Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai Oana, si pe aici a fost vantoasa, dar banuiesc ca oricum nu ca la voi .. . Eu m-am adapostit intr-o bisericuta din lemn care e in parcul in care ma plimbam. Ma lua pe sus cu carutul nu alta.

Laura, frumoasa foc Evushka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Catre final iata poze noi cu ... noi. E chiar si tati pe acolo ...

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mama cit ati scris azi...am fost si eu la coafor ca nu mai rezistam cu parul si voi n-ati avut stare.Acum am deschis si eu 2 pagini ca Aelita (pupaoash de dasteapta)ca altfel uit tot pina la sfarsit.

Oana,m-am mai linistit cu scurgerea,daca o mai au si alte fete.Face parte din refacere,probabil.Cu durerile de genunchi nu am habar ce ajuta.Eu ma chinui cu sportul si mersul pe jos mai departe.

Gio,am vazut incalzitor de care spui,dar nu-mi amintesc firma.Era la un catalog.Ma uit si-ti spun.Mersi ca ne-ai facut atente cu statul in fundulet,ca eu il cam tin pe al meu in brate cu spatele lipit de pieptul meu,dar nu m-am gindit ca e asa rau.
Ce preturi aveti la lumanari!!!A mea a fost 50mii vechi si un buchet de flori facut la florarie.Le-am legat una de alta si gata lumanarea.Cind am ajuns acasa am pus buchetul in vaza si asa am avut si flori in casa.

Liudo,dau baiatul,daca-mi dai fata.Ca si eu stau pe ginduri daca vreau al doilea sau nu.

Dinamizzi,ca bine zici cu deochiul...o fi si la astia mari,nu doar la cei mici

Lili,nu ma bate,dar eu pina acum tot asa am deschis capitolul fara link la urmatorul.Data viitoare o sa-l fac mai bine,promit.
Cu vremea stiu ca de obicei vremea de aici pleaca spre Ro si eu va spun de fapt cum a fost vremea la mine.

Delfinuta,si noi i-am facut un cont aici,ca na la 18 ani o sa vrea si el masina sau studii,cine stie.Iar acum nu-i simti,dar se aduna.

Mady,nasii i-am gasit pe forum.Adica pe nasa,si ne-am imprietenit anul trecut cind ne-am si vizitat reciproc.Deci nu renuntati la forum,ca tare bun e.

Marina si pe mine ma mananca limba,dar tac.Ca saptamana trecuta nu m-am abtinut si mi-am luat-o.
Deci si Emma,a primit cont de la nasi?Pai sa va traiasca nasii,ca eu una nu mai auzisem de asa ceva si mi-au dat lacrimile cind am vazut.

Terbitza,felicitari pentru botez,asteptam pozucile!

Gata,fug ca are al meu perioada de urlat.Mai nou serveste in fiecare seara si eu trebuie sa plec la sala.Bine ca pina vin il adoarme ta-su.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna seara fetelor! vin si eu repede cu o problema, va rog eu mult sa imi raspundeti ! am fost la doctor ca aveam un glod , cred ca fir de par sub piele , sau nu stiu ca era tare inflamat de cand a trebuit sa ma rad la pasa pentru cezariana. m-a pus naiba ca mi-era frica de durere de la ceara si am zis sa dau cu lama. si am avut chestia asta de atunci, 3 luni si ceva si tot nu trecea. trecea apoi se inflama iar. in fine... deci m-a taiat ala cu o lama speciala si a scos ce era rau acolo si a zis sa iau AUGMENTIN 7 zile. pe prospect , si a zis si el, scrie ca nu face rau in cazul in care alaptez. ziceti-mi si mie , ati mai luat antibiotic la alaptat???

ANIS parca tu ziceai mai demult ceva! te rog mult zi-mi si mie ca e bine . sau ce sa fac, poate nu ii mai place laptele , doamne fereste.

of. macar sa imi treaca belaua ca ma durea astazi , parca aveam ace sub piele. mi-a zis ca sa vedem ce face in 7 zile , daca nu imi face programare la spital si ma baga la anestezie sa umble mai bine acolo. si acum merg cracanata ca nu pot sa ma ating, e chiar la linia de la chiloti.

vad ca ati vorbit mult astazi , de dimineata pana acum. o sa citesc si eu maine la cafea. ca acum suntm acasa toti 3. astept un raspuns, sa ma linistesc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Dupa ras vine plans...
Dupa ce toata dupa masa a tras din suzeta aia, de zici ca i-as lua-o ...dupa baita a facut mofturi la tztitzi, ca deh...nu are aceeasi forma ca suzy..
Apoi a acceptat tzitzi si a mancat ca nehalita...apoi..stiti ce urmeaza?Tot patul meu a fost plin de laptele meu pretios..prima oara ca a vomitat...va dati seama ca am crezut ca inebunesc de ciuda. Am stat 5 minute si am trecut la cealalta tzitzi.Acum dormim...dar parca eu tot nu ma simt prea bine...imi pare rau de laptele meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by dianamizzi

buna seara fetelor! vin si eu repede cu o problema, va rog eu mult sa imi raspundeti ! am fost la doctor ca aveam un glod , cred ca fir de par sub piele , sau nu stiu ca era tare inflamat de cand a trebuit sa ma rad la pasa pentru cezariana. m-a pus naiba ca mi-era frica de durere de la ceara si am zis sa dau cu lama. si am avut chestia asta de atunci, 3 luni si ceva si tot nu trecea. trecea apoi se inflama iar. in fine... deci m-a taiat ala cu o lama speciala si a scos ce era rau acolo si a zis sa iau AUGMENTIN 7 zile. pe prospect , si a zis si el, scrie ca nu face rau in cazul in care alaptez. ziceti-mi si mie , ati mai luat antibiotic la alaptat???

ANIS parca tu ziceai mai demult ceva! te rog mult zi-mi si mie ca e bine . sau ce sa fac, poate nu ii mai place laptele , doamne fereste.

of. macar sa imi treaca belaua ca ma durea astazi , parca aveam ace sub piele. mi-a zis ca sa vedem ce face in 7 zile , daca nu imi face programare la spital si ma baga la anestezie sa umble mai bine acolo. si acum merg cracanata ca nu pot sa ma ating, e chiar la linia de la chiloti.

vad ca ati vorbit mult astazi , de dimineata pana acum. o sa citesc si eu maine la cafea. ca acum suntm acasa toti 3. astept un raspuns, sa ma linistesc si eu...

Diana, eu iti sugerez sa iei antibioticul. Asta stiu ca e ok, dar si daca iti da ceva care nu se pupa cu alaptatul ia tratamentul. Sotul meu a patit asa si s-a chinuit 3 ani plus cateva operatii. Mai multe detalii daca vrei pe PM, dar deocamdata ia tratamentul ca poate trece asa. Iti tin pumnii!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Si ca sa va sochez putin, ca eu una m-am socat. Cika kinetoterapie cu bebe (sa fie la ei ca eu una nu incerc):
http://media.putfile.com/gmn3
http://media.putfile.com/gmn4
http://media.putfile.com/gmn-36
http://media.putfile.com/gmn2

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana eu am luat antibiotic 14 zile, cand am avut probleme cu sanii.... cu febra etc..Cum arata mai exact? E inflamata rau?Febra ceva? Stii de ce..daca e rana deschisa , depinde unde e mai exact, mai ca i-as da cu pudra baneocin si as lasa antibioticul...daca in 2 zile se agraveaza atunci as incepe cu el.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

acum am vazut.Linia de la chiloti.daca e ceva ca o rana da-i cu pudra si ai grija s a nu te atinga ceva in zona, imbracaminte .
DAca simti ameliorare amana sa iei antibiotic si mergi cu pudra de baneocin.

E ok in alaptare augmentinul, dar daca poti sa il eviti ar fi f bine, ca se cam face varza imunitatea.Dovada eu dupa am racit , dar si Iarina.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Azi am facut vaccinul ...am si eu o intrebare cine a facut vaccinul INFANRIX cum s-au comportat bebeii dupa vaccin?

Mergi la inceput