Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Messa
cristiana, o fi ceva cu viermii aia, eu am avut de toate, de la giardia la oxiuri si tenie, numai limbrici nu, si uite ca sunt sanatoasa tun si nu fac niciodata febra mai mare de 38.5
cleo, hai, fii barbata, o sa treaca si rahaturile cu vaccinul si cand o sa aiba gupila douaj' de ani o sa razi de grijile de acum (o sa ai altele: cine e barbosul ala cu care zice ca se marita, de ce ia anticonceptionale de pe-acuma, cum e treaba cu facultatea... ehei!)
In alta ordine de idei, fetelor, caut babysitter. Profil: 17-20 de ani, evident din Bucuresti, note bune la scoala/facultate, sa-i placa copiii (logic), sa nu fie panicoasa, daca are un frate sau sora mai mic/a e un avantaj, ofer 10 RON/ora + bani de taxi daca se face tarziu (peste ora 22). Dati si voi sfoara in tzara, poate gasesc pe cineva :)
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si tenie ai avut, MESSA? Sa fii sanatoasa!
Apropo de probleme cu gupilu', era patronul meu sa moara cand a gasit nevasta-sa in baie un test de sarcina de la fie-sa!
Vin io baby sitter, dar am intre 17-20 de ani pe un picior, ii bai? Da' cu taxiul o sa fie cam greu, stau departe!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
rali spune:
Marinar, Lore, Anis- multumesc!
Oana - vad ca ti-au raspuns fetele ce e cu crasma si fasa (oricum nasa trebuie sa le cumpere)
Anis- ce bucalata e Iarina, parca e o papusica!
Terbitza- felicitari pentru botez...asteptam pozici!
Laura - Eva e o dulcica... eu tot vantur prin fata lui fiu-meu jucarii dar nu-l tenteaza inca
Catalina- e un dulce Matei! stai linistita cu zgarieturile, la noi nu e zi sa nu-si faca una...
Diana - refacere rapida, sa nu fie cazul unei operatii!
Kateryna- numai la primele doua miscari m-am putut uita... mi s-a facut pielea gainii
Cleo- stai linistita, o sa fie bine.Pupam papusa Dariuta!
Mihacarm- sa dea Doamne Doamne sa nu aveti nici voi reactii la vaccin!
Cristiana - hai pune o poza cu noua freza ca ne-ai facut curioase!Eu nu am vazut reportajul din pacate, dar poate il mai dau.... Somn usor! Esti tare haioasa... chiar ti-am simtit lipsa azi 
Messa- cauti bona dupa model american
... bafta!
Noapte buna!
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
monu spune:
eu nu dorm. ne-am intors de la spital unde am fost la tratament. a fost cu cantec. i s-a infundat branula si s-au chinuit fetele sa ii puna alta. dupa ce au incercat in picior i-au pus in final la cealalta mana. a plans de se ineca cu muci. dupa care au purces la scos mucii cu ser. mandra mea i-a scuipat, de data asta, mai mult pe gura. basca ca are febra! dupa aproape 1 luna de antibiotic si 4 zile de zinacef are 37.8. simt ca innebunesc. asistentele spuneau ca acum febra e de la muci. ca au coborat in burtica si de aceea face febra.
eu mai am putin si ajung la nebuni.
scuze ca nu v-am raspuns dar nu mai am putere.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
alinuk spune:
quote:
Originally posted by dianamizzi
aoleuuuu feteleeeee....am fost la plimbare rapida si pe drum ma gandeam la ce e pe aici pe la noi, care se supara , se contrazice... alea alea si mi-a venit in gand ca..... suntem deochiate
![]()
DANA, RALUCA care mai stiti fetelor, haideti aici de stingeti niste chibrite in pahar si bagati un descantec de deochi sa plece dracu dintre noihai sa facem o sfintire
sa fie din nou liniste si pace...
am plecat sa fac supa de pui cu taietei. va pup
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Dia super tare fata gandul tau... Da auzi in loc sa te bucuri de plimbarica cu printzesica ta aste ganduri te bantuie...hai ma fii serioasa. Uite mam stie un descantec din batrani o pun pe ea sa ni-l spuna...
Shine ce e mamica cu tine de stai in pat de doo zile??
Lilica hai ca vine acum caldurica si mai trec si problemele cu colici, frig, vanturi si alte neplaceri...si vin si io sa-mi beu berica ceea

aaa si vad ca te luashi de mine ...pai daca asa ne e vorba si tot la moda pe aici aidi ca te provoc la un duel de nu te vezi fatouu... Ne batem in lalele??
Pai acum ce sa zic va neglijez in favoarea lui Margelutza - intelegeti si voi. Stam afarica destul de mult si luam si masuca in parculete..ne dam dupa corcodush si halim ....yupiiiiiiiii si am plimit si o fetzitza la noi in caluciol...(pe lizuca bb de Miciurin..na ca te-am scris!!!)
apropos..stiti bancul cu bebeii in parc???
...cica doi bebei in carucioare la plimbare: o pfetitza si un baietzel.
fetitza catre baietzel: Daca vlei sa stii io sunt fetitza, tu ce esti???
b nu zice nik, mai pudic din fire asa...
f: vlei sa-ti spun io, ca stiu unde-i diferenta!?
b: este de acord iar fetitza se apropie si ii ridica pledul de pe piciorushe:
esti baeietzeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll!!!
b: da de unde ti-ai dat seama???
f: pai vad ca ai botoshei albastli
kate fata esti cu capul Aaaa...tocmai am vazut acum la stiri un dispozitiv cu GPS. Ca sa vezi pe unde umbla copilasii. Asta ar fi bun cand mai creste si umbla prin baruri ca iti arate exact unde e. Iti dai seama, tragi si tu chiulul de la ore, mergi la un suc si hop tzop apare mama dupa tine la bar. Saracii copilashi nici sa chiuleasca nu mai pot. pai nu-i lasi gupilului pic de spatiu de respirat??
Gio contractul cu nenicii aia include si realizarea unor albume (150 poze pe hartie) iar filmuletzul tb montat.. dureaza ceva.
Sa stii ca nici io n-am avut bomboane dar toti invitatii mei au halit de la o fetita care s-a botezat in aceeasi apica cu Teo (dupa el, evident). Daca bb2 o sa fie fetitza cred ca o botez martea..sa nu mai fie vreun golan inaintea ei in apica...
Cruciulitzele si ingerashii i-am dat la inceputul petrecerii. Cruciulitzele le-am cump eu iar nasha mi-a dat banii pe ele, ingerashii au fost treaba mea (m-a intrebat Gabi de unde i-am achizitionat - v-am si zis parca la mom respectiv - de la Targul de Cadouri de la Sala Dales..nu au fost prea scumpi - 1.5ron/bucata)
Mady bei da ce avetzi cu mine... ca acu ma supar ... ia de va bagatzi mintzile in cap si nu va mai niervatzi.
Oileu da io chiar sunt in ceatza... Lucas e cu Emma Marinei sau cu Diana Lidei!! Pai hotarati-va sa se faca loc!!
Oana sper sa doveditzi pana la urma colicii ceia...mama lor ca nu lasa gupil in pace..
Anis Cei pe care i-am angajat pt filmare+poze ne fac asa:
fimuletz pe care l-am proiectat in timpul botezului cu videoclipul de la nunta si imagini cu mesaje din perioada de dupa nunta + sarcina + bb de cand s-a nascut
montajde max o ora din cele 7 ore brut filmate (pe dvd si cd cu carcase pesonalizate)
videoclip de 3 min care sa surprinda mom cheie de la botez
2 albume cu 150 foto scoase deja pe hartie + cd cu foto in format electronic
Daca te intereseaza ii recomand cu toata increderea, fac treaba cu simt de raspundere, da-mi un pm si-ti dau nr tel.
vazut iarina bucalata

CoraHope felicitari pt suza!!!
lilica, Oana, Adela da ce fete, Congo nu e bine...??
Rali nasha lui Teo a luat o crasma brocata cu ingeri si cruciulitze aurii si un pled brodat asa de faine si pretioase ca mi-e mila de ele sa nu le mai folosesc. Si am hotarat sa botezam anul asta un copil sarman. Poate spre toamna, inainte de sarbatorile de iarna ...vedem
Laura nu'sh de ce au anuntat astia vanturi napraznica ca in Cismigiu la lalelutze a fost super!! Dulcica tare Evutza cu girafa
Catalina esti tare fata... cum incerci tu acolo sa impaci spiritele si sa te gandesti cum ar fi sa fii gravi... super tare!!! vorbesti serios?
Cora sa-ti spun cat de rau mi-a parut mie pe vremea cand ma indeletniceam cu pus lapte in recipiente la congelator?? Intr-o noapte m-am muls 180 ml si am pus intr-un recipient pe care l-am varsat din greseala???
... nu mai detaliez...Kate de unde ai mamica linkurile alea...ca parca e tortura de bebei ptiuptiu...io nu ma mai uit la asa ceva
Messsaaaaaaaaa ce mai faci fumeie?? Te-am suant azi sa te intreb de sanatatzuri si nu ai raspuns!! bine ca ai postat ca incepusem sa ma intrb ce-i cu tine
hihh am vazut anuntul cu bona de 17-20 de ani. Baga la mica publicitate pe www.anuntul.ro - prin sms obtii un cod si apoi poti sa postezi anuntul care apare si in ziar si pe net!
oileu da acu fac socoteala...fato da tu strici piata cu 10ron/ora. Pai insemana 80/zix25 ...ma primesti pe mine???pot sa-mi fac coditze ...
Monu multa sanatate, draga de tine prin ce treci.
asa cum am inceput epistola asta asa voi incheia...
aoleeeeuuu feteeeeeeeee Dia avea dreptate ...ba mai mult, io cred ca in afara de dedeochi e si o astenie severa de primvara intarziata!!!
Las ca vine vara si ne dam cu niste berici in cap!!! io am una la lililicaaaaaaaa!
beeeeeii ati tocat azi 10 pagini...de dimineata am plecat si erati pe pg 2, iar acum cand m-am apucat sa raspund se ajunsese la 8...io tot raspundeam si paginile cresteau in continuare....m-am ostenit tare sa termin!!!ma duc la nanel!!
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
pitilache spune:
ce ati mai scris astazi, cred ca demisia lui basescu v-a inctitat si pe voi la scris!
azi am fost sa-i fac gauri si acum este mai maraita, am reusit sa pun si eu cateva poze pe contul comun si o sa incerc sa mai pun cateva si cu gaurelele. acum va las ca-i la mine in brate adormita si o sa incerc s-o pun in balansoar.
va pup,
roxana
alinuk spune:
La multe lunishoare si La multi ani!!
Ana Patricia bb de
Mirela73
David-Mihai bb de
Haricleea
Robert Andrei bb de
Roandre
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
mihacarm2002 spune:
Ana Patricia (Mirela73)
David-Mihai (Haricleea)
Robert Andrei (Roandre)
pitilache, Izabella e scumpa foc cu obrajorii ei bucalati!
Messa, ai dreptate cu pierderea apetitului dupa vaccin. Scrie pe prospectul vaccinului la efecte adverse.
alinuk, eu am stat toata ziua in casa (motiv: vant, ploaie, vaccin) si cu greu am tinut pasul cu cititul. Si asta in conditiile in care mandra a fost incredibil de cuminte, ptu sa nu o deochi
!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
monu,
sa iti dea putere ca tare greu trebuie sa iti fie. La noi la spital au un aspirator gen batista bebelusului. Cel putin asa mi-a spus o mamica care a fost internata cu baietelul de 3 luni pt pneumonie. Nu stiu cum e treaba in Bucuresti ca aveti multe spilale (in Cta sunt doar 2), dar nu poti sa te duci la altul mai dotat?
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Messa spune:
cristiana si alinuk, io as fi chiar incantata chit ca n-aveti opshpe ani... da' aveti timp?
Cat despre suma oferita, e vorba de babysitter, nu de bona, adica nu zilnic, ci ocazional, o data sau de doua ori pe saptamana, 4-6 ore, cat sa iesim si eu cu tati la o destrabalare in oras.
alinuk, tii minte strada aia pietruita pe care ne-am intors cand ploua? Vinde cineva un apartament in vila unde (cred ca) ti-am povestit ca traia un nene care a avut o leoaica. Te-am sunat si eu azi, dar vorbeai la tel, suna ocupat.
ziceai ceva de vara si berici? pai eu azi am ras vreo 3 toata ziua, pe terasa...
miha, pai da... dar nu ma asteptam ca a mea sa fie maraita chiar 3 saptamani... azi de-abia a mancat bine.
monu, citesc de cateva zile de problemele tale, mi-e groaza... fato, putere iti doresc, rabdare si nervi de otel... si SANATATE!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
marybell spune:
dinamizzi eu am luat augumentin cand avea Erik o luna si ceva fiindca am avut probleme cu operatia, mi se desfacuse in vreo 4 locuri pana la urma si dr mi-a dat augumentin. nu l-am vazut pe bebe sa se strambe la gustul laptelui pe perioada tratamentului, insa eu am acceptat destul de greu ideea. mi-a fost frica sa nu ii faca rau antibioticul ala lui bebe.
anis, catalina v-am vazut pozicile cu bebeii. super dragutzi si scumpi si Iarina si Matei. 
katy si pe mine m-au socat putin filmuletele alea
. auzi, da chiar asa...cum or avea curaj sa faca asa cu copilasii. pe mine una m-a cuprins o mila de bietul bebelush.
messa vezi ca sunt agentii speciale care recruteaza astfel de persoane si in acelasi timp le si furnizeaza pe piata ca sa zic asa...ar fi mai bine ca de cate ori ai nevoie sa apelezi la o astfel de agentie fiindca persoanele cu care colaboreaza sunt testate psihic, cu analize medicale la dosar (sumar de urina, examen coproparazitologic si exudat faringian), fara cazier judiciar si de cele mai multe ori chiar cu referinte bune si verificate. nasii mei apeleaza mereu la o agentie dintr-asta ocazional si platesc cam 150 de mii/ora, asa ii auzeam ca spuneau. tu ofereai 100 de mii/ora parca, nu? eu zic ca mai bine alegi varianta asta, daca nu gasesti pe cineva de incredere...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik

am fost la plimbare rapida si pe drum ma gandeam la ce e pe aici pe la noi, care se supara , se contrazice... alea alea si mi-a venit in gand ca..... suntem deochiate