Copiluti de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, tot pe Laura sa o intrebi si cum e pe centura cu masina, in timpul saptamanii, intr-o zi normala de lucru
Asa-i, la centura la Otopeni iesi de pe DN1 si tot meeeeergi vreo 10-15km, sau mai mult, pe centura, chiar pina la autostrada ...soarelui. Era sa-i zic cum i se mai zice prin popor E pitoresc pe centura, mai prinzi un blocaj, mai vezi o "fetita" pe marginea drumului, faci slalom printre TIR-uri...In weekend doar ce e oarecum mai liber.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eli, nu-ti recomand centura, noi cand am fost la aeroport dp Paul am facut cam 2 ore, mai bine o luam prin centrul Bucurestiului la ora de maxima circulatie. Am mers bara la bara, multe blocaje, te sufocau magaoaiele de tiruri pe toate partile.

Degeaba m-am laudat cu fata mea dornica de gradinita, azi am lasat-o plangand, se agata de mine si-mi zicea "mami tici"(mami stai aici). Mi sa rupt efectiv sufletul, imi venea sa o iau imediat de acolo si sa o rup la fuga...dar din pacate asta este situatia, tb sa am ambitie macar 2 saptamani sa vad dc se acomodeaza. Pana acum n-a sunat telefonul, eu nu am curaj sa sun sa intreb ce face. Mai este un baietel de-o varsta cu Alex, dar dus la gradi cu o saptamana inainte, asa ca are fii-mea companie la urlat. stateam azi dimineata cu mama colega de suferinta langa gradinita si ne faceam curaj una alteia. Abia astept sa se faca ora 3 sa-mi vad puiul. Pana atunci ma indop cu dulciuri, ca unghii nu mai am de ros

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adriana, DD sa ii dea sanatate si viata lunga bebelusei. imi pare tare rau cand aud de bb-i cu probleme.
Raluca, esti o mamica de milioane. multumesc mult.
va multumim tuturor ca v-ati gandit la noi.

zilele astea au fost un cosmar pentru noi. in seara asta terminam antibioticul prin branula, si speram ca obtinem diseara externarea. urmeaza sa ii mai dau acasa pana sambata alt tip de antibiotic.
de lunea trecuta a fost un calvar. de martea trecuta de cand am cerut sa ne lase acasa mergeam dimineata si seara la injectie. a fost greu pentru ca dimineata mergeam singurica cu bb. m-am plimbat cu taxiul zilele astea cat pentru toata viata. vinerea trecuta dr ne-a zis ca luni acum ne externeaza pentru ca bb e ok. sotul pleaca linistit in misiune cu gandul ca luni gata. eeee si luni.... fara sot acasa.... mergem dimineata la control si ..... dr ne spune ca bb e plina de secretii, sa se repuna branula, se continua antibioticele, se mira de ce e anemica ca nu e bine, i se ia din nou sange pentru hemograma si ne trimite urgent la echo la inima ca fetita e tahicardica si cu episoade de cianoza. am ajuns acasa disperata. am bocit bine, am injurat ca sotul nu e acasa si am dat mesaj in cautare de cardiolog. cu ajutorul fetelor de aici am dat de dr Dumbrava care ne va vedea abia vineri la spital. la Diagnosis nu au vrut sa ne primeasca in urgenta. deciluni imi spune dr ca bb nu e bine. ieri, marti, a doua zi, ma duc iar cu bb in carca la tratament si la control. dr ne zice de data asta ca secretiile sunt ok pentru un bb cu pneumonie ca sa ii curat nasul, cu anemia nu e asa de grav ca e normal dupa raceala de o luna si pneumonie si ca o sa i se dea fier si acum mai ramane de vazut ce e mai important inima. azi am fost din nou, ne-a vazut si ne-a promis ca diseara e ultima doza la ei si ne da drumul acasa.
ce sa va spun am imbatranit zilele astea cu ceva ani. mai ales ca nu stiam cum sa dau de dr, eram si singura si speriata. speram ca vineri sa aflam ce e cu inimioara si o sa vedem atunci ce e de facut. ma rog sa nu aiba nimic la inima. ma gandesc numai la variantele cele mai negre si la operatii. sper sa nu fie cazul.
nu va suparati pe mine ca intru mai rar dar nu mai am putere sa scriu.

va pupam

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Monu, multa putere si sa va dea DD multa sanatate, sa se faca micuta Iulia bine cat mai repede si sa aiba o inimioara sanatoasa. Alexia e bine? mai merge la gradi?

Adriana, sper ca DD sa aiba grija de micuta si de parintii ei.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am uitat sa va spun. Alexia nu mai merge la gradinita. Am retras-o din motive de sanatate valabile pentru amandoua. Alexia e mult mai bine. Oricum fetele vor face o cura de becotide de 14 zile cu baby haler. E din ce in ce mai vorbareata. A invatat sa spuna - azi, maine, peste (pete), mamaia, tataia si sa se dea singura pe topogan. Cand ii spun ca plec cu bb la dr pentru injectie nu plange, ne face pa si ne arata funduletul unde ii face dr injectie lui bb. Din cauza ca nu prea am stat cu ea se trezeste noaptea plangand si se cere in brate.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mersi Laura, am gugaluit si eu, in principiu cam asta ar fi ruta, prin Buc, ca daca o luam pe la buzau facem vreo 7-8 ore.
Am citit si eu despre Raluca, managerul ce-a murit, acolo sunt multe necunoscute, dar chiar si asa realizezi ca pentru ce atata munca?!
De abia astept si eu sa vad tortul...ha, ha, incepe sezonul

Gabitza imi place ca te distrezi de noi, cu noi...e bine pentru ten

Mamici si mamicute am si eu o problema pe care tot uit s-o pun pe tapet. Bianca are un "nod" cu un varfulet micut de tot alb la pasa, de fapt e mai mult pe fesa si ma gandesc oare sa-i iasa un furuncul, ce naiba?! E umflata zona respectiva si rosie si dureroasa la atingere. Sa-i pun oare ihtiol sa ajute la colectarea minunii dinauntru? Am facut greseala acum doua zile cand eram prin parc sa intru sa cumpar scutece sa scutesc un drum (ca n-aveam prea multi bani la mine) si am zis ca n-o fi foc daca iau ce gasesc la banii ce-i aveam si am luat "good baby", niste porcarii de toata jena (dar numai acasa am constatat, bine ca sunt doar vreo 16 bucati) si s-a iritat imediat la pasa plus ca dimineata am gasit-o si cu body-ul ud pan-la gat si cred ca si chestiunea in cauza tot de aici se trage.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor pune-i betadina ...sau solutie accneica pe baza de propolis...ii tamponezi zona...
Stai ca io nu zisei nika de Buzau...brasov-rucar-pitesti-autostrada cu...soarelui si apoi va astept pe la noi la un tiramisu si o placinta cu branza dulce si stafide facuta de manushitele mele...
Io am facut mucii fasole cu dieta...azi am crapat un senvish mare cu carne de vita ca era o noutate la Mc si nu puteam sa-l refuz ....si-apoi plec si intr-o minivacanta de 1 mai bugetar si sigur se duce ...de suflet toata intentia mea salutara...asa ca dupa 1 mai o iau de capat cu mai multa hotarare...

Monule drag imi plange sufeltul pentru tine...nu pot decat sa te sustin sufleteste si cu o vorba buna...daca pot face mai mult decat atat pentru tine sa nu eziti sa-mi spui...

Multumesc de raspunsurile pentru Corni...am sa-i comunic ce-am citit si sa vad ce decizie va lua...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

prin zona.Cites dar n-apuc sa si scriu

Adriana imi pare tare rau de nepotica ta.Sa dea DD sa fie bine iar parintilor putere multa.

Monule drag cu inimioara nu-ti face scenarii de groaza.Iti spun din proprie experienta.Si pediatra noastra l-a suspectat pe Dragos de suflu sistolic la 6 luni.Stiu ca-s clipe de groaza pana primesti rezultatul.Am facut EKG(la care e normal sa-ti apara ceva modificari -copilul e speriat de atatea fire si inimioara ai bate anapoda)dar numai la eco iti poate spune exact ce si cum.Chiar si acuma cand il mai consulta pediatra zice ca se mai aude ceva dar foarte putin.La eco a fost totul absolut normal numai ca ne-a recomandat multa carne de vita,oua si ficat

Laura,pentru Corni, din pacate si eu stiu la fel ca si Elisor.Doi ani sunt obligati(daca nu se desfiinteaza)sa-ti tina postul dar de a doua zi pot sa-ti spuna "adio".La fel a patit si nasa lui Dragos, diferenta fiind ca ei i-a spus cu vreo 2 luni inainte.

Elisor pentru ca intotdeauna iti gasesti timp sa-i raspunzi fiecareia dintre noi.

Cuscra, Tdi

Analizele sunt foarte bune.Nu-i anemic, sta bine cu calciul,fierul, leucocite si tot tacamul.Plusurile,minusurile si stelutele cica-s valori dinamice care apar asa din cauza aparatelor(?).M-a lamurit doctorita.
La capitolul gradi stam ceva mai prost insa.Am obtinut cu indulgenta o perioada de proba de 1 saptamana sa vada cum se acomodeaza si mai mult cum se comporta eea ce m-a scos din sarite.Pai daca nu sta nemiscat pe scaun inseamna ca nu-l primeste? Ma rog, oricum ar fi vorba de 2 luni de zile ca din august pana-n 15 septembrie sunt in vacanta doamnele.Motivul real al fitzelor este ca-s "obosite"doamnele si e sfarsit de an si ele nu mai rezista.Cica saptamana trecuta au mai trimis acasa un copil caruia i-a fost rusine sa spuna in gura mare ca face kk si s-a scapat pe el.Am ajuns la concluzia ca nu fac altceva decat sa traumatizeze copii atunci cand sunt obosite.
Am vorbit si cu o tanti foarte de treaba care a avut grija de multi copii si sta la 500 m de noi.Problema e ne-a spus sa ne interesam noi cu cat se plateste o femeie si apoi ne spune si ea cat ar vrea si mai negociem.Ca la piata.Fetele care aveti bone Gabitza,Laura,Ioana(scuze daca am omis pe cineva dar creierul meu e in vacanta de mult) spuneti-mi si mie aproximativ cat dati la femei..Ultima solutie ar fi o gradinita particulara (care tot mi-a placut mie in mod expres)macar provizoriu pana in septembrie.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simona preturile difera in functie de oras ...eu de exemplu dau 500 ca asa ne-am convenit in fatza aleia de la agentie...dar nu-mi pare rau deloc,dat fiind faptul ca Deliei ii merge atat de bine...pentru mine este cea mai buna solutie.prfer sa-mi tin copilul acasa in mediul ei,cu mancarea facuta acasa ...nu stiu ce sa-ti zic...daca esti multumita de aceea persoana si crezi ca poti avea incredere in ea atunci merita incercat...daca ai dubii mai bine mai cauta.

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- multa sanatate fetitelor

adriana- multa putere doresc parintilor iar copilasului multa sanatate!

simona - eu ii dau bonei 400/luna

elisor- iti spun si eu acelasi lucru ca si loreen, betadina- sa scapati cat mai repede

Apropo de 30 aprilie,ziua libera s-a aprobat azi prin H.G.

Mergi la inceput