Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
kateryna spune:
LA MULTE LUNISOARE:
Ana Patricia de
Mirela73
David-Mihai de
Haricleea
Robert Andrei de
Roandre
Fetelor, imi pare rau ca v-am socat prea tare. Filmele le-am gasit pe un alt forum. Le postase o mamica careia i se recomandase de catre o prietena sa incerce asa ceva.
Am inteles ca prietena ei apare in filmulet. Cum naiba poti sa faci asa ceva unui copilash? Si inca ceva....cum ramane cu faza cu sindromul zgaltairii copilului? Ca saracul copilas nu cred ca mai stie nici pe ce lume mai e.
Cata, unde ai gasit Infanrix-ul de 4 luni si la cat?
Terbitza, Anis, pitilache am vazut pozele si admirat ingerasii.
Monu, off mama prin cate mai treceti si voi!
Aelita!!!
Bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Catalina spune:
M-am uitat si eu la Zodia Fluturelui in reluare (am vrut sa il vad pe dr Radoi dar cred ca l-am pierdut) si dr Jianu de la Grigore Alexandrescu care era invitat vorbea de infasat si de doi pampersi la copii. Zicea ca nu e deloc bine sa ii infesi si nici sa le pui doi pampersi pt ca nu fac decat rau luxatiei de sold.
De asemenea mai spunea ca premergatorul nu e bun deloc pt ca in primul rand copilul merge mult mai tarziu daca sta in premergator, ca daca se ridica in patut sau jos, copilul se ridica si se lasa cand oboseste si face multe miscari de genul asta dezvoltandu-si mushchii pe cand in premergator sta pe scaunel si merg rotitele si se poate ajunge la afectiuni. Mai zicea ca primii pasi ai copilului sa se faca in ciorapei, in casa si ca incaltarile sa aiba o talpa flexibila.
Nu stiu, mie mi s-a parut interesanta emisiunea ... .
cristiana70 spune:
CATALINA, sa vezi ce discutii aprinse am avut cu soacra-mea despre primii pasi, si eu ziceam ca e ok in ciorapei, ea isi dadea ochii peste cap, ca trebuie pantofi... of, tare greu e. Sa nu-ti spun ca fi-su are o splendoare de platfus!
ADELA, o sa pun si poze, ca nu ma joc cu somnul tau!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
anis spune:
Alinuk, am apucat a vb acum cu cea recomadata de gio.faza e ca eu am crezut ca amandoua ati facut cu acelasi fotograf,asta dupa scor.Sa vedem ce iese.Oricum emrci tare mult.
Fetele multumesc de aprecieri...si Iarina inca n-are petitor 
Eu ma duc la cumparaturi ,vreau sa ii i-au lui Ingrid ecva misto si habar n-am in ce magazin s a ma duc..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
Monu,mai rezisti?Draga de tine,prin cite treci.Te admir,sa stii.
Pitilache frumoasa papusica ta in rochita de catifea roz.
Aelita,acum am vazut mesajul tau!
Terbitza,ma bucur ca-i prieste Töpfer la printesa ta.E schimbare mare,oricum,parerea mea.E o frumoasa in rochita ei cu bulinute.Si cam seamana cu tati.![]()
Alinuk,pai numai bb Margelutza sa umble pe la toate fetele?Cum le prinde cum se si pozeaza cu ele...Si noi sa ne multumim cu uitatul?![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
dianamizzi spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR!
ANIS, KATE, MARYBELL - multumesc fetelor mult de raspunsuri. am ,luat de ieri seara pastila, macar sa treaca asa. e rana deschisa, nu aveam cum sa pun ceva acolo. am de mai mult de 3 luni asta si deci e ceva naspa acolo, nu trece cu orice. va pup, mersi mult! 
mie mi se tot taie netul, tocmai cand am si eu un pic de timp liber. am sunat la aia si zic am facut ceva pe aici. acum ar trebui sa fie ok. in juma de ora plec afara. va pup si va doresc tuturor o zi superba cu bucurii si bebei fericiti!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
diseara raman singura acasa, ma destrabalez in net 
dianamizzi spune:
DANA - sa-ti traiasca nasii fata! asa da! sa-i aduca lui lucas noroc la bani si sa ii cheltuie fericit! 
eli1977 spune:
La multe lunishoare si La multi ani!!
La multe lunite fericite, sa creasca mari
Ana Patricia bb de Mirela73
David-Mihai bb de Haricleea
Robert Andrei bb de Roandre
Laura, Anis, Pitilache, Terbitza, vazut ingerasele , frumoase foooc.Vleau si eu o pfetitaaaa!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
delfinuta spune:
Buna!
Eu am cam avut probleme cu netul si n-am mai reusit sa intru, sunt cam in urma cu cititul, ca vad ca ati avut randament nu gluma..
In primul rand MONU multa sanatate si
pt voi!
Catalina pacat ca nu l-ai prins pe Radoi la Zodia Fluturelui, mie una mi-a crescut inima in mine..
Oricum mie una mi s-a parut interesant ce au discutat acolo..
Kate Infarixul se face la 4 luni? Mie mi-a dat Pentaxin.
Pupici si o zi frumoasa,
Irina si bb Erik Stefan
eli1977 spune:
Monu, , multa, multa sanatate, va tin pumnii!!!
ce zi frumoasa azi, cred ca mai stau un pic si plecam afarica si staaam...pana nu mai putem.
va pupam,
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag