Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
oana_bucur spune:
Buna dimineata fetelor...
Am inceput si eu a-mi mai reveni caci daca noaptea trecuta putza a fost un dulce azi noapte m-a demolat caci s-a trezit la 3 zbierand isteric si pana am apucat sa ii fac laptele si sa il schimb imi vibrau creierii de-mi venea sa-l musc.
Acu se mataie iar eu ii alternez ceaiul cu suzeta pe care tot tre sa i-o imping...eh...doar nu ma asteptam sa fie cuminte subit?!?
Ati avut viteza la scris de ieri...n-am apucat sa citesc nimic...
Catalina, Cristiana asta cu premergatorul si sosetele o stiam si eu de la kinoterapeut. In principiu copilul nu isi formeaza in mod natural sanatos simtul echilibrului in premergator unde nu cade practic...e chestia aia care duce la memoria celulelor.
Eu chiar sper cu tot efortul sa il evit. Cat despre incaltaminte...atata vreme cat marea majoritate sunt facute fara grija la forma talpii ii poate deforma talpa. E recomandat ptr ei sa mearga desculti in nisip ca sa o formeze. Exista parca o firma de incaltaminte ptr copii care incearca sa reproduca efectul asta de nisip...nu mai stiu care dar incerc sa o gasesc...insa presupun ca si costurile sunt pe masura.
Sper tare sa putem iesi astazi caci m-am saturat de-a binelea de stat in casa iar bombardeaua nu-mi doarme mai deloc in casa....doar afara e ca lemnul (si parca are radar ca in balcon nu-l pot pacali).
Vreau sa mai si cumpar niste forme din alea de plasticutz fosforescent ca sa i le vopsesc si prind pe pereti caci desi nu ma asteptam sa aiba succes atat de devreme stelutzele albastre de pe tavan il incanta la nebunie.
cu scandalagiul Teodor 11 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
Messa spune:
adela, nu ca as gauri copilu', ca n-am intentia, dar ce se intampla daca se face vreo gaura/injectie in mai putin de o luna de la vaccin?
catalina, are ceva daca face primii pasi nu in ciorapei, ci in picioarele goale? Eu sunt stresata, pentru ca mama avea o boala cu statul incaltata in papucei/botosei si eu am facut platfus pe care l-am tratat cu chin si talonete... La mine in casa e cald mereu, si podeaua e calda, ca e parchet din lemn si ca apartamentul este exact peste camera centralei blocului...
delfinutz, mie mi-a zis doctorita ca daca incepi cu infanrix, paipe ala il faci pana cand scapi de vaccinuri, pana la 1 an jumate.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
adela2006 spune:
quote:
Originally posted by Messa
adela, nu ca as gauri copilu', ca n-am intentia, dar ce se intampla daca se face vreo gaura/injectie in mai putin de o luna de la vaccin?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

ma gandeam eu ca ma va intreba careva la un momendat
pai nu stiu asa mi-au tot zis diversi doctori si am luat-o de buna noi aveam gauri si cercei din spital si injectii nu-i fac decat la dr la care i-am facut vaccinul ( si care mi-a zis ca nu are voie o luna alte gauri )
dar voi intreba
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
delfinuta spune:
Messa acu m-am mai luminat si eu...oricum cred ca e vrajeala cu vaccinurile astea, ma rog...eu una am cazut in plasa si am cumparat.
Oana Bucur bb Teo e un scuuuuump.
Pupici
miciurin spune:
Pai acum ce sa zic va neglijez in favoarea lui Margelutza - intelegeti si voi. Stam afarica destul de mult si luam si masuca in parculete..ne dam dupa corcodush si halim ....yupiiiiiiiii si am plimit si o fetzitza la noi in caluciol...(pe lizuca bb de Miciurin..na ca te-am scris!!!)
Alinuk, Lizuca m-a rugat sa scriu aici : "MAMA LUI TEO E SCRIICIOASA!!!!!!" 
Si a mai zis sa ii zic mamei lui Teo ca eri m-a pus mami la Teo in caluciol, dar peste ani o sa vin si sigurica pe acolo, si mami de Teo nu o sa stie, sic....... MDA ..................................... si il scliem si noi pe Teo ca se uita dupa fundul Larei, sa vedem ce mai zice mama de Teo, ne mai scrie sau nu ![]()
![]()
![]()
mady23 spune:
Buna dimineata fetili!
Terbitza,e o scumpa fetitza ta si imi place si costumasul facut de tine dar si rochita de la nasa.Si zici ca a faultat-o pe colega de botez?

Monu,stiu ca e greu pt tine cu asa probleme dar ai incredere in D-zeu ca El nu ne da mai mult decat putem duce.
Pitilache,e o grasutza printesa ta...cate kg are?
Aelita,Bianca a plans cand i-a facut gauri pt ca adormise si am trezit-o apoi am chinuit sa ii tin capul fix ca n-are astampar deloc,parca e girofar.Adica nu am tinut-o eu ,tati a tinut-o ca eu eram ocupata cu jelitul ...aoleu ce-i face asta fetii mele
...dar a trecut si dupa 5 min radea de nici nu ziceai ca patise ceva.Pe moment eu m-as fi dus la spanzuratoare ca eu nu prea sunt invatata cu ea sa planga asa.
mady23 spune:
LA MULTE LUNITE!
Ana Patricia bb de Mirela73
David-Mihai bb de Haricleea
Robert Andrei bb de Roandre
Noi o tulim afaraaa......pupici
Liuda spune:
buna fetelor! probleme cu netu si am treaba... asa ca cam greu dar
raspunsuri
rali eu tot nu stiu ce sa fac cu crasma si o folosesc la baita - ca e mare si avand in vedere ca am crescut - o pun sub fata si o inveles cu ea, ca asa ii place, inca nu a prins ideea ca e bine si fara "Invelitori" in apa. Fasa nu am folosit-o - o am pe undeva, dar dupa botez domsoara nu a mai stat infasata....
CoraHope la tine mananca ca lupul? Doamne de cand nu am vazut sa manance si copilul meu cu pofta, trage si ea acolo sa nu zic ca nu mananca, dar nu se mai ineaca ca inainte.... vreau si eu s-o vad macar odata ca e flamanda
Mihacarm - poate nu se intampla nimic dupa vaccin... asa va dorim
Cristiana 70 nici daca ma bati nu spal eu ditamai robot pentru un morciv, dar il avem acolo pus , mai tarziu o sa-l folosim... acum merge si razatoarea. A si despre orezul de la nestle... scrie pe el de la 6 luni, dar mie mi-a zis dr. sai dau de la 3 ca sa fie mancarea mai consistenta, ca de, noi mancam cam putin, tinem la silueta, dar intre timp am mai vb si cu alti pediatri si am intrebat si toti au zis "foarte bine ca ii puneti faina de orez in mancare" - e bun de la 3 luni. Tot nu inteleg de ce e scris pe el in cazul asta de la 6 luni? dar cica e ceva legat de un sistem european....
Messa - bona cu 100 000 pe ora x 8 ore pe zi = 800 000 pe zi? Da vin si eu in cazul asta? Am inteles ca e ocazional dar gandeste-te ca copilul creste si cu timpul chiar o sa incepi sa-l lasi mai mult cu bona, ca doar incep sa se infiripeze copiii nostri - asa ca o sa mai fugim mai des si atunci nu stiu cum o sa-i reduci tu bonei salariul.
Monu - am pielea ca de gaina cand citesc ce scrii... branule, spital, cred ca muream de plans pe acolo.... Sanatate multa!
Aelita - bine ai revenit aici , acasa!!!! fetita noi tot nu avem cercei ca mi-a fost mila sa-i pun, vai de sufletelul lor cand se nasc si incearca sa se acomodeze cu noua viata si s-o fac si eu sa sufere? Nu am avut inima asta nu cred ca si acum asi putea... mai se foieste, le mai agata... nu stiu de ce am eu senzatia asta ca poate o doare si ca poate sa le agate mereu.... mai asteptam noi!
Catalina - GRAVIDA? hai fata ca ma dai jos, asa repede? si tu vrei? il lasi? moama eu seara cand ma culc ma gandesc la cele care au doi copii, ca eu cu una si cad lata seara si in mintea mea apare intrebarea "si daca ar mai fi inca unul?" ce asi face? Mi se pare foarte greu si ca trebuie multa rabdare si chiar le admir pe cele cu doi copii si casa si mancare si plimbari..... offf
delfinuta - ce bine ca acum esti in fiecare zi aici pe forum....
laura ionescu spune:
Cleo - fie-me s-a purtat execrabil dupa vaccin, asa ca nu iti spun ca sa nu te sperii degeaba.
Si cand ma gandesc ca mai am putin si il face pe ala de 4 luni ma ia cu fiori.
Cata - inainte sa vad pozele puteam sa jur ca pe Matei l-ai facut singura, da' acuma mi se pare ca seamana mai mult cu tat-su.
Eu am un remediu pt zgarieturi - MANUSILE. I le pun cand o las singura in patut, si le baga in gura, iti dai seama cum ajung dupa o ora. Dar e mai bine asa decat sa o o gasesc cu semnul lui ZOrro pe fata
Anis - ce par frumos are Iarina 
Kate - dupa reactiile fetelor am decis sa nu mai uit la filmuletele alea. Aoleu!
Monu - cand aud prin ce treci mi se face parul maciuca si imi vine sa plang. Vai de minee! Sper sa va faceti bine cat mai repede, ca sufera mult saracul ingerash 
Pitilache - ce grasunica frumoasa!
Ieri, dupa ce ne-am saturat de Basescu, girafa si minge si ne plictiseam de moarte, ca de!, stateam in casa ca cica bate vantul
am descarcat din contul comun niste povesti si am pus Punguta cu doi bani. Nu va spun cum radea asta mica in hohote cand il auzea pe ala ca se scalambaie "Cucuriguuuu, boieri mari! Dati punguta cu doi bani!"
Bebe-i la plimbare, ma-sa pleaca la bazin, si dupa -amiaza facem mancare ![]()
pup fetele
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
aelita spune:
Terbitza acum imi pare rau ca nu i-am pus si eu la cateva saptamani,dar aici mi-au spus ca fac ña 3 luni..S acum mi se pare ca e mare si stie si nu mai sta...
pitilache,da,am vazut si cerceii si aparatul la farmacie,cand mi-a spus sa astept 3 luni.dar acum farmacistul meu nu mai face gauri,chiar cand a implinit fii-mea 3 luni,ca i s-a stricat aparatul si cica nici nu mai vrea sa mai faca pt ca el suferea tare de mila....Siasa m-a pus iar pe ganduri,oare ce tortura o fi daca el zice ca suferea???Vreausa spun ac eu as vrea sa mai fac si la mine cateva gaurele,dar imi e frica.In schimb am piercing la buric,acolo nu mi-a fost frica,pt ca a facut cu anestezie.dar la ureche stiam ca nu fac anestezie..nu stiam de crema aia dar ams a intreb...pe aici am auzit c afac fara crema aia...Euacolo ii las pe aia,chiar daca avem deja nu stiu cate perechi de cerfcei primiti,dar or sa mai astepte,ca o sa imi fie frica sa umblu la surubelul ala din spate...Si la mine la buric am stat asa cu ala pe care mi l-au pus,frumusel dealtfel.
Ea se zbate f tare acum,are o putere de n-ai vazut,si ma gandesc ca nu o pot tine.de multe ori imi zboara picioarele din mana si cand o schimb,se misca din toate oscioarele cand o apuca...
La vaccinul de 4 luni,care se apropie,il pun pe ta-su sa mearga,sa o tina el,ca eu abia am tinut-o la 2 luni si tot a miscat un pic.n-amvazut ce putere are! iti aluneca precum un peste !
mady deci i-a trecut repede dupa gaurire
Ca eu ma gandeam sa nu fie maraita apoi toata ziua,si sa stau cuea numai in brate...Deci apoi nu o mai doare,inseamna,daca nu mai zice nimic.NOAPTEA DOARME BINE ?Cand se atinge la urechi( a mea isi da rau cu mana cand o ia somnul,se trage de parul de langa urechi,se freaca la urechi) nu o doare?
Catalina,stai linistita .
cristina,
,saracul Basescu...Eu tot nu stiu ce s-a intamplat,am citit doar la voi..
adela dar inainte de vaccin are ceva? cu gaurile..
Monu,multa multa sanatate !!!
messa daca e voie in sosete,atunci e voie si fara sosete.ma gandesc ca se poate si cu incaltaminte,dar numai cu cea adecvata..nu stiu care e aia,trebuie sa aflam pana atnci..
kateryna,daconst,liuda,cristina,bine v-am regasit
! si celelalte fete,bineinteles.
Liuda ,daca imi maizic de doua ori ramane si a mea fara cercei...
SA CREASCA MARI !:au implinit lunisoare:
EMMA IOANA- si la multi ani mami MARINAr
pt 17 apr.
Lucas Paul

Diana Maria

Maria Irina

Robert Andrei

Roberta Anne Marie

Iulia Maia

Ana Bianca

Horia Constantin

Lara Ioana

Audrey Maria

Mark Alexandru

Riahna Nicole

Luca

Ana Patricia

David Mihai

David Cristian
-maineeeeeeeee implineste 4 lunisoareee,CRISTIANA 70 !!!
S.