Copiluti de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simona pai mai ai o luna pana incepi munca...timp suficient sa te mobilizezi ca oricum iti va fi al naibii de greu...nu neaparat de dorul copilului cat din cauza monotoniei instalate...dar acomodarea va fi instantanee...
Cu analizele daca zici ca-s asa nu cumva e posbili sa fie ceva si de la laborator?!Eu am patit-o la noi de cateva ori sa am rezultate dezastruoase din cauza reactivilor prosti...
Daca nu si nu la gradi o femeie ceva?!

Monule drag cum mai sunt fetele?! Ai mai dus-o pe Alexia la gradinitza?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, ti-am scris si pe Yahoo. Dumbrava are ore la Diagnosis, in Floreasca, suna sa vezi cand il prinzi acolo.

Clinica Diagnosis:
telefon fix: 021-231.67.41 / 231.67.42
telefon mobil: 0742.062.834 / 0723.399.766

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Gusta, mai ai un pic, o sa fie bine , capul sus! Succes cu gardinita!

Elisor, am vazut un pui blondutz in natura, are si echipament, e tare ce mai!
Scaunel noi avem ca al Gabitzei, f bun.

Monu, sa ne dai vesti bune

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nu m-am facut inteleasa vineri am programare la anastezist.O sa imi faca niste teste si analize si in functie de rezultat o sa primesc programarea la operatie.

La multi ani de Sf.Gheorghe.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, pai asta e bine, nu? Daca iti fac teste inainte de anestezie nu o sa fie probleme la operatie, zic eu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Am citit rapid ce ati mai scris, dar nu apuc sa va raspund acum, pentru ca trebuie sa o duc pe Tudora la gradinita, iar cind ma intorc, curatenie scrie pe mine. Aici e cald, sint 23 de grade si am tot fost plecati tot weekend-ul, iar acum casa arata ca dupa un razboi.

Monu, m-au trecut fiorii cind am citit ca e urgent cu inimioara, tinem pumnii sa nu fie nimic. Sanatate multa!
Adina, cum mai este Ema? Ca am citit vineri ca avea probleme cu burtica.
Gusta, si tie iti urez sanatate multa si bafta cu operatia.
Ioana, am citit si de sotul tau, si noi asteptam cu sufletul la gura, ieri Agatei i-au iesit niste bube pe fata si pe miini, nu stim daca e varsta de vint sau o alergie la ceva. Au fost cazuri de varsat de vint la scoala si de aceea iau in calcul ca ar putea fi si asa ceva. a vad cum va arata astazi, cind o iau de la scoala, daca nu e asta, sper ca nu incepem cu alergiile, ca asa cum arata fata acum, seamana tare bine cu dermatita atopica de cind era bebelus. Sanatate sotului tau!

Nu am apucat sa vad pozele, desi am citit tot, se pare ca doar atit mi-ar rams agatat de creier. Ah, ce bine de copilasii din Bucuresti si din Constanta, care isi vor sarbatori ziua impreuna! Si noi am vrea sa o facem intr-un parc, impreuna cu nasul, ca el e nascut pe 29 aprilie. Ar veni mai multi copilasi si mai mari si mai mici... Daca nu ploua si e tot atit de cald ca astazi.

Si pe scurt si despre noi: eu ma simt tot rau, nu prea s-a schimbat mare lucru in starea mea, dar macar nu ma mai doare atit de tare capul. O sa ziceti ca am luat-o razna, dar eu simt ca misca, adica nu miscarea aia care apare dupa 4 luni, ci imi simt uterul si ce e in el... Si la Tudora am simtit ceva asemanator, dar un pic mai tirziu si singura care mi-a dat dreptate a fost doctorita de la ecografia aia smecherad e la 3 luni (care se face aici in loc sau inainte de amnio). Mi-a spus ca fatul misca foarte repede, numai ca nu il simt mamele pentru ca miscarile sint foarte slabe. Dar cind se uita pe computer, inainte de a afisa imaginea pe ecranul mare, i-am zis ca am simtit ca a miscat si asa simt de vreo luna, mi-a intors ecranul si mi-a spus ca exact in momentul in care i-am spus eu acest lucru, domnisoara mea (pe atunci nu stiam ce este, normal) ridicase minuta si o dusese la gurita. Si atunci m-a crezut... Ei, acum simt aceleasi miscari, de vreo saptamina, numai ca nu am nici doua luni. Problema este ca atunci cind simt aceasta miscare slaba, mi se ridica si greata spre git...

In weekend am fost ocupati cu activitatile si cu iesitul in afara Montrealului. Simbata am inscris-o pe Agata in clasa I, la o clasa speciala (adica profesorul stie si engleza sau franceza), la scoala de chineza, pentru toamna. Si la... Yu-Shu (Kung_Fu chinezesc)!!! E o arta martiala chinezeasca, foarte interesanta (mie mi e pare ca e intre Tai Chi-ul meu si Kendo-ul lui tati), e tot cu sabie, dar mai mica decit a lui tati. Nu-mi vine sa cred ca am acceptat propunerea lui tati! Eu ziceam ca e prea mica si anul trecut eram sigura ca nu o va vedea la asa ceva pina pe la 10 ani! Vom vedea in toamna cum ii va placea si Agatei, acum e incintata tare de tot, (de mult e, se uita la copii care faceau), abia asteapta!
Iar duminica Tudora a fost la gimnastica! Adica toti am fost... Pina la urma singura cu care a vrut sa faca ceva a fost Agata. Ca un catir e Tudora, nu asculta nici un ordin, de la oricine l-ar primi. Ne-a alergat pe acolo... si cind ma uitam la copilasii ceilalti, mai mici decit ea chiar, care executau docil ce li se cerea, imi venea sa pling. Dar pina la urma, cu rabdare, am reusit sa o convingem sa faca si ea ceva, si la sfirsit nu mai voia sa plece. Apoi, in parc, am vazut ca repeta ce vazuse ca faceau ceilalti copilasi de acolo (de exemplu sa coboare o scara din bare de metal sau de lemn, cu spatele sau sa se rostogoleasca, sa se dea peste cap sau sa sara ca un iepuras cu amindoua picioarele...) si am tras eu concluzia ca va fi mai bine data viitoare.

Iar ieri dupa-amiaza am fost la un eco-museum, pentru mine a fost trist, eu nu suport animalele inchise spre distractia noastra, dar pentru fete a fost nemaipomenit ca au vazut pe viu ursi, lupi, vulpi, caprioare de tot felul, linx, serpi si tot felul de reptile. Preferata Tudorei ramine turtle, era fascinanta de ele din carti si acum a sta si s-a uitat la ele la fel de fascinanta. A vazut citeva si in acavarii, dar si unele in balta, la care s-a uitat vreo juma' de ora... Pun si poze la un moment dat!

Acum va pup si ma duc la treburi, am zis ca nu scriu si m-am intins ca rima... Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Elisor-pentru tatal tau si pentru tine. Nu am stiut ca ai trecut prin asa ceva iar cuvintele mele sunt de prisos...
In legatura de scaunul de masina-inaltator eu stiu ca e necesar cam pana la 36 de kg sau mai exact pana cand centura de siguranta nu-i sta copilului pe gat ci pe umar-adica depinde mai mult de inaltimea copilului. De ex la noi la meriva nu se regleaza in spate pe inaltime si mi-ar trebui si mie un inaltator:) Exista si modele de scaune care se pot "desface" cand creste copilul si ramai cu inaltatorul si cotiere. Noi avem scaun de la brevi 0-18kg si cred ca o sa-l mai folosim mult si bine, cel putin cu latimea:) nu aveam nici o problema iar tetiera se poate inalta.
Olga(mami de Maya)-am scris un mesaj privat si n-am putut sa-l trimit...pe scurt ziceam ca tata a scris carti acum 40 de ani, n-a avut nici o legatura cu universitatea si toata povestea aleia ca a auzit de el era clar vrajeala de 2 bani...Na ca v-ati lamurit si voi de ce nu prea vorbeste Maya, e taica'su matematician

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Cornelia-cred ca jumatate din produsele din catalogul ikea nu sunt in stoc. De paturi nu stiu ce sa zic dar pana acum am fost de 3 ori dupa o masutza si doua scaunele de copii.Le vroiam pe cele din catalog in gama kritten-galben-rosu-portocaliu...Aiurea, masa lipseste de 6 saptamani, scaunele au fost acum o luna, dar asteptand masa au disparut si alea, la cele din plastic-mamut- au masa rosie dar scaune verzi sau albastre...perdelele sunt prea scurte pt camera lui Iepu',cele care se potrivesc la lungime sunt doar verde-albastru, storurile sunt prea late-si cele inguste lipsesc din stoc evident...acum aveau un model nou de masutza cu scaunele pt copii-maro-dar masa nu o aveau in stoc,doar scaunele...Asa ca daca vrei sa faci un drum pana aici incearca sa suni-eu nu am reusit- sa intrebi deaca produsele pe care le vrei sunt in stoc. Pup Stefanu' cuminte.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani pentru toti Sf. Gheorghe!

Seara buna! Nu stau mult ca vreau sa mai fac si eu una alta prin casa sau poate ma delectez cu vreu film.

Loreen - nu am nimic cu mamele normale care uita ce boli au avut copiii cand erau mici, dar cand singurul scop al soacra-mii de cate ori ma vede este sa-mi povesteasa despre "Ionut cand era mic" am mai multe pretentii. De fapt trebuia sa-mi dau seama ca nu a avut barbatul varicela ca nu avea ma-sa nici o poveste cu el cand era bolnav

Elisor - noi avem scaun de masina de la Primii Pasi (parca?) si cred ca e pana la 36 kg. Cred ca il vom schimba si noi cu un fotoliu, dar deocamdata Mogo incape in el. Are cateva pozitii, iar dupa cum doarme in el la drum (si cateodata si dupa ce ne oprim) pare a fi confortabil.

Nelia - sa speram ca nu fac nimic fetele noastre. Aoleu, tu esti si insarcinata, nu e de bine!

Cornelia - aoleu, am uitat de aspectul asta de care zice Fran: nu au mereu in stoc produsele. SI noi am reusit sa luam o masuta pentru TV abia la o luna dupa prima vizita. Asa ca va trebui sa cantariti bine avantajele ca decat sa veniti si sa va ramana inima la niscai produse de la Ikea, mai bine lipsa!
Cat despre faptul ca Stefan nu a facut varicela sa stii ca si eu cred ca motivul e pentru ca ai avut tu zona zoster in sarcina (e acelasi virus).

Newmami - multumesc ca te gandesti la mine. Sa stii ca in ultima vreme s-a mai relaxat treaba, dar eu tot traiesc cu spaima ca vremurile de cosmar se pot intoarce oricand. Chiar azi mi-a bagat un ghimpe in inima un client, dar sper ca seful va sti sa atenueze din asteptarile sale.

Multumesc pentru urarile de sanatate pentru barbat, azi l-am gasit mai bine si ma bucur tare ca ma deprima sa il vad asa suferind si neajutorat.

Mama, ce m-am enervat, pentru a milioana oara suna maica-mea la ora asta dupa ce i-am spus de un milion de ori sa nu sune intre 9 si 10 pentru ca atunci o adormim pe Mogo. Ma doare stomacul de nervi, nu alta, si de-a naibii ce sunt nici nu i-am raspuns. Gata, va las, ca ma duc sa fac ceva interesant: strang mormanul de rufe de pe sfoara

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mai, fetelor, care ati fost prin Bulgaria pe litoral (Lucas, mai e si altcineva), spuneti-mi si mie o statiune (eventual si hotel) unde ati fost si v-a placut. AM vizionat cateva site-uri si mi-a placut mult, dar nu am idee unde ar fi mai frumos.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput