Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

noi pupam girafaaaaaa

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Marybell...Vacaroiu doar vreo 3 luni ceea ce este infim...caci atat are ragaz parlamentul pana la organizarea de alegeri anticipate.
Rali crasma, fasa...cred ca nu citesc bine...dar ce sunt astea?
Adela...eu sper in continuare sa nu fie nevoie.

cu scandalagiul Teodor 11 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

laura de dulcica e eva...
oana crasna nu stiu ce e, poate scutecul in care e prins bb dupa ce e scos din apa, iar fasa e un fel de pamblica cu care e uns bebe.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

vai de mine, ma sparge asta mica. se joaca cu girafa si cu mingea, sunt topitaaaa. trage girafa spre ea, asa neindemanatic, dar e clar ca face gestul intentionat, si gangureste. i-am facut la poze pana s-a terminat bateria aparatului si am trecut la poze cu telefonul. sunt terminataaaaa

cum te strica un copil!!! tara arde si eu trag girafa in poza!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Crasma e panza in care se pune bebe dupa ce e scaldat. Cica e bine sa se faca ceva din ea, pt bebe sau pt tine... Noi am facut cearsaf pt patutul lui...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

laura super...
HAhahaha si eu faceam poze...si Iarina trage de bara de jucarii de la bouncer,,,
Doamne dulce e...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Cu fasa nimic.... doar ne-a inchinat popa cu ea...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Bai deci cu Base ... nu am decat un comentariu, anume proverbu ala care zice cam asa ca mazilirea stapanilor bucuria nebunilor sau cam asa. Sa vedeti acu haos! De tara chiar ca ii doare in cur pe toti.

Marina, musca mama limba aia bine, bine. Io n-am de zis decat atata ca cred ca putem posta oricat dorim, si cate 100 de mesaje unul dupa altul, nu e nimeni obligat sa ni le citeasca. Daca noi ne simtim bine asa ... asa ca da-i Liudo mama inainte, recunosc ca uneori nici io nu te citesc integral da esti simpatica. Anis, haide mai, nu te mai supara ca iti piere lapticul si o iei de la capat cu necazurile. Ia o dushca de Breaza si te linistesti. Ce n-as da sa am si eu posibilitate de munte ... tocmai am venit de afara plini de praf ....

Va povestesc mai incolo sau maine dimineata cum dupa ce Matei s-a potolit din plans l-am gasit cu sange pe frunte si ce imi venea sa imi fac. Acu ma duc sa bag in mine ca am o foame de lupa (ce o fi cu mine oare ?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

oana pai am specificat in mesajul meu, vacaroiu va fi presedintele interimar
crasma este panza de mir in care este luat copilul de nasa, dupa ce il baga popa in cristelnita

rali, lily sarumana de idee, dar am mai incercat si nu merge ce sa mai fac? poate mai aveti idei...

loredana prin ce zona locuiesti? daca nu te superi...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

crasma e panza in care se scoate copilul dupa ce face baie in cristelnita .Se punew in fasa si se leaga cu panglica aia, nu mai stiu cum ii zice.Cu crasma se mai scoate si a doua zi copilul din baita, de catre nasa.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput