Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Chris, noi avem Chicco Key1, parca asa ii zice, este pina la 18kg. Are un fel de suprascaunel care la un moment dat se poate da jos. Si se regleaza parca si pe verticala pozitia chingilor. Eu sunt multumita de el. Are si doua sau trei pozitii de se da mai pe spate. Cand doarme si mergem la drum lung il dam mai pe spate sa doarma mai comod.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
De fapt e la cap chestia aia care se misca, tetiera.
Uite un demo aici http://key1.chicco.com/
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
anky spune:
Buna fetelor,m-am uitat la pozele copiilor vostrii,toti s-au facut mari si frumosi care mai de care
.Ce a mai trecut vremea,acusi implinesc doi anisori.
Gusta,nu te descuraja acum,ai sa vezi ce fericita vei fi dupa,gindeste-te la asta.
Elisor,poate dai un semn daca esti prin zona.FELICITARI pentru masina.Se pare ca vom avea masina la fel,eu am cumparat un Captiva argintiu,il primesc doar in iunie, asa ca mai tre sa am rabdare,e misto si rosu kandinsky.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
loreen spune:
Buna ziua...
Pana nu uit ...am vazut o balaie superba ,Elisor e magnifica Bianca, si niste flori care ma fac sa ma bucur ca-s femeie si mi-ar place sa le primesc...
Chris eu am un scaun de la Bebeconfort Trianos pentru pana la 36 de kg...m-as mira sa stea Delia pana la 10-11 ani( atatea kile are Bianca acuma)...
Oana C io vreau sa-ti zic ca atata i-am tosanit creierii cu ma-sa lui barbate-miu pana s-a saturat si a recunoscut ca-i nebuna dar nici nu mai calca aia prin batatura pe la mine...si uite asa e liniste in casa la mine...
Felicitari pentru Eva...bravo ei...cu gardinitza nimic nou?1Mai cautati ceva?!
Gusta da ce planga draga acuma...iar te gandesti ca nu te mai trezesti din anestezie?!Priveste invers...imagineaza-ti cum vei arata dupa cat de bine te vei simti postoperator,ca vei putea sa mergi drept fara dureri,ca-ti vei reintregi aspectul...
Hai nu te gandi aiurea si asteapta ziua de vienri ca pe una oarecare...
Ioana sanatate sotului...ai sa te miri dar sa stii ca nici mama mea nu-si mai amintea daca am facut sau nu varsat...trecusera 30 de ani de atunci ...si spre mirarea mea si eu am inceput sa ma gandesc cam mult la lucruri din copilaria Biancai...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Am uitat definitiv
LA MULTI ANI de Sfantul Gheorghe tuturor celor care isi serbeaza ziua,care au in familie sarbatoriti sau care participa la petreceri...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Gheorghe
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
anky spune:
La Multi Ani! de Sfintul Gheorghe tuturor sarbatoritilor,sarbatoritelor.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
simona_filipas spune:
Ioana multa sanatate sotzului.Sa-i treaca repede si sa nu-i transmita si lui Mogo
Andutzy superbe lalelele.Eu m-am nascut la 50 km de Pitesti, am multe rude care stau in Pitesti(inclusiv nasii mei de botez)dar pina in ziua de azi n-am apucat niciodata sa vad pe viu "Simfonia lalelelor" asa ca-ti multumesc ca macar prin intermediul tau am vazut si eu
Laura cum de mai simte Delia?
OanaC chiar ma intrebam ce-i cu tine ca n-ai mai scris de ceva vreme
Elisor cum merge regimul?Felicitari pentru masina.Sa o stapaniti sanatosi si sa va tina s-o conduca si Bianca
Gusta iti tinem pumnii la operatie.Zici ca vineri esti programata la operatie?
Eu sunt cu nervii la pamant si de data asta nu din cauza copilului care-i din ce in ce mai intelegator si mai ascultator.Parca toate imi merg de-am doaselea.Probabil din cauza faptului ca se apropie ziua reintoarcerii la lucru si a despartirii de copil.Oi fi paranoica dar parca as vrea sa mai fie mic...macar un pic.
Analizele....mai bine nu le faceam.Ale mele nici nu ma mai intereseaza dar ale lui Dragos sunt marea majoritate cu minus cu plus si cu stelute.Maine seara mergem la doctorita sa ni le interpreteze ca noi suntem afoni la asa ceva.
Cu gradi , am tras azi un plans de s-a speriat si copilul.Dupa ce-mi spune ca sa nu-mi fac probleme ca-l primeste azi cand ma duc sa o anunt ca de miercuri as vrea sa-l duc macar 4 ore sa se obisnuiasca imi tranteste o figura inocenta si ma anunta oficial ca nu-l mai primeste ca: ba n-are 3 ani(lucru care-l stia si acum o luna),ba n-are saltele, ba intra in vacanta in august, ba n-are locuri......Maine ma duc iara ca "magarul" poate poate o imbunez ca daca nu,nu stiu ce dracu sa fac.
Va las ca eu mai am putin si explodez de nervi.
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Am primit un mail care mi-a mai descretit fruntea
Ofertele de serviciu pe īntelesul tuturor
- "Salariu competitiv" īnseamna frecvent ca "Ramānem competitivi platind mai putin decāt concurentii nostri".
- "Alatura-te echipei noastre dinamice" vrea sa spuna, de fapt, ca "Nu avem timp sa te instruim, deci va trebui sa te descurci singur".
- "Tinuta obisnuita" da de īnteles faptul ca "Nu te platim prea mult ca sa vii īmbracat la patru ace; totusi, sunt unii tipi mai īndrazneti ce poarta cercei".
- "Disponibilitate pentru program prelungit" īnseamna ca "Uneori trebuie sa muncesti peste program; uneori īn fiecare seara si uneori īn fiecare week-end".
- "Sarcini diferite" īnseamna ca "Oricine din birou īti poate cere socoteala si īti este sef".
- "Trebuie sa fii atent la orice amanunt", adica "Nu avem serviciu de control al calitatii".
- "Daca īti doresti, mai presus de orice, o cariera " da de-īnteles ca "Femeile care solicita un post nu trebuie sa aiba copii (si ar fi bine pentru ele sa ramāna asa)".
- "Interviul va fi personal si confidential" sau "Numai persoanele selectate vor fi contactate" īnseamna ca "Daca esti batrāna, grasa si urāta, ti se va spune ca postul s-a ocupat".
- "Cautam oameni cu experienta" īnseamna ca "Trebuie sa tii locul a trei persoane care au plecat".
- "Bune abilitati de comunicare", adica "Sefii comunica, tu asculti, īncerci sa īntelegi ce vor sa spuna, apoi executi si te rogi sa fie bine".
- "Se cer abilitati de conducere", adica "Vei avea responsabilitatile unui sef, īnsa bani ioc si respect deloc".
- "Rezistenta la stres", adica "Īn firma este un haos perpetuu, iar tu va trebui sa te descurci singur".
Simona si
Dragos Octavian
monu spune:
Stie cineva nr tel dr Dumbrava de la Budimex? cel care fac echo de inimioara? e urgent :(
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia