Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
elisor spune:
quote:
Cata modestie pe capul meu, nu
Originally posted by elisor
Onixone incearca si banalul ser fiziologic. Nici o imbunatatire, nu?
?
Onixone n-am primit inca, dar stii cum e cu posta, iti multumesc anticipat, de abia astept! Bine ca v-a trecut!
Sunt haiosi si scumpi la varsta asta si vor mai fi inca mult timp de-acum incolo, ca-i doar inceputul...asemanator face si Bianca cu hainele doar ca pentru ea toate put, ma vede pe mine cand le triez pentru masina de spalat si le imparte si ea dupa stapan
.
Memoria - sunt incredibili cate stiu si inteleg.
Succes cu casa, sa va gasiti si impliniti visul!
Gabitza, Gusta, Raluca
...mai, voi ma provocati
.
Tora
sa nu devina fata vegetariana in urma intamplrii
Cam slabuta miscarea, ma dor ochii cat am netuit...pauza, va pup!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
anky spune:
Elisor,uite ce misto e si asta numai ca e doar pina la 4 ani
http://www.bebeconfort.com/UK/voiture_axiss.htm
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
gabitzam spune:
Tora, super simpatica Ana ta ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simiena spune:
Hai sa va povestesc ce facu vineri tanarul Elian . Pe la 7 seara m-am dus si eu sa fac un nani pentru ca lucrasem cu o noapte inainte la Ploiesti si urma sa plec din nou noaptea tot acolo. Asa ca mama a inchis usa si a ramas cu Elian sa-si tina de urat unul altuia. Peste ceva timp , ca eu nu prea realizam cat , vine Elian si se suie pe mine , pe langa mine , se da jos , iar se suie si tot asa. In mod normal daca nu ar fi insistat nici macar nu m-as fi trezit , dar asa dupa o vreme mintea mea incetosata a inceput sa se intrebe de ce nu vine maica-mea sa-l ia de acolo . Dupa alta vreme , cand se pare ca a inceput sa proceseze si periferia , adica urechile , am auzit niste bocanituri disperate . Elian o inchisese pe mama in balcon , fara voie cumva-ea pusese o geanta in usa , el o daduse la o parte si trantise usa , si se incuiase cu clantaul de sus la care le nu ajungea , ca pe cel de jos stie sa-l inchida si deschida . Asa ca m-am mobilizat , m-am trezit si am salvat-o .Ea ii spusese lui Elian ca sa se duca sa ma trezeasca si el , mititelul s-a executat.
Mamicul lui Elian
onixone spune:
da mai Elisor tu erai cu serul fiziologic. Merci mult de tot!!!Memorie scurta am!
Anky: super misto scaunul!!!Alex s-ar urca singur in masina dar niciodata sa se duca diresc in scaunul lui.El se urca in spate si in 2 secunde e la volan.Deci trebuie luat in brate si pus in scaun.Numai el stie cate capete a luat de marginea usii.Saracutzul.Si vai si de spatele meu...ca stiticum e copilul mare, scaunul inalt, trebuie avut grija la cap cand il bag in masina.Si deobicei merg singura, dar cand mergem toti 3 e sarcina tatalui sa il puna.Ma intreb daca nu este si pentru grupa cealalta.Alex avea 15 kg acum ceva timp.Acum cred ca are vreo 17.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Androix spune:
Am uitat sa va zic: am inceput operatiunea "chilotii" E nasoala treaba: Se sperie, nu-i place sa stea ud, cum face se trage de pantaloni si de chiloti sa-l schimbe, kk a facut o data si a plans de i-au tremurat vorba aia chiolotii pe el si apoi a stat nekkt pana a prins momentul cu pampers, dar in prima zi nici macar atunci cand i-a pus pampers n-a mai vrut sa faca. E cam nasol ca nici nu stiu cum il ia socrella si cat e ea in stare sa-i explice. Joi il aduc acasa si daca nu spune de pipi macar inainte de a face il las un timp neschimbat, ca vada ce naspa e. Mi-e teama ca o sa dureze mai mult decat ma asteptam dar acum chiar ca nu mai dau inapoi cum am facut cu olita la vremea ei ca de-acolo ni se trag toate 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
elisor spune:
Androix daca n-ai fi burtiocoasa si cu un Filipete as zice "mai ce-o mai domnesti", dar in circumstantele actuale zic ca tare greu ti-este si asa. Acum vad ca sunt credite si e mai usor asa ca sunt practic materii de semestru, cand ma gandesc ca am avut si materii de an, ca domnii profesori nu se inghesuiau la partiale din comoditatea de a nu corecta prea multe lucrari.
Chiar sunt curioasa sa-l vad pe Ericozaur (tot asa ii spun?) ca-l am in minte asa cum ni l-a lasat Andreea cheliuta si rotofel, tin minte o poza pe o stanca in Grecia. Sanatate Andreei cu piciorul si bafta la faculta! Stiam ca la virusi nu se da antibiotic, doar daca e bacteriana boala, bine ca e ok acum.
Anky ce misto e cel rotativ, dar mi s-au sucit ochii dupa niste preturi...mersi de linkuri.
Pai asa era vorba initial ca mergem in iulie, dar ne schimbam si noi planurile dupa sora-mea
, ai mei stau in Utrecht. Am nr. tau de tel.
M-am uitat pe cateva din pozele voastre, ce copii blonduti ai, dar si tu esti blonda asa ca au cu cine semana, imi place poza "Scumpii mamei" din albumul Cris si Bianca
P.S. Super misto patul lui Cristi.
Simiena nici nu stiu sa rad sau nu de patzosenia mamei tale, cert e ca ai un baiat descurcaret, asa cum a dres-o a si reparat-o, bravo lui!
Onixone stai sa vezi ce mutre o sa-mi primesc de la sefa mea cand m-oi intoarce la servici si-oi da dovada de...memorie in vacanta.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Ruxel spune:
Ioana eu am fost anul trecut in Bulgaria, in Albena si am stat la hotel Ralitza Superior. Sunt 2 hoteluri Ralitza (de 3 si 4 stele). A fost foarte frumos, foarte curat...exceptional. Singura chestie nasoala ca sa zic asa, este ca te plictisesti repede. Statiunea este ceva gen Mamaia la noi. Centrul este o strada luuuuunga, in care gasesti tot ce vrei, inclusiv tarabe unde te imbraca retro si iti fac poze si portrete superbe. Mai este faleza pe care te poti plimba si in rest mai mult distractiile de la hotel. In fiecare seara, intr-o sala de la parterul hotelului este cate un spectacol absolut superb, unde Ana s-ar distra de minune.
Am fost intr-o zi la la Nisipurile de Aur care sunt ceva gen Neptun la noi.
Pupici, ca s-a trezit Bia si ma striga
blackpanterro spune:
Sunt fosrte trista.....a nascut cumnata mea si se pare ca fetita are lichid la creier(cred ca este hidrocefalie, nu am multe amanunte) 
, nu a plans deloc cand a iesit si acum e la spital - TX Children Hospital - pt o interventie.Se incearca eliminarea lichidului pt a nu pune presiune pe creier, in caz contrar poate sa ramana cu retard fizic si mental 

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ChrisDun spune:
Adriana, sa ii ajute Dumnezeu !
Bulgaria: o colega de-a mea a stat anul trecut la Albena, complexul de 3 hoteluri Laguna (nu mai stiu la care a stat). Era foarte foarte multumita, a avut all inclusive si povestea ca veneau romanii nostri la micul dejun cu sacosele, sa ia croissanti etc. pentru tot neamul