The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 23
mina spune:
Salut
Herra si eu am problema asta insa nu stiu sa iti zic cum o rezolvam. Ultimele palariute pt vizigot le-am luat cu japca (sa nu radeti) de la matusi-sa (fomeie in toata firea). Matusa cu care, daca e sa fim drepti, seamana fiul pana la identititate....daca depune vrodatata cerere de custodie (matusa pt vizigot....desi se poate intampla si invers) castiga la sigur pe motiv de identitate vizuala si coincidenta de narav .... ![]()
Ma inscriu si eu in manifestarea de bucurie: am scapat de scutece pur tujur. Face tero la olita in mod constant. Ba chiar il suspectez ca se cere mai des decat are nevoie ca sa ma sature. Oricum, s-a intamplat cand a vrut el nu cand am vrut eu. Copil cu personalitate, ce sa ii ceri....
De suzeta inca nu am scapat complet dar m-am resemnat cu ideea ca se va intampla cand vrea el nu cand vreau io. La gradi nu mai utilizeaza respectivul obiect de cand l-am dat, adica din sept anul trecut. Doar acasa se mentine amorul nestins. Dar, va repet, m-am resemnat, s-or desparti cand o vrea el, nu cand vreau eu.
Lilia, interesant ideea cu facutul de rusine fata de alti copii. E de reflectat.....Legat de perle si lasat cu gura cascata...let me give examples:
"mami vino sa-ti arat o chestie...."
Matei, cand dormi si tu in patul tau
Maine, zice Matei.
...dupa 10 min...."Mami, da sa stii ca nu stiu daca am timp maine sa dorm in patul meu"
si cea mai tare: "Mami, stii ca te iubesc?". Si excrocul sentimental care este, stie care-s implicatiile, ca o plaseaza taman cand trebe....
va las, ma duc la patut ca mor de somn. Incerc sa mai revin.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Mada spune:
buna fetele
si eu pe aici plecam si noi duminica la mare tot la bulgari am niscai emotii dar sper sa fie totul ok.
patrice pana la urma ati plecat saunu?
mina azi am citit un post de al tau la cum ne striga copiii si am vazut ca te cheama Miruna imi place tare mult numele la un moment dat chiar ma gandeam sa-i pun Ilinca numele asta.
pe mine fi-mea ma striga in fel si chip mami. mami Bada(Mada) Badamanina(Madalina) cel mai tare e mai nou ca ma striga Babi habar nu am de unde dar imi place
cu lulica suntem la fel deja ne stie tot cartierul si fac alergie deja la fraza "vaiiii ce fetita mare cu suzeta in gurita"
eu ma umplu de nervi de fiecare data. pt ca nu mereu o pot convinge si pe Ili sa scoata lula cand mergem pe strada.
am o pravalie la colt de bloc tanti de acolo i-a zis acum cateva zile ca daca vine in magazin fara suzeta ii da cate o ciocolata. acum rasul de pe lume a doua zi cand intamplator am intrat sa iau paine si cand o vede pe tanti dupa tejghea si scoate repede lula si mi-o da " ia mami lula" si s-a dus glont la tanti sa-si ia ciocolata. am ras amandoua de numai puteam.
ultima faza care m-a enervat de fapt duminica am iesit pe la 6 dupa masa sa iau ceva la de la alt magazin intr-un complex tot aproape de blocul nostru unde este un minimarchet cu autoservire.la ora aia era gol eu eram la casa sa platesc si negociam cu Ilinca sa nu luam 3 oua Kinder pt toate prietenele ei ci numai unul pt ea ca nu aveam bani la noi bla bla. fata de la casa nu o vedea pe Ili era cumva cu spatele zice:" ia vino sa te vad nu cumva esti Ilinca fetita care umbla mereu cu suzeta in gura???"
Io sa cad pe spate in primul rand de data asta era fara lula; gagica ii stia si numele si mai stia si ca are inca suzeta.
Nu am zis decat da ea este nu-i nimic sa cresca si o sa scapam de ea. Fata aia o tot tinea ca stiti ca nu e bine isi strica dintii... si tot repertoriul.
Ca sa va spun simcer si acum sunt cam ambalata nu imi vine sa cred. Chiar asa sa ne stie tot cartierul??? O fi un fel de ASA NU fi-mea si noi n-am aflat.
In fine sa fie ea sanatoasa ca o sa scapam si de lula si de tot.
Lilia iti tin pumni sa rezisti presiunilor 
nu se omoara cu mancatul lapte bea in continuare dimineata si seara evident din biberon pamapersi mai avem si noaptea face crizute de nervi pe care incerc sa le stapanesc inotdeauna la fel aceiasi metoda sa nu o bulversez
si-a mai dat drumul la vorbit dar nu exceleaza e un pic limbuta sau cum sa zic sasaita.
am fost duminca la strand aproape numai in apa a stat.
Sunt mandra ca se joaca singurica mult timp rar ne solicita pe noi ii place sa stea sa citim citim si cate 5 6 carticele odata are rabdare si apoi comentam.
Va pup si mai intru ca scriu romane deja.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ana_a spune:
Salut fetele!!
Ioana ti-am vazut "gandaceii" mai da frumosi mai sunteti!!!
tare dragi imi sunt!Am citit si povestea voastra!
Exact cum spunea Lilia mai devreme, asa mi-am adus si eu aminte de tine cate griji iti faceai si cum vroiai sa pleci prin alte tari, si uite ca acum aveti casa voastra si e ok pentru toti 4!De multe ori ma gandesc la voi...mai ales ca vreau si eu bb2 si tati nu prea este hotarat, tot asa ca nu avem cu ce sa-l crestem....
Noi mergem de luni la alt camin, Stefan a cam plans de data asta dimineatza, ca vrea acasa cu mine...il inteleg, mai ales ca a dat de un colectiv nou, asa dintr-o data, plus ca este si cu nasul julit si toti au fost mai atenti cu el pe acolo si l-au intrebat ce a patit...deja are un reflex, ori cu cine ne intalnim inainte de a fi intrebat explica cum a cazut la camin si are julitura de la topogan
.Dar a trecut, acu mai are un pic de scoarta, sa tot dezlipit incet si eu i-am taiat-o cu o forfecuta mica, mai are un pic si cade de tot.Mai ales la baita i se innmoaie si se desprinde tot cate un pic.Maxim 3 zile si ramane doar un nasuc rosu dupa care o sa-i treaca
In schimb a luat o invatatura, ca la topogan trebuie sa fie mai atent pentru ca alta data sa nu mai pateasca asa ceva.
Mi-am adus aminte de inca o perluta, mananca pufuleti si tot ii trebuia sa-mi dea si mie, eu m-am prefacut ca-i musc un pic degetelul si el foarte serios "Acuma ai reusit sa-mi musti degetul!!"
Daca nu vrea sa faca ceva, mai ales daca e fff hotarat sa nu faca cum ii spun eu imi tranteste un "NICI GAND!!!" si greu imi mai da drept la replica....
In schimb, nu se mai joaca singur!!!Aproape ca nu se mai joaca de loc!Daca pana acum ma laudam cat de frumos ne jucam...cum construim cu piesele de lego si cuburile de lemn...acu nu mai vrea!La apucat iarasi uitatul la desene si toata ziua vrea Miky Mouse, Scooby Doo si trenuletele Thomas de ma scoate din toti pepenii...Singurele jocuri care le mai practicam sunt scenariile de la Scooby sau Thomas...
Tot am vrut sa va intreb, ai vostri cum se joaca?Sau mai bine zis cum va mai jucati cu ei?Ce jocuri ati mai inventat, cat de mult se joaca?Mi-ar prinde bine idei noi pentru ca m-am cam saturat de facut depouri, poduri, scenarii cu furtuna si rasturnat copacii, cu Diesel 10 care aduna bustenii si alte minuni cu fantome in pesteri(astea de la Scooby)Haideti sa mai ppovestim si despre asta, ma mai inspir si eu de la voi!
La Stefan ii place foarte mult sa facem tot felul de scenarii din desene, cu Pinochio si Geppeto pe care il inghite balena cu barca cu tot, cu Nemo pe care il prinde scafandrul si-l duce in acvariu, aici el face pe Nemo si eu trebuie sa-l prind, si tot felul de astfel de minuni...aaa si cu Micy Mouse pe care la transformat Dr.Static intr-un bebe mai mic
si nu a vrut sa pape legumele, ceva inventie de-a mea inspirata din revistele cu benzi desenate.Ideea este ca toate jocurile incep cu "hai sa ne prefacem ca" si isi pune apa imaginara pe covor unde innoata, eu trebuie sa-l pescuiesc, sau isi pune apa imaginara si cosul de jucarii si se spala apoi te miri cate si mai cate ...
Cam asta ar fi, concediu placut celor care deja sunt in concediu!Vreme frumoasa sa aveti si distractie maxima!!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
ana_a spune:
Apropo de palarie, Stefan nu prea le agreeaza, cand este chiar fff mult soare si-l bate direct in cap cu greu il conving sa accepte o basca dar in rest capul gol!Oricum, nu prea iesim pe la amiaza in soare puternic iar in rest avem parte de umbra suficienta incat sa nu-mi fac probleme. Lada de nisip de afara din curte am construit-o anume sub un visin cat sa aiba umbra sa nu-l arda soarele. Iar prin parc nu prea ne ducem la topogane pentru ca sunt multi copii si mult praf...alearga pe acolo pana se face cenusiu in jur, asa ca prefer alergatu printre alei pe sub copaci
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
Naty spune:
Neata!
Herra eu am vazut palariute gen colonial la Miniblu. Si Ioana a avut una anul trecut si am fost foarte incantati de ea. Daca vrei ma uit cand mai ajung pe acolo sa vad ce masuri au si pot sa-ti iau eu sa-ti trimit.
Lilia, Mada sa stiti ca la Paris am vazut foarte multi copii cu suzeta, chiar mai mari decat ai nostri. De fapt, foarte rar am vazut copii fara suzeta (cred ca doar pe al Lorenei daca ma gandesc bine).
Ioana mea nu a iesit niciodata afara cu suzeta, o tine doar la culcare. La un moment dat credeam ca am scapat, nu o mai cerea, dar apoi dragostea de "dudi" a revenit mai in forta.
De strigat pe mine ma striga "micuta", "mi", "mami", mai nou si "mama" si uneori "uca".
Noi vineri dimineata mergem s-o ducem pe Ioana cu ai mei la Targu Jiu, are mama acolo o casa la curte, cred ca o sa fie foarte fericita acolo, o sa stea in curte toata ziua, i-am luat piscina, leagan, are nisip. O lasam vreo trei saptamani, cred ca o sa mor de dorul ei, dar mergem in fiecare weekend sa o vedem.
Ca vorbeati de accidente, eu am auzit o gramada de cazuri in care neatentia parintilor a costat mult prea mult. De asta, asa cum zicea si Patrice, prefer sa nu o scap din ochi pe Ioana, mai bine sa fie cocolosita dar sanatoasa. Am eu o vorba "paza buna trece primejdia rea"!
Apropos de tragedia de carre zicea Patrice mie nu mi-ar trece in veci prin cap s-o las pe Ioana singura in camera de hotel. Cand am fost plecati cu ea, intotdeauna mi-am luat carti sa citesc cat doarme, mai ieseam pe balcon la o tigara si-o cafea, ce nevoia am sa ies la terasa?
Ana la noi e invers, tati vrea bebe 2 si eu ma cam codesc. Imi zice Octavian ca astept sa creasca Ioana sa aiba ea grija de-al doilea ![]()
Cat despre jocuri, la noi nu prea s-a schimat nimic, dar nici nu pare a se fi plictisit - gatim, culcam papusile, le pieptanam (zice Ioana ca suntem la "cacov", adica coafor), le plimbam cu carutul, le consultam cu trusa de doctor, le invatam poezii, le invatam sa danseze si alte jocuri in jurul mult iubitelor papusi.
Mai construim cateodata, dar rar, mai desenam sau lipim, jucam ping-pong ("pincong") pe masuta ei
.
Afara ii place mult sa se dea pe tobogan si sa se joace in nisip.
Aaaa, si sa nu uit, adora sa sara. Cea mai mare bucurie e sa gasim saltelute din alea pe care se sare in parcuri, acasa sare in pat, se trezeste si noaptea uneori zicand "vreau sa sar!"
Pupici la toate
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
Salut!
Naty, uite, chestia asta cu saritul pe mine ma omoara...imi este o frica de mor cand il vad ca sare!Il mai apuca si pe el saritul in pat dar nu-i dau voie si pace! Numai cand ma gandesc cum ar putea da de vreun colt de noptiera sau te miri ce ma apuca groaza! Cand trebuie sa schimb cearceaful de la salteaua lui si iau jos salteaua sa o spal si sa o sterg trebuie musai sa-l las un pic sa sara pe ea, dar tot asa tind sa-l apuc de maini sau sa stau langa el pentru orice eventualitate
.Dar nici la "saltelute" cum spune el, nu prea stau linistita cand il vad ca sare, mai ales daca mai sunt si alti copii pe langa el si s-ar putea ciocni unul de altul.
Si apropo de papusi, o vreme am avut si noi o papusa mica cu patut cu tot, a fost musai sa o cumparam pentru ca a vazut la verisoara lui, ne-am jucat si noi o vreme cu ea, am culcat-o in patut, dar a durat putin
deja am pus-o alaturi de multe alte jucarii care nu mai prezinta interes.
Cat priveste accidentele de care vorbiti, ma apuca groaza numai cand ma gandesc, noi de multe ori cand Stefan era mai mic si dormea la amiaza mai ieseam in curte la o cafea, cu statia dupa noi insa tot timpul cu urechile indreptate spre geamul de la bucatarie care il lasam mereu deschis, de cele mai multe ori il auzeam inainte sa se auda in statie daca se trezea.Acum nu prea imi mai fac probleme pentru ca se poate da singur jos din pat si daca nu sunt prin preajma ma cauta insa nu as fi putut iesi la terasa la vreun hotel...
Azi se pare ca sunt cu ochii numai pe DC, aici ploua, am si o stare de somnolenta...parca ar fi luni, liniste si la munca...timp berechet de stat la povesti
.
Ah...sa va mai spun ca ieri noapte pe la 3 Stefan sa dat jos din patut si sa asezat pe olita, isi daduse pijamaua jos si ia cazut de tot, m-am trezit auzindu-l "mami, nu pot!ajuta-ma sa-mi pun pantaloniii!" Vreau sa va spun ca am ramas cu gura cascata, si ametita de somn, nu stiam exact de unde il aud
nu l-am simtit cand sa dat jos din patut. El foarte serios "mami, am facut un pic de pisu"
Eu seara dupa ce face pisu ii aduc olita langa patut, avem un loc anume unde o punem de fiecare data, se pare ca si-a format si el obijnuinta sa stie ca este acolo.Noroc ca a gasit-o.
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor!
Si fiu-meu face scenarii la joaca! Ma innebuneste! Mai ales cu masinile din Cars. Raluca stii ca am luat atunci cu voi 2 masini si am mai gasit una zilele trecute si e f incantat. Le pune tot asa, la garaj, le lustruieste, cu semne de circulatie, sa se opreasca ca trec altele...
In rest jocurile sunt de iarna la noi... cum ploua de atata timp abia putem iesi. Pictat, desenat, uitat la TV, insirat bile pe ata...
Seara cand ajunge tati acasa mergem cu masina la centrul comercial. Mai un carusel, mai o tura la raioanele de jucarii...
Daca nu ploua 2 zile la rand il scot in curte. Tobogan, minge... alergat, facut baloane de sapun...
Cam astea cu noi.
LA MULTI ANI sarbatoritelor de zilele astea (cu intarziere)! Ralucule, Ionella3003, Tyaa, Cali!!!
Va pupacim.
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
pufymic spune:

![]()

Tyaa, Ionela si Cali!!!!

Sa fiti sanatoase si fericite mereu!(si mii de scuze pentru intarziere
)
Lorena tu cum te mai simti?Ce face burtica?Nu ne arati poze cu ea?![]()
Ana multumim de aprecierile la adresa gandaceilor nostri!
Cum ne jucam?De regula in 3(adik eu si piticii
) sau doar ei 2
.....cu masinile cel mai mult, cu mingile, mai scrie.....inca n-am vopsit peretii camerei lor dupa ultima "opera" a lui fiu-meu, asa ca sunt "pictati" de el(scrisi cu pixul adik
)....cel mai mult imi place cand face de mancare el si cu Nicolas si isi dau unul altuia sa pape
!.....
Sper ca in rest sunteti toate bine....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
ana_a spune:
Lorena, al meu a primit anul trecut de Craciun un fel de parcare auto pe 3 nivele cu 3 sau 4 rampe si lift si nu mai stiu ce, tot asa cu semne de circulatie si 3 masinute.Ei bine, chestia aia a fost singura jucarie care nu a prezentat nici un interes nici atunci, dar nici acum, i-am pus-o in cutie la o saptamana dupa ce o cumparasem, acu vreo 3 saptamani i-am dat-o din nou, am instalat-o in camera dar nimic...nu-l intereseaza si gata!Adica l-au interesat stalpii de sustinere a placilor pe care ia fixat unul in altul sa-si faca o pusca cu care ma innebunit vreo doua zile...si cand am prins momentul am adunat-o din nou si in cutie cu ea
Asta face parte din categoria jucariilor care noi credem ca o sa-l atraga si el nu-i curios de loc....
Acu treaba cu statul la stop sa treaca altele,, la asta nu m-am gandit, probabil o sa exersam pe covor
ca avem acolo sosele destule si cine stie...candva isi va gasi si parcarea un loc.
Cu baloane de sapun e scandal mare, ca acum ii cumpar cutiuta si in 5 minute o varsa pe jos...si urla, am incercat sa fac alta solutie din sapun dar nu iese ca cea originala...am cautat prin magazine un pistol de facut baloane, vazusem o reclama la TV dar nu am gasit...
Desenat, pictat nu ne intereseaza deocamdata, adica mai mult de 3-4 minute nu rezista sa mazgaleasca nimic.
Ioana, si peretii nostri sunt scrisi la greu cu pixul, nici noi nu am zugravit de 2 ani incoace si nu prevad a zugravi degraba, pana nu stiu sigur ca nu mai mazgaleste peretii.Daca nu are pix, merge si creionul de la tabla de scris, ala doar zgarie dar lasa si urme ![]()
Haideti ca v-am innebunit azi
indata plec si eu acasa la pui.
O zi buna tuturor si sa auzim de bine!!
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
pufymic spune:
Ana la noi e zugravit proaspat, din februarie de cand ne-am mutat.....dar pesemne n-a fost pe placul juniorului de-a imbunatatit el singur look-ul camerei
!
Si ca sa va mai descretiti fruntile....:
O baba intr-un supermarket se opreste la standul de peste. Se uita la pestii vii care inoata in bazin si intreaba vanzatorul:
- E proaspat pestele, maica ?
- Cum sa nu fie proaspat, nu vezi mamaie ca misca ?
- ... eee maica, pai de miscat si eu ma misc..
Vine copilu acasa, zgariat pe maini, fata... hainele rupte...
Maica-sa il intreaba:
- Ce s-a intamplat?
Copilu:
- Am dansat in cerc in jurul bradului.
Mama:
- Bine, dar de ce esti zgariat tot?
El:
- Eram putini!
Sotia vine acasa si-i zice sotului:
-Am o veste buna si una rea, pe care s-o zic?
-Zi-o pe'aia buna, zice sotul.
-Merg airbagurile!!
Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste:"Bai, iepuroaica asta e cam curva, da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste :"Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Morala: toti barbatii sunt porci.
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii