Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzam spune:
Adriana, of, ce trist!
Nu s-a vazut nimic in timpul sarcinii la ecografie?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
blackpanterro spune:
Gabi, nu s-a vazut :( cumnata a si cazut pe scari cand avea 7 luni de sarcina, oare sa fie de la asta?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ChrisDun spune:
Adriana, cunosc o mamica ccc care, atunci cand era insarcinata, a alunecat pe gheata si a cazut pe burta. Cert e ca acum baiatul ei nu are absolut nimic (si nici la nastere n-a avut). Numai bine!
elisor spune:
Adriana imi pare rau, sper sa reuseasca medicii sa-i redea sanatatea micutei si fara urmari de nici un fel. Eu am cazut de pe un dulap prin luna a 7-8, nu stiu exact dar aveam burta considerabila si slava domnului ca nu a patit nimic copilul (de Andreas e vorba) doar jumatatea mea de posterior a fost afectata...se vad si acum urmele.
Androix eu zic sa lasi copilul in pace sa decida el cand e pregatit sa faca in alta parte decat scutec, daca prinde teama ca a gresit cu ceva iti va fi mult mai greu mai incolo si daca crezi sau nu am citit ca pipilicul facut noaptea in pat s-ar datora pe de o parte si grabei cu care copilul e obligat sa-nvete sa faca la olita. Crede-ma ca vei stii cand e pregatit pentru marea aventura a chiloteilor si-n doua-trei zile il vei invata fara probleme. Sa nu dai cu rosii daca nu-ti place raspunsul
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
andutzy spune:
fetele, avem nevoie de o recomandare de un ORL-ist bun pt copii. Vad ca Dragos cand stranuta duce mana la ureche si plange, mai devreme plangea si se tinea de nas...numai chestii de-astea ciudate! trebuie sa-l duc la un control, nu putem pleca cu el asa duminica la munte! 
Andra
Sapt26 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nelia spune:
Adriana, imi pare rau! Sa speram ca totusi reusesc sa faca ceva doctorii si totul va fi bine!
Androix, bafta la examene! Sper ca apuci sa le termini sa-ti iei de-o grija. Nu cred ca poti sa-l pui pe Filip la 3 ani direct pe scaun, nici pe inaltator, inca mai are nevoie de scaun de masina. Agata e mare (si inalta si la kg) si am pus-o la 5 ani pe bancheta, ca nu mai incapea in scaun, in speranta ca ii luam un inaltator, pe care nu am mai apucat sa-l luam. Si nici acum, la 6 ani (1.16 m si 23.5 kg), nu sta bine, tot ar mai avea nevoie de ceva, ca ii vine cureaua pe git, nu pe piept, chiar daca are o perna sub fund. Poate ca depinde si de masina... a noastra are scaunele adinci si mari.
Legat de examene, am zis ca va spun notele cind le primesc. Am primit nota finala de la cel de franceza, este un C+ (77-79% - Bien). Tinind cont ca la primul curs de franceza din prima sesiune am fost la un prag de a-l esua (57%) eu ma declar multumita, desi imi mai lipsea un procent ca sa am B- (80-82% - adica Très bien! - ma enerveaza calificativele astea ale lor, nu erau bune notele de la 1 la 10 si atit!) - i-am scris profesorului si mi-a spus ca procentajul meu este de 79% din 100. Deci am scapat de conditia francezii impusa de universitate (minim 70% la testul lor sau la acest curs), chiar daca eu imi iau in continuare cursuri de franceza, nu mai sint obligata. Acum astept nota de la cel din program, mult mai importanta pentru situatia mea scolara si sper ca acolo sa am totusi 80% (adica un B-), desi la examenul final am cam ametit intrebarile alea, de nu mai stiu cit va iesi pina la urma. Cred totusi ca mai mica decit la cel de franceza nu are cum sa iasa, ceea ce este acceptabil.
Fetele mele au fiecare cite o problema!
Agata are o alergie, ca nu mai are cum sa fie varsat de vint daca nu au iesit pina acum, atit de rau arata, ca mi-e mila de ea, are fata toata plina de bubite, zici ca a urzicat-o cineva. Si o maninca ochii, ii are rosii... Of! Credeam ca am scapat de alergii, dar vad ca sensibilitatea cu care m-a speriat dermatoloaga la 8 luni a ramas si vom mai avea de tras cu ea. Daca nu-i trece intr-o saptamina, trebuie sa ma duc la un doctor. Si se mai plinge ca o doare in partea stinga cind alearga. Imi arata cind mai sus, cind mai jos, deci poate fi ori splina ori apendicele (de care mi-e frica de mor). Daca mai spune inca o data ca o doare sau o vad inchircindu-se dupa ce alearga, ma duc la doctor, poate imi da o trimitere la ecografie sa ma linistesc.
Credeti ca poate avea probleme cu splina sau cu apendicele la 6 ani!?!
Tudora e racita, tuseste si ii curge nasul, nu are febra, dar e clar ca a luat din nou un virus de la gradinita, ca acolo toata lumea e bolnava. Asa ca, a trebuit sa-mi las la o parte raul meu permanent si sa ma ocup de ele, desi mare lucru nu prea am ce le fac, dar noaptea trecuta nu am dormit nici una foarte bine.
Ioana, eu am avut varsat de vint la 7 ani, sint sigura ca si acum imi aduc aminte cit de mindra eram ca eu stateam acasa si toata lumea imi trimitea urari si caietele ca sa-mi fac temele si a venit si invatatoarea sa ma vada... si citiva copii care avusesera boala. Ce mai, eram o fericita!
Dar voiam sa te sau sa va intreb: daca una dintre fete face varsat de vint, poate fi periculos daca expun fatul din burtica la virus, chiar daca eu nu mai am cum sa fac boala!?!
Elisor, nu, nu sint inca pregatita sa vad emoticonul in dreptul meu. Pentru ca astept vizita la obstretician si ecografia si rezultatul analizelor... pina in trei luni exista multe riscuri (mai ales ca ieri mi-a fost foarte rau, m-a durut burta si am vazut si un pic de singe...) in general, cu atit mai mult la 39 de ani. Asa ca, decit sa-l pun si apoi sa-l sterg bocind dupa el, mai bine mai astept inca vreo luna. Psihic in schimb sint pregatita, mi-am revenit din soc, din depresie, din frici, nervi, certuri cu vinovatul... din tot prin ce am trecut dupa ce am aflat
. Sint si in vacanta si ma pot odihni, a venit si caldura si stau mult afara, la aer, am si iesit un pic din Montreal si poate ca toate acestea m-au ajutat. Dar inca nu am spus in tara la nimeni si nici de aici nu mai stie nimeni in afara de cele doua prietene bune si de DC.
Hai, ca iar m-am intins, trag de cafeaua asta, numai ca sa stau cit mai mult la calculator. Ma duc sa o duc pe Tudora pentru citeva ore la gradinita, ca miine oricum va sta acasa si mi-e teama ca bate la ochi, ca mai mult pe acasa sta decit la gradinita. Si apoi ma duc la o prietena: astazi am ora de cosmetica si masaj. Am aflat ca o data, in viata ei, a facut scoala si a si lucrat cu asa ceva si atit mi-a trebuit, nu mai scapa de mine pina nu-mi face si mie o masca, un masaj, orice acolo, sa ma simt si eu bine. Intre timp mai si stam la un pahar de vorba, mai bem un suc sau ceva, nu mai spun ca cica mi-a facut ceva bun de papa si gateste nemaipomenit. Abia astept sa ajung la ea! Va pup si multa sanatate la bolnaviorii mici si mari!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Androix spune:
Elisor, nu dau cu rosii. Sunt confuza si eu, nu stiu ce sa fac. Mi-e teama sa-l intorc iar din drum acum. Asa am facut si cu olita si bine nu a fost. Ca el saracul copil n-a mai priceput nimic. Cred ca o sa iau o decizie dupa ce vine acasa si o sa-l vad eu cu okii mei ce si cum.
Andutzy, la coltea stiu ca sunt orl-isti buni.
Adriana, imi pare rau pentru cumnata ta.
Deci eu mananc pana imi vine sa lesin. Abia ce am terminat de halit 4 sarmale si nu pot sa nu ma gandesc ca ma duc imediat sa pun de-un salam de biscuiti ca lesin de pofta.
Probabil si din cauza asta sunt in pana de idei ce sa mai gatesc. Voi ce mai gatiti, si pentru copilasi dar si pentru voi?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by elisor
Sa nu dai cu rosii daca nu-ti place raspunsul![]()
Da' de ce sa nu dea? Ca sunt scumpe rosiile si te faci si tu de o salata. Macar sa bage si neshte castraveti pe linga
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Fantastic ce se intampla. ieri nu am reusit deloc sa intru. Nu mi-a mers si pace asa ca urez azi La multi ani de sg. Gheorghe tuturor ce poarta numele asta... Sa fiti sanatosi!
Adriana, imi pare tare rau. Poate reusesc cumva s-o ajute!
Simiena, tare faza cu Elian!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Elisor, ce distractie faina pe voi. Am vazut pozele din Excursie. Superbe locuri! N-aveti treaba, va urcati peste tot. Sunteti tari mai! Ce soparla faina ati gasit. ce ati facut cu ea?
Beatrice, mami de
Alex pifos