Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
mediterana spune:
Daconst-multumesc de raspuns.dar revin cu intrebarea, e legal? nu e un barem la venituri?ca parca trebuie prezentat si livretul de familie, precum si veniturile.
Loremunteanu, eu mi-as fi cautat altceva de locuit. dar nu ai un contract legal de chirie? ca nu ti-o mareste dupa ureche. tu ii spui ca nu ii dai mai mult. atat cat scrie si pe termenul incheiat. un contract e beton armat pt. astfel de proprietari-ca nu prea le place sa plateasca impozit si scriu sume mici!asa ca suma rela platita de chirias e mult mai mare. cum isi permite sa sara calul ii platesti cat scrie in contract.si chemi politia ca nu vrei sa fii deranjata. nu are ce sa iti faca. daca nu ai contract spune-i ca iti trebuie, sa iti scrie exact la primarie cat platesti! cu asta il incurci tare!
mai am de citit 5 pagini si revin
ylilimic mi-am activat MP. as vrea sa trimit o fotografie cu bebelusa mea.am avut o tentativa dar n-a iesit nimic!
mediterana
oana_bucur spune:
Marybell tu nu ii vezi pe vadim si pe becali itzind capul la alegeri...ca mie de asta mi-e groaza...
Fetelor multumesc de detaliile legate de obiectele necesare la botez...suna a chineza ptr mine...cam pe cand se apropie momentul am sa va bat la cap sa-mi explicati si mie desfasurarea actiunii in biserica...
Mai e ceva pana atunci.
Azi am stat calare pe calculator ca in vremurile gravidiei...he...presarate cu Dodo acum...aproape uitasem cum era sa vorbaresc cu voi.
cu scandalagiul Teodor 11 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
mediterana spune:
Anis, nu ai de ce sa te superi. tot timpul am citit toate mesajele-la tine ma apuca spaima, ai avut tare multe probleme-cu sanii imi aduc aminte ca ma lua groaza. la fel si mesajele Catalinei nu ramaneau necitite, desi uneori imi creau o stare de tristete, fiindca e prea sensibila si da atentie la toti necioplitii(vezi comportamentul sefilor de la lucru), plus ca ea a luptat atat de mult pt. acest copil!
Dianamazzi, multumesc mult, ma duc in Romania in iunie si o sa rezolv. mai am buletin valabil.
Fetelor, a fost suspendat Basescu si acum nimeni nu mai scrie? eu am citit de la voi si am deschis hotnews sa citesc fiindca pe TVR International e o emisiune de cultura!?!
mediterana
anis spune:
poate m-am tacanit eu..
Noi ce id avem la albumul comun?
Sunt 2 adrese?
ia uitai-va aici...
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/albums/
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762398630232
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
ma apuca spumele cand il aud pe Tariceanu vb despre responsabilitatea anuntarii demisiei din partea lui Base, ca ar trebui sa fie ferm in declaratie!!!
El care mai devreme se juca cu demisia ca tiganii cu alba-neagra!
acum a plecat Base in piata Universitatii-sa vedem ce iese!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Primele 3 luni din viata stelutelor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
loremunteanu spune:
Anis prima adresa e pt poze, a doua pt diverse, carti, retete, etc...
parola e aceeasi la amandoua
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
Catalina spune:
Lili, vazut film din nou placut din nou pupici din nou. Cu Base ... e nasoala. Sa vedem acu cin se baga. Ma duc sa spal vase
oana_bucur spune:
Ylilimic dar stii de ce , nu!?
Ptr ca Basescu a declarat oficial acum probabil vreo sapt doua ca in cazul in care parlamentul il suspenda in timp de 5 minute isi da el demisie.
Nu ti se pare un lucru de onoare sa iti respecti ceva ce ai promis oficial in fata poporului?
Eu sunt de multa vreme impartiala insa scarbita de tot scandalul si lupta pe care o tot freaca in loc sa se ocupe de lucruri importante...
Insa in cazul asta mi s-ar fi parut normal sa isi respecte promisiunea...pe cand el a aparut acu in piata si se pare ca a uitat ca ar fi zis vreodata asa ceva. El face in continuare campanie electorala.
Eh...daca pe fatza "onoarea" la asa un nivel nu mai are nici o valoare...la nivelul omului de rand de ce sa o mai asteptam.
Sunt scarbita...
cu scandalagiul Teodor 11 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
mediterana spune:
Din discursul lui Basescu am priceput ca el nu isi da demisia! a fost doar suspendat!
mediterana
marybell spune:
anis
contul de mail unde se gasesc diverse este:
mami_ian_feb2007@yahoo.com,
albumul de poze are ID ul: mamicile_ianfebr2007
oana
pai nici eu nu l-as vrea pe becali sau pe vadim ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik