Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

cleopiciu, Iarina nu a avut nici o reactie negativa...gen febra etc.A fost normala ,nici macar agitata.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CoraHope, eu patesc asa ,bine regurgiteaza mai mult nu vomita, cand mananca ca lupul...de zici ca vrea sa inghita tot sanul.deci cand mananca agitat.Stiu cum e...si mie imi vine sa urlu dupa fiecare picatura..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

CoraHope, asa se intampla daca, dupa ce a supt suzeta nu incerci sa ii scoti aerul inainte de a o alapta. Chiar si asa Eva imi da afara mancare mai mult decat inainte cand nu primea suzeta. Ieri am murdarit 3-4 babetele la o singura masa de aveam impresia ca in stomac are doar baloane de aer.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

ANIS multumesc pt. raspuns ,deocamdata Daria nu are nimic ,nu are febra ,e un pic agitata acum dar nu de la vaccin sper , asa e ea seara de obicei ,a dormit bine a papat bine ,sper sa ne ajute DUMNEZEU sa nu avem nimic ,vaccinul l-am facut la ora 1....

Mergi la inceput

Kati m-a taiat transpiratia cand am vazut. La ultimul nu m-am mai uitat. Dar acel copil e bolnav de ii face kinetoterapie ca era cam rosu. Saracul ce il mai chinuie! Iar sora-mea nu a suportat sa vada cum folosesc batista bebelusului!

Noroc cu forumul ca daca nu muream proasta si nu stiam ca l-au suspendat pe Base !

Marybell, mi se pare o gluma sa il puna pe Vacaroiu presedinte. Nici nu stiam ca mai este personalitate politica (ca sa zic asa). Credeam ca iesise la pensie !
Sincer, il prefer pe Becali. Ar reprezenta parlamentul (nu tara) cel mai bine

Cu suzeta a fost (si poate mai e) chin si la noi. Cand spuneam, gata, suzeta asta a primit-o, a doua zi o scuipa si vomita daca insistam. Acum am una din latex, lunguiata (cea de la nuk mi s-a stricat dupa 2 zile de atata fiert). Cand i-o dau si mai stramba din nas ii pun cateva picaturi de sab simplex sau o clatesc cu baby drink. Mama imi spunea ca ea punea miere dar acum e interzis.
Tot asa, mady, am patit si eu. Nu vroia sa doarma ziua decat cu tzatza in gura. Asa ca am cautat o suzeta din latex ca e mai moale (celelalte erau din silicon)

Laura, e dulce tare Eva cand pupa girafa. Si ii sta tare bine in sarafan. Se pare ca si ei ii place sa stea in lumanare.

Mady, tu ai visat ca bb statea in fundulet, iar eu ca incepuse sa imi spuna mama. Ce ma mai minunam!

Anis, e frumusica foc Iarina ! Ce bucalata e!
Catalina, smecheras se uita Matei!

Noi azi ne-am vaccinat ! Se pare ca a fost o criza pe piata de vaccin datorita cererei prea mari. Mandra a plans cat a avut acul in piciorus. Apoi a dormit in reprize. I-am pus supozitor si am adormit-o in brate ca se tot trezea.
Nici noi nu am iesit afara pt ca dimineata a plouat, la pranz era inca innorat (ceea ce a fost bine ca mandra a zis ca e inca noapte si a dormit) iar cand a iesit soarele a venit dr. sa ne vaccineze. Oricum, batea vantul!
Cleopciu, sa fie bine dupa vaccin.

Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Catalina,hai sa-ti spun ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,adica intarziere de menstruatie,vise ca sunt gravi,pofte de tot felul de nu le-am avut nici cand am fost gravida.Diferenta ca pe mine nu prea ma ia rasulAm vazut pozele cu Matei...e un zambaretz si vad c a isi tine capul destul de bine in poza aia pe burtica.
Anis,am vazut pozele...Iarina e o scumpa!Ce par mare are ,mai ai un pic si ii faci codite.Si are si niste buculite de iti vine sa le mananci.
Kate,chiar ca m-ai socat.Ce curaj sa chinui biteul copil asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

laura, mercic de idee

hehe, fetelor, vad ca aveti si voi stelute fosforescente! si noi avem!

fetele cu broblem la acceptatul lui suzy - dat-i la inceput suzy numai cand ii e foame, cateva minute - sunt sanse mai mari sa o accepte...

fetelor, cu crasma aia... io am crezut ca vorbitzi de crashma, adica locu' ala unde se bea alcool, si cand colo era vorba de ceva legat de biserica aiiiii, ca tare pacatoasa mai sunt!

catalina, bafta la cardio, sa ne vii cu vesti bune. Ar fi TARE DE TOT SA FII DIN NOU GRAVI

cleo, poate ai bafta sa nu aiba reactii. S-ar putea sa se inroseasca si s-o doara locul intepaturii, un pic de febra (bagi un supo cu paracetamol in popon) si vreo doua saptamani lipsa de pofta de mancare.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Nu sunteti normale: zece pagini si nu s-a terminat inca ziua. Da' voi chiar n-aveti treaba p-acasa? Copii de hranit, haine de spalat, morcovi de ras? O sa ne limitze moderatorii activitatea, ca le halim tot serverul!

ADELA, ta-ta-tam, te anunt ca m-am tuns! Tare usoara ma simt fara parul ala mult care aproape doar in coada statea, ca ma dispera cand imi venea pe fata, pe ochi pe nas!

LAURA, multumesc frumos, sper ca totusi nu e reflux, s-a mai linistit de cand ii pun Sab Simplex in lapte. Oricum, saptamana viitoare mergem la vaccin si intreb doctora, sa vad cum se comporta pana atunci.

KATE, am ramas fara aer, hai, primele doua exercitii mai sunt cum sunt, dar la celelalte mi s-a ridicat parul (tuns) in varful capului. N-as avea curajul sa fac asa ceva cu David.

Bine ca l-au suspendat pe Base ca sa terminati si voi cu cearta. Adica nu e bine, dar se pare ca bisericuteio noatre i-a facut bine

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, las-o mai moale, ca iar incepi, zau asa. Asta mic al meu ieri s-a trezit cu o zgarietura pe tampla, azi una in ureche, ce sa-i fac? Sa-i tai unghiile pana-n carne?

Iti tinem pumnii sa fie totul ok la cardio, dar pana luni sper ca mai intri.

MESSA, al meu vrea suzy cand se plictiseste, tzocane la ea de se aude din fundul gradinii. Cred ca ma duc sa i-o scot, sa-si aduca aminte ca e ora mesei.

LIUDA, zici ca nu merita cu robotul? Ca tocmai prospectam piata. Nu ca nu ar trebui luat mai devreme, sau mai tarziu, ma mai gandesc. Azi ma uitam si eu lung la cutia cu praf de orez de la Nestle, dar sper inca sa-si reia pofta de mancare, am mai trecut prin faze din astea. Pacat ca nu si-a pierdut ma-sa din apetit, vorba Catalinei, om fi gravide?

DANA, frumos cadou de la nasi, frumos din partea lor, cred si eu ca ai ramas cu gura cascata.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Cristiana, sa-ti fie de bine cu noua tunsoare! Poate pui o poza sa te vedem! A fost si David la coafor?

Eva~Florina

Mergi la inceput