Copiluti de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Daca tot m-am intins atat, sa vedeti ce conversatie avem intr-o seara: "Mami, ai sutien?" "Da" "Scoate-l!" "De ce?" "nu pot sa fac nani" (in incursiunile lui nocturne prin toate paturile, se aseaza frecvent cu capul pe pieptul meu iar atunci il incomodau pe baiat sarmele ).

hai ca-i buna!
Cornelia asta cu probatul ar fi ideal dar nu e posibil, cum sa ies din magazin sau din Carrefour de exemplu cu un produs pentru proba fara sa fie platit?!
Mie mi-a facut mobila in bucatarie o cunostinta a prietenei mele si recunosc ca l-am bazait foarte mult sa iasa cum mi-am dorit, desi ideile initiale i-au apartinut, si am tot insitat sa ne spuna cat ne costa si el o tot dadea ca ne intelegem noi (asta nu mi-a placut), dar in final pretul manoperei a fost neasteptat de mic, noi credeam ca e doar pentru o parte din mobila (ca ne-a facut-o in doua sesiuni sa zic asa). Tipul lucrase la fabrica de mobila si avand relatii acolo am putut sa ne cumparam noi materialele si sa le prelucram la ei, deci per ansamblu a iesit bine la pret si calitate, ce m-a deranjat a fost timpul prea lung de executie, toata vara, ce mai.

Raluca stii cat am luat pe masina cand am dus-o la fiare vechi?! 42,7 lei, jenant, la aproape o tona cat avea, dar asta e, bine ca cel putin putem beneficia de programul rabla.
Asa am patit eu ieri seara, am iesit bine mersi in parc, am pus masina sa spele si cand m-am intors sa intind rufele constat ca la apa nu dadusem drumul, e drept ca nu m-a prins nici ora 1.
Sarumana pentru urari si complimente.
"Filingul" de care spuneai...mi s-a intamplat si mie.

OanaC tare mult imi place ce i-ai scris Adrianei !

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Nu am disparut din cauza de ziua Deliei,nu am avut net la birou,concepusem si un mesaj pentru toata lumea dar m-au lasat nervii si nu ma simt in stare sa-l refac...apoi acasa a trebuit sa-mi onorez niste obligatii legate de ziua finei mele cele mici si m-am umplut de alti nervi sa constat ca calitatea mea de nasa este luata drept prostie...mai tare m-am enervat cand vedeam cum o chinuie pe fiica-mea care ripsota prin plans si auzeam de la amandoua fine ale mele,cumnate fiind intre ele,ca tot a mea e rea...pai tu-i mama ei de viatza in puii mei eu am avut copii inaintea lor si as putea sa le spun cu ce se mananca educatia unui copil,ca nu degeaba este Bianca laudata de toata lumea pentru felul cum se comporta si se manisfesta...
M-am jurat ca nu mai tac de-acuma si ori tai orice legatura cu amandoua ori fac apel la statutul meu ...
Scuze pentru refulare...

Incerc sa refac mesajul de ieri in masura in care mai pot...O felicit pe Alexandra pentru marea victorie in lupta cu acomodarea la gradinita, Adrianei ii spun ca orice in lumea asta este posibil dar cu atat esti mai indurerat si mai revoltat cand vezi ca este viatza unui copil in joc si ii doresc mamei numai putere si copilului sanse la viatza,Daniela sanatate multa,Cuscrei perseverentza in lupta cu oala si restul nu-mi mai iese...aici lumea ma confunda cu prostul bun la toate si trebuie sa fac putina ordine in birou ca-i bataie de joc...
Am inceput ziua prea bine...

Ioana eu am fost la Nisipurile de Aur la hotel Astera...comfotabil insa am evitat pe cat posibil sa vorbesc romaneste si sa dau impresia ca am venit din vest nu din est si asta din cauza comptamentului personalului hotelier...

Cuscra eu ti-as da telefoane la firme dar de aici...eu am un dulap facut pe comanda ,pe perete cum s-ar spune...adica niste rafturi impuscate direct in perete acoperite de usi glisante...

Cornelia nu te cred cu Stefan... duminica am vazut alt copil...dar te inteleg prea bine,cunosc minunile de trei zile...

Raluca Delia este bine,nu am mai observat intrusi ,ea oricum manca si cu ei ...dar sa stii ca vreau si eu tratamentul ala homeopat ...vreau sa-l aplic pentru amandoua...
La Cangur -ul la matematica nu s-au afisat inca rezultatele,dar la cel de engleza a iesit pe locul 9 pe scoala,in fatza altora care se mediteaza la greu...ea este multumita de rezultat,noi la fel...saptamana asta a mai avut inca trei concursuri ....de unde nu vroia sa auda de ele vad ca acuma abia asteapta...

Gata ca nu mai pot cu nervii...ma duc sa fac "ordine" prin birou pana mai am putina politete in mine...

P.S. daca vreti sa dati in mine cu ceva pentru mesajul asta incoerent si lung sa o faceti cu mila si...fara rosii ca pateaza

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Am o intrebare la voi ...

M-a sunat Corni ieri sa ma intrebe de o problema de servici in care nu prea am putut sa o ajut dat fiind sistemul de personal existent in MAI...
Pe scurt sa va zic problema...ea a facut cerere de reintoarcere la munca cu 15 zile inainte de data preconizata.A primit ieri un telefon de la o colega prin care afla ca postul ei se desfiinteaza cu data de 11 mai si ca va primi preaviz dupa care o vor baga in somaj.Ea m-a sunat pe mine sa ma intrebe ce sa faca iar eu mare lucru nu am ce sa-i spui pentru ca sunt situatii care la noi nu se regasesc,nevand contracte de munca...
Daca vreuna dintre voi imi poate spune ceva v-as fi recunoascatoare...eu m-am interesat la juridic la noi,insa mare lucru nu am aflat...

P.S. Elisor cam 2 ore si vreo 15 minute fac pana la Bucuresti pe autostrada, de ce?!

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Loreen, parca stiam ceva de genul ca nu au voie sa desfiinteze postul 6 luni dupa ce revii din cic. Dar nu sunt sigura si acum nu am timp sa caut in lege ca plec la scoala, nici nu vroiam sa scriu. Care aveti timp va pun aici legea www.datacont.ro/index2.php?newsid=51" target="_blank">148/2006 poate gasiti voi ceva.
Si aici www.codulmuncii.ro/titlul_1_1.html" target="_blank">codul muncii e misto situl asata ca sunt si adnotari facute, adik explicatii pentru alde noi sa intelegem exact ce si cum.

Hai va pupez, fug sa ma imbrac ca intarzii la scoala, vorbim dupamasa.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ralwca, cica atunci cand faci sport iti mai permiti sa mai mananci diverse fara sa iei in greutate!Multumesc frumos. Esti draguta!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Laura felicitari Biancai! Da-le ignore, nu merita sa-ti misti un fir de par din cap pentru ele, sunt sigura ca oricat bine le-ai face tot n-ar conta.
Te-am intrebat de timpul pe autostrada sa-mi fac niste calcule cu varianta pentru mers la mare, in cazul ca va fi asa ceva.
Referitor la Corni, din pacate, eu stiu ca se poate, daca postul se desfinteaza, sunt obligati sa-ti ofere altceva, dar daca nu au ce te trimit in somaj. Nu pot face acest lucru atata timp cat esti in CIC (pentru ca ai contractul de munca suspendat), dar incepand cu a doua zi intoarcerii la servici o pot face. Deci e perfect legala situatia ei. Nici vorba de obligatia de a mentine postul 6 luni. Eu asa stiu si cred ca stiu bine.

Beatrice ma tot gandeam cu cine-mi pare ca semeni, mi-am dat seama ca aduci, asa pe departe, cu Nadia Dragomir (fosta sotie a lui Marcel Dragomir, cantaretul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, faci doua ore si ceva doar de la iesirea din Bucuresti. Pune la socoteala si o ora cat iti ia sa traversezi Bucurestiul Intreab-o pe Laura si de asta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabitza sti tu ce stii ...dar intre timp mi-am tras gipiez si cand nu uit incarcatorul acasa chiar reusesc sa ajung si in Bucuresti...

Elisor poti veni la mare prin Pitesti- Bucuresti- Constanta...noi sambata mergem la Fundata si iti spun cat facem pana acolo pe doua autostrade...dar asa ocolim Valea Prahovei care a devenit obositor de aglomerata si zona intre Slobozia -Urziceni care-i groaznica...
Cu Corni nu stiu ce sa zic ...mi se pare o magarie pe fatza...nu-i posibil asa ceva...daca legea iti da dreptul sa stai acasa sa-ti cresti copilul nu vad care-i problema angajatorului...ar trebui ca femeia aceea de 31 de ani care a murit de epuizare sa le fie imputat tuturor care fac asa ceva...

Am fost de i-am comandat tort Deliei pentru maine acasa cand o sa am prima tura de invitati...abia astept sa-l vad ca-i cu Alba ca Zapada ...sper sa-i placa

Mergi la inceput

Gabitza stiam ca de la intrarea in Buc., de la Otopeni virezi cumva pe-acolo (ce explicatie faina ) si ajungi la autostrada soarelui fara sa fie nevoie de traversarea Buc., pe centura. Ma insel cumva?

Mergi la inceput

Elisor din cate-mi amintesc nu ai cum sa nu treci direct pe autostrada Cta direct din Otopeni...intra pe centura Bucurestiului si aici e loterie curata cum ti-o fi norocul...poti sta putin dar poti sta si 3 ore...
Dar daca vi pe Pitesti nu ai de traversat decat centura Bucurestiului alta ,care-i mai libera...

Mergi la inceput