Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
laura ionescu spune:
Anis - prima adresa este pt poze, a doua pt diverse. Parola e aceeasi.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
marybell spune:
abia acum am vazut ca i-ai raspuns si tu Loredana lui Anis
scuze...nu vazusem mesajul de la tine si am repetat si eu.
btw..te-am intrebat ceva mai sus? ai vazut? ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
anis spune:
merci fetele...le-am descurcat eu..
numai ca a trebuit sa incarc pozele din nou
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
loremunteanu spune:
mediterana, n-am contract........
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
Catalina spune:
Deci, ca tot am terminat vasele si azi nu se ocupa nimeni de treburi importante decat de suspendarea lui Base (cand zic asta il si vad suspendat intr-o coarda d-aia de bunjee jumping de pe vreun pod ...), sa va pove cum am concluzionat io azi intr-o fractiune de secunda ca sunt o mama oribiloasa.
Dupa cum va scriam, ma legasem de scaun la birou si il lasam pe Matei sa urle. A urlat vreo 5 min de se ineca apoi s-a oprit, apoi iar a inceput si tot asa de vreo trei ori si la un moment dat a adormit suspinand (stiti voi, faza din aia de te face sa crezi ca l-ai lasat orfan). Cand nu mai dormea si se linistise (iarasi semn ca nu avea nimic decat vroia la ma'sa) l-am luat si ... panica totala avea o mare zgarietura pe frunte din care iesea .... aoleu si vai de viata mea ... sange. Cred ca in urletele alea, ori s-a zgariat rau de tot ori cu ariciul de la un pestisor jucarie s-a zgariat, nu stiu, cert e ca m-am simtit ca un rahat.
Repede spirt si galbenele, acu bineinteles ca nu se mai vede dar ... m-a facut la buzunare ce sa mai ca incepuse sa imi fie o mila de el de parca isi facuse alte alea ....
In alta ordine de idei luni avem programare la cardiologie asa ca sa ne tineti pumnii.
Maine merg la serviciu sa dau cheile si sa imi mai iau ce mai am pe acolo ... dar parca v-am mai zis asta, nu? Sunt dusa ce sa mai ....
Fetelor, ce e mama cu foamea asta pe capul meu??? Sa va mai zic ca am intarziere de 12 zile si ca m-am visat gravida? Si sa stiti ca nu mai e 1 aprilie .... . Ma alin cu ideea ca mie inainte de sarcina imi venea intre 20 de zile si juma de an asa ca ... probabil nu s-a reglementat. Ciudat e ca doar ma ia rasul la ideea ca as fi gravida .... Pe voi ce va ia?
Pupici
TERBITZA spune:
Salutare de la mare!
In primul rand, cu mii de scuze, urez un sincer "La multi ani !" sarbatoritelor Kaky si Marinar. Sa fiti iubite si fericite alaturi de familiile voastre!
Dana, minunat cadoul primit de la nashi!
Lore, mojic proprietar ai! in locul tau as cauta un alt apartament si cand as gasi, l-as lasa pe nemernic cu ochii in soare!
Nu am apucat sa mai intru deoarece duminica am avut Botezul, a fost o zi extrem de obositoare pentru Letitia, cu vreme ploioasa si friguroasa.
Am racit toti 3, Letitia a scapat cel mai usor , doar cu secretii nazale insa eu si tati am facut-o lata...
Nu stiu daca va mai amintiti dar eu am avut probleme cu lapticul Nan, am trecut pe formula HA si dupa Botez am hotarat sa fac trecerea la TOPFER. Motivul; de 2 saptamani Letitia isi scazuse cant de lapte /masa de la 150 ml la 80-60 si aia mancati cu scandal.Stiti ce am rezolvat cu aceasta schimbare? Fata mea a crescut cantitatea de laptic bauta la 150 ml, intervalul dintre mese de la 2.5- 3 ore la 4 ore iar noaptea pauza de la 23 la 7. Ce parere aveti? Mi se pare spectaculoasa schimbarea!
Acum, vreau sa va rog sa imi explicati pe indelete cum procedez pentru a insera in text un cuvant care sa duca la pozele de la Botez.
Voi intra mai pe seara sa va atasez poze si detalii "picante" de la botez.
Multumim anticipat si va pupam!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994
laura ionescu spune:
Marina - dupa ce am vazut-o pe Emmi cu rochita ne-am tras si noi sarafan. Aici faceam kk in el
Dupa ce v-am delectat cu girafa iete si prima mingeee
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
anis spune:
Am pus in sfarsit poze in albumul comun...http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311186667
Terbitza, imi pare rau pt aventura voastra cu a
raceala..bine ca a trecut.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Mediterana...intocmai...desi promisese sa o faca in cazul in care se va ajunge la o asa situatie.
Catalina nu cred ca ai de ce sa iti faci procese de constiinta. Eu il gasesc destul de des pe al meu zgariat...caci oricat de atent ii tai unghiile tot mai gaseste un coltisor cu care sa se scrijeleasca mai ales ca al meu inca de la inceput are programe de automaltratare in ceea ce priveste fata. Deci!?...nimic tragic.
A adormit si al meu acu caci era frant...cum n-am iesit azi afara din cauza vantului naprasnic n-a prea dormit decat vreo 2 transe de vreo 20 de minute...asa ca il las in pace. Ar trebui sa ma apuc de spalat biberoane...cand vad cum umplu chiuveta cu ele ma apuca jalea...
cu scandalagiul Teodor 11 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul