Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Am revenit cu detalii legate de Botez.stiti ce a facut mandra mea in biserica? Statea comod in bratele nashului si i-a fript 2 picioare in cap fetitzei care se boteza alaturi de ea. A fost asa rapida miscarea ca foarte putini au inteles motivul pentru care fetitza respectiva s-a pus din senin pe plans.Reactia nashului a fost:"a patit fetitza noastra ceva?Daca nu, nu e nici o problema!"
Ca sa vedeti ce batausha are mama la usha!
Adela , Rali, primiti din partea Letititiei floricica pentru ca m-ati invatat sa inserez poze. Va multumesc tare mult!
Si acum va invitam la poze de la Botez:
in asteptarea slujbei
oare ce mi-or face?
vedeti ce nashic frumos am?
tocmai am izbit-o pe colega
am facut baitza
doar tati ma poate linisti
in brate la nasha
parintele ma inchina la icoane
Ralu, Adela, ce ziceti? Merit felicitari?

Va pupam si asteptam impresii!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca eu i-am facut Letitiei costumashul portocaliu ; asta asa ca sa ma laud si eu , putin.
Pitilache, Letitia a reactionat tare urat la infanrix. Intai a jelit, apoi a plans cu vorbe iar seara efectiv zacea ca un om mare. Nu a facut temperatura insa, asa cum zicea Messa, timp de 2 sapt nu a mai avut pofta de mancare, motiv pentru care i-am schimbat laptele Nan HA cu Topfer.
O noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

terbitza,frumos costumasul.si toate pozele de la botez.

pitilache,ma intereseaza si pe mine detalii depsre cum i-ai pus cerceii,ca eu cred ca doar noi mai ramasesem fara.
stiu ca toata lumea pune,nu asta e problema,dar ma gandesc ca daca e maraita si sa stau cu ea numai in brate apoi...sau sa nu manace..trebuie sa aleg o zi cand o sa am chef de asa ceva...

edit: TERBITZA: Fa-ti si semnatura intr-un cuvant scurt,ca acum stii .

www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.

Mergi la inceput

multumesc tare mult , Aelita.Noi am pus cercelushii la 3 saptamani. Am fost la o bijuterie am ales cercelushii medicinali, am incercat sa o trezesc pe Letitia dar nu am reusit, a facut-o pocnetul pistolului.Reactia Letitiei a fost" uaaaaa" si apoi a picat iar in somn.
eu eram uda de frica dar .....a fost muult mai ushor decat am crezut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Aelita cu cerceii a fost mai usor decat ma asteptam. Astia aicea fac dupa 3 luni si ma cam speriasem dar pana la urma am prins curaj ca Isabella este mai maricica si are lobul urechii rezonabil. Mai intai i-a dat cu o crema sa-i amorteasca lobul, ne-am plimbat cam 40 de minute sa-si faca efectul si apoi ne-am intors la bijuterii. Am avut de ales intre 4 modele de cercei medicinali care trebuie tinuti minum o luna si apoi a inceput treaba. Ea a inceput sa planga dinainte pentru ca am tinut-o la mine in brate cu o mana ii tineam mainile si cu cealalta capul fix. Ah, si trebuie sa fie treaza neaparat pentru ca sa nu setrezesca in timp ce-i face si sa miste. A chitait un pic dupa dar i-a trecut si pana acum a fost ok. Ne-a zis sa nu umblam pana maine la ei deloc si dupa aceea sa-i mai invartim in fiecare zi si sa-i mai curatam cu alcool.

Bafta multa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, am facut si noi ochi. Si gura unii dintre noi ...

Cleo, noi suntem clienti infanrix, Matei a fost agitat 2 zile, a dormit nitel cam prost (in sensul ca s-a frichinit mult) dar a fost super ok. Cred ca principalul este si sa fie copilul f sanatos cand i se face vaccin. Acum saptamana viitoare il facem pe cel de 4 luni si va zic cum e. Sper ca la fel.

Cristiana, iti dai seama ca mesajul meu despre zgarietura era vadit exagerat. Ca faceam misto de mine. I-am dat cu nitel spirt si asta e. Mai tare e ta'su (ca sa vedeti ca e boala de familie). Matei face spumite cu scuipatul, stiti asa cum mai fac copiii din buze si se face scuipatul spume. Cred ca ii place. Doar ca face cam des si aseara ta'su "bai dar si alti copii fac asa? daca o fi semn de ceva?". Saracu' om, l-am molipsit. Ma si vedeam la doctor intreband de ce face Matei bolboroace. Si ca sa il linistesc pe Mistar, ai vostri fac?

Dianamizzi, cand eram gravi mi s-a prescris augmentin si pe prospect am vazut ca scria ca sa nu se ia in primul trimestru. Am sunat la dr si mi-a explicat ca e ok doar ca ei sunt obligati sa isi ia absolut toate precautiile. Dar imi place mult conceptia lui Anis, incearca fara, daca se poate ar fi super.

Aelita, bine ai revenit, ma simteam tare vinovata ca nu ai mai intrat pentru ca am realizat ca te-am suparat. Imi cer iertare. Nu mai fac .... sper.

Faza cu gravidenia poate fi cat se poate de adevarta. Acuma eu v-am zis ca inainte aveam ciclu din an in Paste asa ca ... Saptamana viitoare imi iau un test ca sa stiu.

Azi merg la birou dupa cum va ziceam. Mai fetelor, am niste emotii de nu va zic.De ce oare habar nu am ... . Sper sa ma lumineze Dumnezeu sa vorbesc ce trebuie pe acolo si mai ales sa NU MA AMBALEZ!!!
Sambata si miercuri am deja doua interviuri de job-uri. Sa predau engleza si romana la adulti (romani si straini) in cursuri de seara. Ma duc sa vad si eu ce iese.

Ok gata, v-am plictisit destul. Va multumesc de complimentele pt poze.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cata ce ati patit???????aaaaaaaa, hai ma nu te mai simti aiurea ca putea sa se imtample si la tine in brate. iar cu gravidenia....sa fie cum vrei tu!

terbitza sa va fie de bine botezul. multumesc pt urare! aaa sii sanatate multa tuturor.

laura e o dulcica eva la bulanele goale.

anis am vazut pozicile. bai ma termina iarina cu ochii ei...

dana, da si emmi a primit cont dar nu in elvetia. dae bun oriunde!

catalina sunteti niste frumosi...(i-am aratat si lui florin pozicile)

kate mi s-a facut rau cand am vazut cum zdruncina copilul ala...

cristina tu de ce trezesti copilul ca nu am inteles?????// lasa-l fata sa doarma ca daca ii e foame tipa el...

offffffff monu, mi se face mila numai la citirea cuvintelor tale, daca eram acolo clar o luam razna. sanatate muuuuuuuuuulta!!!

pitilache ti-am vazut bucalata...o frumusete.

terbitza ff frumoase poze.

LA MULTE LUNISOARE:

Ana Patricia bb de Mirela73

David-Mihai bb de Haricleea

Robert Andrei bb de Roandre

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineta la mamici, suntem matinali caci daca tot ne-am trezit pentru bibe, ne imbracam si mergem la piata, caci ne trebuie grau pentru porumbei, am primit sarcina de la tati.

MESSA, jos palaria cu cele trei de la terasa, eu am baut aseara un pahar si am fost ametita. Mai bine n-o incepeam, daca nu-s in stare.

AELITA, hai scumpa inapoi, uite, si Basescu a fost sacrificat pentru linistea forumului nostru!

MONU, pentru tine si fetite, sa fiti toate sanatoase!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Monu, m-am tot gandit la tine si la necazurile tale si de bine ce m-am gandit, am uitat sa iti scriu. Iti doresc sa te tina Dumnezeu puternica, pentru mine una esti un mare exemplu ca mai ai putere sa intri si sa ne mai si scrii cu toate cate ti se intampla. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

terbitza felicitari e foarte frumos costumasul ; vad si la tine una bucata tatic foarte grijuliu ; dar cu asa fetita frumoasa e de inteles

anis ce frumoasa e Iarina parca e o papusa ce falcute are si ce par lung ( vreau si eu par lung la a mea )

cata eu m-am trezit noaptea si am vazut-o plina de sange pe fata de la o zgarietura mica mica nici acum nu inteleg cum a putut sa-i curga atata sange pe acolo ; matei e un scump ; nu uita ce ziceau si fetele orice sut in poponet e un pas inainte , sa ne zici cum a fost ; un de incurajare

SI CA DE OBICEI INSIST NU FACETI NICI UN FEL DE GAURI DACA NU A TRECUT O LUNA DE LA VACCIN

cristiana vreau poze cu noua freza sa pot dormi linistita

monu ma gandesc tot timpul la tine mult curaj sa treceti cu bine si peste asta multa sanatate

alexia m-a trezit pe mine de la 8 si ea inca mai doarme cu picioarele ridicate ma mir ca nu-i amortesc

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput