Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
patriciaRO spune:
Andra, frate cate flori. ce super esti.. Foarte bine arati. Radiezi printre flori... Pupam!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Androix spune:
Gata, salamul e executat bagat la rece. Abia astept sa-l gust 
Simiena, ce dragut a fost Elian. Mie inca nu-mi vine sa cred ca piticii nostri au ajuns la varsta la care inteleg atat de multe si putem nu sa comunicam cu ei, ca asta facem de mult, dar acum vedem si raspunsul lor concret si atat de matur...
Asta e de fapt un zambet tamp si melancolic pe mecla mea...
Cine ma ajuta si pe mine cu nume si numere de telefon pentru firme de mobila la comanda? Trebuie neaparat sa inventez un dulap, indeajuns de mic cat sa nu sufoce definitiv dormitorul, dar in acelasi timp incapator cat pentru toti patru
trainic si ieftin pe cat posibil, frumos lucrat aaa si ce=ar mai fi?
cred ca ajunge... M-am uitat pana acum pe situri gen adorama si neoset si m-am oripilat cand am vazut ce scoruri au aia. Dar macar mi-am caltit okii cu un lucru frumos.
Ma duc sa sap dupa poze 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
nelia spune:
Salam zici, hai!?! Bineee! Eu am inceput sa poftesc si la poftele Agatei, care nu-s putine. Nu poate sa spuna si fata ca ar minca... ca lui mami deja i se umple gura. Ma duc sa torn o prajitura cremoasa, ca asa as minca ceva dulceeee... si nu am nimic in casa, de frica ingrasarii.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
bolgiumiki spune:
Buna fetelor!!Nu ma certati ca nu am mai scris,dar nu prea am avut timp.Seara cand potoleam familionul si eram si eu mai libera intra sotul pe computer si nu aveam loc de el.Zilele astea am alergat sa ii rezolv niste probleme sotului si totodata sunt in negocieri aprige cu cei de la serviciul meu pentru marire de salariu.Sunt un pic timorata si pentru faptul ca nu stiu inca ce voi face cu Luca.Am mai multe variante,dar mie frica cum va reactiona cand va sta fara mine aproape toata ziua.El plange dupa mine si daca il las cu bunicasa si ma duc sa duc gunoiul,darmite cand voi incepe sa plec in fiecara zi!!Deja nu mai pot sa dorm noaptea si ma trezesc si stau treaza cate 2 ore facand fel de fel de scenarii.
La multi ani cu intarziere tuturor celor care si-au serbat ieri ziua de nume.
Si mie mie pofta de un salam de biscuiti.Cred ca o sa incerc sa fac si ficateii cu ceapa ai Gabitzei la care am salivat atata.
Fran-suntem la aceeasi inaltime:1,57m![]()
Raluca-mii de scuze,dar pana azi nu am vazut mesajul tau.Iti trimit nr meu de tel si cand mai treci prin Ploiesti as fi bucuroasa sa te cunosc pe tine si bineinteles pe micuta vorbareata.Am vazut filmuletul si e mortala.Imi pare tare rau ca nu am fost pe faza cu mesajul.
Si eu va trebui sa il tund pe Luca pentru ca deja e foarte cald si i-a crescut perisorul destul de mult.Dar cred ca voi face rost de o masina de tuns si il pacalesc eu acasa.La frizer o sa ma stie toata strada daca ma risc sa il duc.Anul trecut in vara era mai mic si a trebuit sa il tin cu forta.Anul asta cred ca nici nu o sa intre inauntru.
Va pup pe toate si doresc insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori.O sa mai citesc din urma si vreau neaparat sa vad pozele noi si filmuletele.
mygirl spune:
Buna seara! Am trecut de a doua zi de gradinita!!! Inca de dimineata, chiar dc s-a trezit cu greu din somn, Alex a fost vesela si dornica sa mearga la copii. Si acolo s-a bucurat, mi-a aratat patutul si prosopelul, a vrut la olita. Cand am disparut a marait ceva vreme. Au avut teatru de papusi, s-au jucat, Alex s-a ales cu ditamai vanataia pe obraz (mi s-a spus ca a alergat si s-a impiedicat de scaun). Am luat-o la ora 15, dupa somn, era toata numai un zambet, mi-a zis ca vrea si maine. Eu in schimb toata numai un stress, am stat numai cu ochii pe telefon, asteptand sa sune educatoarea sa merg s-o iau
. N-am facut nimic in casa desi imi propusesem smotru, am reusit sa fac ceva de mancare si in rest m-am invartit ca un...ceva intr-o caldare. Astept cu teama o viroza la Alex, ca mai toti copiii sunt cu tuse, nasucuri curgatoare, dar asta e riscul in colectivitate, nu am cum s-o feresc. Nici azi nu am reusit sa citesc din urma, pur si simplu n-am avut si nu am stare sa stau la calculator (cu toate ca asta imi doream, liniste si timp sa butonez).
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
blackpanterro spune:
Buna,
fetita cumnatei nu are lichid la creier, i-au facut tomografie in schimb modivul pt care nu a plans la nastere este ....... 2 tumori, una in stomac ce ii impinge organele intr-o parte, motiv pt care la nastere a avut abdomenul foarte umflat, iar a doua la spate ce ii afecteaza unul din rinichi :(
Va fi operata zilele astea si i se dau sanse de 50% de viata.Apoi va trebui sa faca chimoterapie.Oare va supravietui acestui tratament?Stiu ca si la adulti e deosebit de greu...
Si ma intreb cum mama naibii de nu s-au vazut tumorile la ECO???
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
elisor spune:
Adriana am ramas socata, deci e rau, chiar foarte rau mititica, dar totusi daca are sanse 50% e bine, e o speranta...ramai perplex cand dupa 9 luni afli o asemnea veste si stai si te gandesti la ce mai faci atatea eco si teste performante daca nu sunt capabile sa depisteze asemenea malformatii. O tumora se vede la ecograf ce mama masii! Of, multa sanatate micutei ca are nevoie multa in momentele astea si putere parintilor, mamei in primul rand, sa creada ca va reusi cu bine opartia si ca se va reface puiul ei mic. Ma doare sufletul!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
blackpanterro spune:
Multumesc mult Eli si fetele, sunteti super de treaba.
Sper din suflet ca totul va fi bine si imi cer scuze ca v-am spus mai ales ca sunt gravidute pe aici, dar nu stiu cui altcuiva sa ii spun....
Va doresc multa sanatate si numai bine!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
elisor spune:
Intrasem voiasa nevoie mare sa va dau de stire ca vad mai bine, culmea culmilor, azi cand ma plangeam in barba ca nu mai vad bine monitorul primesc un tel. de la varu-meu sa ma intrebe daca nu vreau cumva un monitor de 17 ca sefu lui l-a insarcinat sa scape de cateva ca fac o noua achizitie in plasma. Ei, pai mai intrebi, vino cu el cat mai repede. Asa ca se vede diferenta, nu mai am nevoie de ochelari. E foarte bun si calul de dar nu se cauta la dinti, nu?
Acum ramane sa gasesc pe cineva sarman, mai sarman decat mine caruia sa-i donez fostul de 15 inchi...a, si mai am unul de 14 in beci ![]()
M-am conversat si cu voi si la naiba, ca am pierdut mesajul, am intrat din nou si am gasit mesajul Adrianei care m-a intristat.
Nelia, incep cu tine, apendicita e clar in partea dreapta, durerile cronice acolo se resimt, dar una acuta se poate resimti in toata burtica. Eu la 15 ani m-am trezit intr-o dimineata cu niste dureri de burta de nu ma puteam ridica, m-a operat de urgenta, socul a fost cu atat mai mare, pentru ca n-am avut in viata mea vreun simptom. Cel mai bine e s-o vada un medic, in starea ta nu ai nevoie de aceste nelinisti. Se poate vedea si prin analize de sange, parca leucocitele sunt marite, nu mai stiu exact.
Sanatate si Tudorei! Daca e varicela nu ai voie sa te expui, ai grija, acum tu stii cate zile au trecut si daca mai e posibil sa fie sau nu. hai, ca stai bine cu notele, felicitari!
Beatrice multumesc de vizionarea pozelor, e guster individul si i-am dat drumul dupa ce mi-a pozat nitel. Daca ai vedea-o cat de energica e n-ai zice ca e unul si acelasi copil cu cel de acum un an cand ma dadeam de ceasul mortii ca ce are fata.
Gabitza ai dreptate mai cu rosiile
, la mine nu ma gandesc, ca sunt cea mai indreptatita sa le primesc, doar sunt la cura.
Androix neosetul e scump de cand ma stiu, de cand aveau preturile in marci, altceva...legat de olita am primit azi o sugestie pertinenta sa il pun pe Andreas pe olita ca sa-l imite mandra, ca oricum e umbra lui
.
Oana
Alexandrei sa-i treaca vanataia
Ca tot vorbiti de mancare, imaginati-va cat sunt de sadica: Dan a cumparat un pui rotisat, mama, mama ce mai mirosea, eu le-am facut niste cartofi prajiti si ma tot invarteam pe langa el sa adulmec mirosul, dar n-am pus gura pe nimic. Nu-mi vine sa cred ca m-am putut abtine.
Pe unde sunt fetele ce-au disparut? Laura e scuzata din oficiu, pregatirile pentru
...26 
Editez: Adriana cu bune si cu rele, aici, impreuna, da? Nu ai de sa te scuzi.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ioanailincam spune:
Tot la ore tarzii apar si eu pe aici si cu timpul limitat
Multumesc pentru informatiile cu Bulgaria (Ruxel - dar cine a spus ca o luam si pe Ana cu noi?
Nu, fratie, nu stric eu 10 zile amarate de concediu cu plodu), cred ca spre Nisipurile de Aur ne indreptam ca am inteles ca e cea mai aproape de Romania (sa nu fim nici prea departe daca se intampla ceva cu asta mica
).
Adriana - vai, ce nenorocire, tin pumnii pentru operatie la mititica si sa se faca 100% bine!
Elisor - da, nu cred ca e prea grau in Bucuresti sa iti pui centrala, dar ce te faci daca in bloc nu are nimeni? Caci asta e cazul aici unde ne-am mutat si nu cred ca se va trage in cursnd teava de gaze. Dar nui bai, frigul cel mare a trecut, de-acuma incepem sa ne gandim de aer conditionat.
Nelia - drept sa spun nu stiu exact cum e cu bolile copilariei in sarcina. Din amintiri parca sa zic ca e groasa daca mama nu a avut in copilarie si intra in contact cu o persoana bolnava. Mai bine intrebi dr ca sa fii tu sigura.
Felicitari pentru examene!
Androix - nu stiu de firme de mobila la comanda, pana la urma am luat totul de-a gata. Dar si noi suntem in cautare ca va trebui sa facem odata si-odata debaralele alea: am inceput iar sa acumulam ca harciogii, noua canapea nu mai are lada (ca in ea tineam si pe mama si pe tata) asa ca e jale. Daca afli ceva, da-mi de veste.
De gatit nimic deosebit ca intrebai; a, ba da, am facut o salata de cartofi cu peste afumat, am mancat de ne-au trosnit falcile si eu si Mogo (tati nu ca e la regim).
Mygirl - ce bine ca ii place ALexandrei la gradi! Ma amuz ca ea zice ca mai vrea si maine. Noi orice o intrebam pe Ana are raspuns standard: da din cap si zice un fel de ii
. Asa ca ma minunez si eu ce corelatii face uneori, dar nu este inca in stare sa dea un raspuns pertinent.
ANdutzyy - nu cunosc nici un ORL-ist din pacate.
Monu - cum mai sunteti? Ati fost la eco?
Mergeti la Kidex ca e in week-end? Eu sper sa-mi dea liber tati cateva ore sa haladuiesc...
No, mi-a taiat avantul masina de spalat care tocmai s-a terminat (aseara dupa ce am intins rufele mi-am dat seama ca fusese Sf. Gheorghe
). Ma duc la datorie si apoi la nani, sa vedem daca pot dormi ca am bigudiuri in cap
: de cand mi-am tras tunsoare moderna nu mai merge sa nu ma coafez si tura asta n-am mai ajuns la coafor, deci ma sacrific cu bigudoante. Noapte buna va doresc!
PS Vreo idee de cadou la un nou-nascut aveti? Avem un coleg a carui nevasta a nascut si nu am idee ce sa-i luam din partea biroului, inutil sa mentionez ca este si foarte pretentios, adica nu vrea ceva de la Primii Pasi sau alte firme din astea... De fapt ideea e sa-i luam ceva ce sa-i foloseasca cand va fi mai mare ca acum are de toate, evident.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...