... e suspecta de suflu sistolic. si tre sa mergem la echo. nu stiu ce sa mai cred. plus ca dr nu stie de ce e anemica.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

monu sanatate multa Alexiei, iar in legatura cu “suflul sistolic” eu zic sa nu te sperii prea tare fiindca cel mai adesea este o descoperire normala la copii si tineri, dar e bine sa faci o echo la cardiologie sa vezi concret despre ce este vorba.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

marybell, cred ca infanrix ipv-hib.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

ADINUSH, eu dorm in cur (ca in picioare mi-e incomod la tastatura). Ma duc sa trezesc bebeul, sa-l schim, sa-l alimentez, si ne retragem in pat.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Liuda si Catalina, stiu ca e inspaimantator cand auzi pe alti ca au plans fetitele cand le-au dat gauri dar eu sunt sigura ca cu cat mai devreme cu atat mai bine.Pai mai tarziu ganditi-va ca o sa prinda si mai multa putere si in maini dar si in glas si o sa urleeeeee...si cine le mai poate stapanii atunci
Cata, sa sti ca nici nu simte in ureche ca le are iar de agatat nu are cum sa le agate.Eu si cand o dezbrac si are ceva mai stramt pe cap nu plange cand o atinge acolo.Apropo la mine da ceva semne musafirii ca ar venii.Ce bine ar fi..
Monu ,cu suflu sistolic nu e nici o problema ca are si baiatul de 14 ani al unei prietene si este ok.Stai linistita!

Fetele eu am cam dat de dracushu cu fi-mea ca nu mai vrea sa stea decat cu mine.Veni maica-mea astazi la mine ,se juca un pic cu ea si se puse nene pe niste concerte simfonice de sperie tot blocul.Asta nu e prima data cand face asa ca a mai facut si acum 2 zile cand a venit cumnata-mea si cand am fost la soacra-mea.Eu zic acum sa o cam fac breloc si sa ma duc si pe la unul si pe la altul ca sa o mai invat cu lume multa.Pana acum 2-3 sapt nu facea asa,acum nu stiu ce i-o fi venit.Ai vostri au facut asa vreodata?O fi buna ideea mea cu colindatul prin straini?

Mergi la inceput