The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Pufy!

La noi e 4 iulie asa ca nu sunt la munca si uite asa mai am si eu timp de DC...mai citesc din traznaile piticilor.
Hm, si noi sarim in pat, scriem pe pereti - desi i-am cumparat creioane speciale care scriu numai pe hartia aferenta, tot reusesc
sa se strecoare si sa puna mana fie pe creioanele mele fie pe ale lui Alex...
Acum sigur, se iau unul dupa altul la traznai...Liam se cocoata dupa Lia si azi a cazut si a facut un cucui de toata frumusetea...

Suzeta-raportam o saptamana si 3 zile fara suzeta...si noua ni s-a spus sa le taiem varfurile, pentru ca nu mai e aceeasi senzatie si va renunta singura. A avut cateva suzete ascunse prin casa , dar cum am prins-o, le-am ciuntat si i le-am dat inapoi.Inca se mai trezeste noaptea plangand dupa ea, dar ziua e ok...Noroc ca Liam nu a folosit de loc suzeta.

La oala-se cere desi nu intodeauna, mai ales de cand i-am luat colac opentru WC-ul mare... Sa fiu sincera inca nu am renuntat la pampers...

Cum ne jucam

pai se joaca cu Alex, adica il calaresc can il prind si il pun sa le construiasca Lego...
eu le mai citesc din carti, desi nu au multa rabdare si cu Lia am reusit sa o invat sa completeze singura un puzzle simplu de lemn. Coloram si cand mai am timp mai facem papusi si alte alea din hartie de construit... Liam conduce masini, iar Lia isi schimba bebelusii si ii hraneste si ii culca...Liam o mai imta si hraneste si el bebelusii...Amandoi gatesc in bucataria de jucarie, si daca pun mana pe o sticla cu apa o rastoarna in chiuveta si "spala vase". Se alearga prin curte ...Lia gateste cu tati , adica sta cu el in bucatrie si mai amesteca ingrediente (de exemplu bate ouale pentru omleta sau clatite)...Sunt foarte apropiati unul de celalalt si chiar daca e inca greu cu doi pitici ma gandesc ca mai am patru ani si amandoi sunt la scoala si eu sunt inca destul de tanara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am aparut si eu pe aici... la raport, odata la 3 luni

Despre suzete io n-am ce sa zic... n-am avut never ever...

Despre olita/wc/pampers... Inca mai are noaptea... n-am ce sa-i fac inca, pt. ca bea o cana de lapte inainte de culcare... Cand il bea mai devreme (adica in parc) si mananca altceva seara (fara zeama ) gasesc pampersu gol.
In rest face la wc (nu mai vrea la olita, e fata mare), la pranz chiar daca doarme si 3 ore, nu face deloc, nu se trezeste. Iar afara... la copac

Deapre jucat... mai nou e fan puzzle... Sunt unele micute, cu 6 piese diferit taiate... are 4 puzzle-le are pe spate au alta culoare, ca sa stii care de unde e... Ii place sa le puna si pe culori si sa faca puzzle.
Sau mai coloreaza (adica mazgaleste) cate ceva... si ii place sa ia cartile cu animale sa ma intrebe care ce e... si sa repete si ea.
Pana la astea se juca cu leggo cu piese mari... de ne rupeam picioarele prin casa (ca nu se putea juca in camera ei).
Cam atat... pt. ca in mare parte suntem afara. Foarte putine ore stam in casa (cand nu le doarme)

Peretii inca nu sunt mazgaliti... dar nu-i timpu' pierdut...

Povesti... foooarte rar are rabdare sau cere sa-i citesti ceva... Mai rau te enervezi...

Acum e la tara mandra... de ieri, pt. o sapt. E cu ma'sa mare... Sunt foarte curioasa cum a facut aseara la nani. O sa le sun mai tarziu.
Deja mi-e dor de ea dar stiu ca-i place la nebunie acolo si are f. multe animale apa, nisip, balaceala...

Sper sa ajungem la mare anul asta... la sf. lui sept. Aveam de gand sa merg la munte atunci, dar pediatru a zis nu si nu... tot mare, indiferent de anotimp... E mult mai buna pt. ei decat muntele... Asa ca ne reorientam... Sa vad care o merge cu noi atunci... singuri nu plecam cu 3 copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Naty
Herra eu am vazut palariute gen colonial la Miniblu. Si Ioana a avut una anul trecut si am fost foarte incantati de ea. Daca vrei ma uit cand mai ajung pe acolo sa vad ce masuri au si pot sa-ti iau eu sa-ti trimit.

multumesc mult; cand ajungi si daca mai sunt, sigur ca sunt amatoare; vorbim atunci, sa facem schimb de adrese etc. (eu pot trimite banii si direct pe un cont de card, on line adica)
am incercat pe internet la miniblu, dar nu au nimic de genul asta.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne
Sper sa ajungem la mare anul asta... la sf. lui sept. Aveam de gand sa merg la munte atunci, dar pediatru a zis nu si nu... tot mare, indiferent de anotimp... E mult mai buna pt. ei decat muntele... Asa ca ne reorientam... Sa vad care o merge cu noi atunci... singuri nu plecam cu 3 copiii

spune-ne si noua explicatiile pediatrului; ca eu la mare merg cu el, chiar de 2 ori pe an; dar anul asta vrem si 3 zile la munte, in Fagaras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Herra, nici noi nu avem voie sa mergem la munte. Cica o data cu urcarea in altitudine aerul devine mai rarefiat si se distrug globulele rosii... La noi asta a fost explicatia, dar la noi este si problema cu thalassemia... si eu si cel mic.

Ioana, cat priveste burtica... am un burtoi de zici ca am 5 luni! serios... nu stiu ce-o sa zica dr cand ma va vedea sapt viitoare... culmea e ca nici nu m-am ingrasat. Am slabit chiar, ca nu pot manca... noroc cu vitaminele pe care mi le-a dat, ca altfel...

Eliana, Ioana, Anamari, va admir cu bebei asa mici si apropiati de varste. V-am vazut si pozele si sunt niste scumpi toti. Eu inca nu ma vad cu 2... sau 3?! rad eu rad, dar abia marti aflu ce e pe acolo.

Va pup!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by elyanne

spune-ne si noua explicatiile pediatrului; ca eu la mare merg cu el, chiar de 2 ori pe an; dar anul asta vrem si 3 zile la munte, in Fagaras...

Cred ca m-am exprimat gresit... n-a zis nu la munte ca n-ar fi bine... Dar daca am de ales si nu am cum sa merg in ambele locuri sau chiar daca as merge o sapt. sau la munte si una la mare... el mi-a spus ca e mai bine mai mult la mare pt. aerosoli... iar muntele putem sa-l lasam pt. mai tarziu, cand s-or face mai mari.

Mergi la inceput

a, ok, multumesc, fetelor, pentru lamuriri!

ca taica-sau vrea sa ne duca pe amandoi in creasta!
(daca e vreme frumoasa)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorena si eu aveam un burtoi cu Nicolas de pe la 13 sapt de numai!Dar nu a fost mai mare decat cu Alesio la sf sarcinii....a crescut doar mai repede(din cauza lipsei de tonicitate musculara)!Sa ne zici marti cum a fost la dr si ce ti-a zis!Tinem pumnii sa fie bine!

Eliana bine ai revenit!!Chiar daca mai rar(dar tu esti scutita ca doar ai 3 prichindei in zona...)!
Ca tot ziceai de puzzle....si lui Alesio ii place sa faca puzzle.....dar ultima oara s-a plictisit de el, asa ca a strans gramada bucatile intr-o remorca de-a lui si....le-a facut baie!(a carat apa cu o stropitoare....!).Iti dai seama ca s-au fleshcait de tot si apoi a fost inutilizabil puzzel-ul cu pricina...

Da' de matza la care i-a facut baie in dormitor v-am zis(parca da, asa-mi aduc aminte)?Numa' traznai face cat e ziua de lunga!Si asa e de cand a inceput sa miste-n front........
Si de vreo sapt a inceput sa ne pacaleasca(nu pot spune ca ne minte, fiindca ne pacaleste vizibil....nu stiu cum sa zic).De ex. ma plimbam cu ei pe strada si trece un nene cu motoreta prin spatele nostru la care el: " mami, uite-l pe bunu' Nelu"(taica-meu).Cand ma intorc trecuse nenea deja si nu-l mai vazusem....il intreb: e sigur bunu?Zice: "da, mami, e bunu Nelu!"...si zambea....asa ca l-am sunat pe taica-meu sa vad daca intr-adevar el a fost....cand colo el era la servici....Alesio radea de se prapadea....asa cu manuta la gurita si cu o mutrita conspirativa...!

Na ca m-am dezlantuit...!Fug!Noapte somnoroasa!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor sunteti mortale cu puiutii vostrii,ce de perle scot...am ras copios

Multumesc tuturor de sfaturi si sprijin!

Acum trebuie sa ma laud si eu,ca dupa aproximativ 10 zile de chin,Robert face pipi si caca numai la wc,cere singur si chiar azi mi-a zis ca el vrea sa faca singurel,sa nu-l ajut eu..imi zice"mami,tu dute la bucatarie,fa papa,eu sunt mare,fac singur!"...l-am invatat sa faca ca baietei cu puta,ca sa-i fie mai usor la gradii..evident ca mai face si pe langa,nu pe jos dar pe marginea wc-ului,dar asta e...e si mic si nu prea ajunge,in viitor va fi mai bine...ii mai pun pampers doar la somn,si la amiaza,ca uneori mai face ...el bea inca lapte si la pranz,inainte de somn,asa ca....oricum eu sunt foarte multumita,la cat de nervoasa eram...parca m-i se pare acum ca repede s-a invatat cu wc-ul!!!

Si la capitolul perle...am fost la artificii de 4 iulie,ziua Americii,si dupa un timp,dupa ce priveste el acolo,zice:" mami,uite,luminile se sparg acolo sus,la cer"...i-au placut tare!!!

Noi de suzeta am scapat de mult,dar cred ca v-am mai povestit ca i-am zis ca e pt bebelusi si a luat-o pasarica sa o duca la bebe...si el se uita pe geam si zicea"a luat-o pasarica,da unde e pasarica,ca eu nu o vad?"..si surprinzator de repede a renuntat la ea.

Mai aveam ceva sa va povestesc,dar s-a trezit gandacelul si ma cheama sa merg in pat cu el..asa ca mai continui maine!!!

Va pe toate si pe pitici,sa auzim numai de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Of-of, la noi merge tare greu cu scapatul de suzeta.
De duminica inca doarme plangand, noapte se trezeste de n ori si plange. In momentele alea nu cere suzeta, dar nu accepta nici o alinare, urla" nu vreau nimiiiic" si din cand in cand mai trage cate un bocet in memoria suzetei" suzeta mea s-a ruuuupt"
Nu stiu cand, dar sper sa scapam mai repede, ca deja imi vine sa ii dau alta. Ma abtin, am una noua prin casa, dar nu stiu pe unde e si nici nu o caut ca sa nu ma duca in ispita.
Doarme cu inelul de la lantul pentru suzeta. Sper ca nu pentru lung timp. ca pe ala o sa " il uitam" la bunici in Moldova daca mergem asa cum am planificat, in august.
In rest, macar bine ca merge la cresa si acolo nu isi permite sa isi arate toate mofturile, ca as capia toata ziua acasa.
s-a facut mai obraznica. raspunde inapoi, daca o intreb de ce face un lucru imi zice" d-aia"; " ca asa vreau eu" . A fost la bunici, unde e si mai rau cu alintatul si cand o certa bunica i-a zis brusc" baba urata, rea-o!" . Am ramas masca. Nu stiu de unde a luat asa ceva. Le-am spus sa o pedepseasca, sa o puna la colt de exemplu. Nu cu bataia.
In rest, e inca destul de individualista. Nu vrea sa imparta prea mult jucariile desi ducem politica zi de zi. Plange daca un copil o jigneste, daca vrea sa ii ia jucariile, daca o atinge cumva. Eu vroiam ca ea sa devina mai ferma, dar ea vad ca a devenit mai ferma cu noi, dar nu cu ceilalti.
Eh, asta e "prima adolescenta" cica.. rabdare, rabdare..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput