Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Si, ca de obicei, cand apuc sa intru si eu amuteste toata lumea, pai mie nu-mi raspunde nimeni? Sau e iar ceva tare la tv?

Apropo de tv, a mai vazut cineva alaltaieri seara pe Discovery reportajul despre rolul pozitiv al viermilor intestinali in reglarea sistemului imunitar? Am ramas gura cascata.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

MIHA, m-ai sabotat, acum cand mai prindeam si eu sa ma plang un pic ...

David a fost cu mine, si a fost nemaipomenit de cuminte, i-a placut toata foiala aia, fete noi si zambarete, zgomotul de foen-uri, el stie. Coafeza mi-e amica buna, are o fata de 15 ani, dar cred ca s-a dus acasa la barbat-su si l-a pus sa-i mai faca un baiat, asa s-a indragostit de al meu!

Dar azi piticul si-a scos parleala, a plans o ora ca nebunul inainte sa plecam mie imi venea si sa plang si sa rad cand ma uitam la el, plangea cu atata convingere! Apoi a mancat si a tacut malc. Intr-un fel e un scenariu cunoscut, si eu patesc cateodata la fel cand sunt tensionata/suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

MIHACARM ,MESSA VA MULTUMESC!!!sper sa fie totul bine ca eu tare mai sunt speriata de vaccinuri am avut probleme in familie si stau ca pe ghimpi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Cristiana, la ora aceasta mai toate mamicile + pruncii dorm dusi.
Interesant reportajul de pe Discoverty. Maine, pe post de vaccin, o bagam in noi viermi intestinali si dupa ce isi fac treaba mancam usturoi la greu ca sa ii omoram.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

MIHA, serios, ca nu glumesc, tu l-ai vazut? Eu am vazut doar de la jumatate incolo, era o americana care, ca sa scape de o interventie pe colon care ar fi mutilat-o pe vecie a baut oua de anchilostome (daca bine retin) si viermisorii cu pricina i-au rezolvat probleme, caci organismul ei percepea intestinul gros ca pe un inamic care trebuie lichidat!

M-a socat si faza cu chisturile de toxoplasmoza pe care noi, cei cu igc pozitiv le avem in creier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Cine doarme?

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Cristiana, nu am vazut reportajul si imi pare tare rau. Cred ca a fost f interesant.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

cristiana, o fi ceva cu viermii aia, eu am avut de toate, de la giardia la oxiuri si tenie, numai limbrici nu, si uite ca sunt sanatoasa tun si nu fac niciodata febra mai mare de 38.5

cleo, hai, fii barbata, o sa treaca si rahaturile cu vaccinul si cand o sa aiba gupila douaj' de ani o sa razi de grijile de acum (o sa ai altele: cine e barbosul ala cu care zice ca se marita, de ce ia anticonceptionale de pe-acuma, cum e treaba cu facultatea... ehei!)

In alta ordine de idei, fetelor, caut babysitter. Profil: 17-20 de ani, evident din Bucuresti, note bune la scoala/facultate, sa-i placa copiii (logic), sa nu fie panicoasa, daca are un frate sau sora mai mic/a e un avantaj, ofer 10 RON/ora + bani de taxi daca se face tarziu (peste ora 22). Dati si voi sfoara in tzara, poate gasesc pe cineva :)

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

ADINUSH, eu dorm in cur (ca in picioare mi-e incomod la tastatura). Ma duc sa trezesc bebeul, sa-l schim, sa-l alimentez, si ne retragem in pat.

Noapte buna, mamicilor, taticilor si mai ales, stelutelor noastre!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Messa

cristiana, o fi ceva cu viermii aia, eu am avut de toate, de la giardia la oxiuri si tenie, numai limbrici nu, si uite ca sunt sanatoasa tun si nu fac niciodata febra mai mare de 38.5

cleo, hai, fii barbata, o sa treaca si rahaturile cu vaccinul si cand o sa aiba gupila douaj' de ani o sa razi de grijile de acum (o sa ai altele: cine e barbosul ala cu care zice ca se marita, de ce ia anticonceptionale de pe-acuma, cum e treaba cu facultatea... ehei!)

In alta ordine de idei, fetelor, caut babysitter. Profil: 17-20 de ani, evident din Bucuresti, note bune la scoala/facultate, sa-i placa copiii (logic), sa nu fie panicoasa, daca are un frate sau sora mai mic/a e un avantaj, ofer 10 RON/ora + bani de taxi daca se face tarziu (peste ora 22). Dati si voi sfoara in tzara, poate gasesc pe cineva :)

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si tenie ai avut, MESSA? Sa fii sanatoasa!

Apropo de probleme cu gupilu', era patronul meu sa moara cand a gasit nevasta-sa in baie un test de sarcina de la fie-sa!

Vin io baby sitter, dar am intre 17-20 de ani pe un picior, ii bai? Da' cu taxiul o sa fie cam greu, stau departe!

Mergi la inceput