The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
nature spune:
Danina, mi-au placut pozele voastre, sa va traiasca finii!Si Diana a fost foarte eleganta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aissa spune:
Chiar daca sunt luni bune de cand nu am mai scris aici, nu v-am uitat, pur si simplu nu prea ajung sa scriu, mai citesc cand si cand, si scriu doar la un subiect-doua pe forum.
Dar inca traim, crestem si asa cum spunea Danyce de cand citeam drama LaureiB mi se pare frivol sa ma plang de nazbatiile copilei ci ma gandesc ca trebuie sa multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si ca poate sa zburde.
Deci da, ma mandresc (si ma chinui) cu o frumusete de copil rasfatat, independent, care nu asculta si nu sta locului 5 minute, e vanata pana la genunchi mai rau ca un baiat (de la cat se catara), acum 2 zile mi-a izbit-o si un leagan in parc de am zis ca mor (fugita de langa mine in 2 secunde era jos) dar dupa semne, o frumoasa vanataie, pare ca a fost lovita la sold.
Cu pampersul .... inca il purtam. Am avut ceva tentative si am scos-o de 2 ori doar afara fara pampers dar nu pricepe cum sa dea drumul la pipi, eu o tin, o pun de 2-3 ori si ea face tot in pantaloni. Azi la pranz a pus-o tati la culcare fara pampers, toate ok, cand s-a trezit a baut apa si in cateva minute a umplut patul de pipi. Stie cand "vine" ca la baie ma anunta inainte sa iasa, dar nu ii da drumul nici la oala, nici altundeva decat in pantaloni.
Suzeta noastra, supranumita duda, e inca la purtare, nu stiu cum scap de ea ca nu doar o tine in gura ci suge din ea, si la adormire dar si in somn, are deja un tic format asa ca va fi tragic. Tot incerc sa imi fac curaj sa o tai iar (am mai avut o tentativa in decembrie) dar....mi-e mila de ea si de mine.
La gradi nu am inscris-o si am decis ca daca mai rezista socrela 1 an sa o tinem inca acasa, pana la 3 ani. Sper sa fi facut o optiune buna. Principalul motiv, recunosc, e teama mea de a o vedea bolnava, sufar rau de tot de sindromul drobului de sare, recunosc dar nu ma pot schimba.
Cam astea ar fi stiri despre noi (am intrat pt ca Ana m-a tot chemat pe YM si pt ca acum 2 seri aveam si o strigare de la Pufy la care nu am apucat sa raspund).
Va pup pe toti, mari si mici, imi pare rau ca timpul mi-e dusman (la serviciu sefa mai nou ma pune si sa sting calculatorul ca o deranjeaza , darmite sa intru pe net) si pe masura ce as avea timp si ce sa scriu o sa mai apar.
Pupici!
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
Salut! Cu buna dimineata la toata lumea!!!
Cristina bine ai revenit , asa mai merge!!!Mai auzim si noi de Ale!Vreau link proaspat cu papusa!!!
Noi am fost la munte, la Colibita, de vineri pana duminica.Baietii s-au balacit in lac...brrrrr... era o apa rece...ma mir si acuma cum de a avut Stefan atata curaj sa-si ude picioarele.Bine...nu a stat mult, si doar asa plimbat pe marginea lacului, a cazut de vreo 2-3 ori in fundulet in apa .La intoarcere a fost musai sa ne oprim si la o vale...sa faca baie cu barcuta, in lac nu l-am lasat pe tati sa-l tina cu colacul, era rece apa.
Avem si poze dar inca nu am apucat sa le descarc.
Stefan a fost fff cuminte, a mancat ca un urs, aproape ca nu ne-a ajuns mancarea, a dormit foarte bine, si la amiaza, si noaptea, a alergat toata ziulica, a stat in soarele de la munte cu nori si o adiere usoara racoroasa...a fost super!A si pescuit incalcind unditile lu tati, a nenorocit catva pestisori prinsi din lac, intr-un cuvant a fost frumos, relaxant, si de acum parca tot mai mare curaj am sa iesim in fiecare we la Colibita.
Cam atat despre noi!
O zi buna tuturor
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
Naty spune:
Buna!
Aissa ma bucur ca mai auzim de voi.
Deci mai e un copil care nu merge la gradi in afara de al meu. Ma bucur ca nu sunt singura.
Si mie tot de boli mi-e frica. Si ma gandesc cu groaza si la sculatul de dimineata ca mandra se trezeste in jur de 8 si daca o scoli din somn mai repede nu te mai intelegi cu ea.
Oricum, datorita faptului ca pana la urma bona ne pleaca de pe 5 iulie eu ma hotarasem sa o duc la gradi dar tati se opune cu tarie (pentru prima data de cand ne cunoastem , de regula zice "nu" la orice initiativa a mea, dar dupa aia cedeaza).
Eu acum cercetez sa vad unde sa o dau la balet si ii caut profesor de engleza.
M-a cutremurat si pe mine, ca pe orice mamica, drama LaureiB si a fetitei ei, ma uit in fiecare zi sa vad daca Dumnezeu nu a facut o minune pentru ele.
I-am povestit si Ioanei, ca sa se roage si ea pentru Diana si in fiecare seara cand spune rugaciunea o pomeneste pe fetita atat de greu incercata.
Cred ca a impresionat-o foarte mult, desi nu i-am dat detalii, i-am spus doar ca e o fetita care e la spital fiindca a avut un accident si trebuie sa ne rugam pentru ea la Doamne - Doamne. Dar ma intreaba intr-una "ce mai face fetita bolnava? Mai e la spital? O mai doare?"
Altfel, eu sunt super ocupata la servici, ma gandesc cu groaza ca pana la viitorul concediu mai sunt 2 luni.
Nu am avut timp de loc de mess, asa ca imi cer scuze fata de anumite mamici (stiu ele care ) ca n-am mai dat semne in ultimul timp.
Va pup
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Fetelor unde sunteti?
Nu-mi vine sa cred ca de la mesajul meu de ieri la pranz nu a mai scris nimeni ...
Vroiam sa va spun o "perla" care m-a distrat ieri.
Am facut o alergie nasoala pe gat de la puful de tei si ii spuneam maica-mii ca trebuie sa ma duc la un alergolog. Ioana: "Mamiii, cand duci la aleg ... aleg ... [nu poate sa pronunte] ... offf, nu pot sa spun eu asa ceva!"
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
quote:
Originally posted by Naty
Vroiam sa va spun o "perla" care m-a distrat ieri.
Am facut o alergie nasoala pe gat de la puful de tei si ii spuneam maica-mii ca trebuie sa ma duc la un alergolog. Ioana: "Mamiii, cand duci la aleg ... aleg ... [nu poate sa pronunte] ... offf, nu pot sa spun eu asa ceva!"
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de mierewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
![](cool.gif)
greu cu pronuntia....asta imi aduce aminte de sotul meu care il mai provoaca pe Stefan la pronuntii de genul asta, incepe cu niste cuvinte usoare si termina cu tot felul de bazaconii incalcite pana il deruteaza
![](icon_smile_big.gif)
Da...e mare liniste pe aici...lumea nu mai are timp, cel putin eu dupamasa nu mai am timp aproape de loc, as vrea zile mai lungiii si we mai lungiii
![](icon_smile_big.gif)
Noi in 7 iulie intram in vacanta, caminul se renoveaza...asa ca tratam cu bunicii sa-l ducem pe Stefan acolo, dar o saptamana de vacanta o sa-mi iau si eu sa mergem undeva la munte in concediu.
O zi buna tuturor si sa auzim de bine!
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
anamari spune:
Asa ma supar cand aud de doamnele astea ...eu cred ca-s prea lenese sa se tina dupa copii si sa-i duca la olita...
Lia a inceput sa ceara mai des de cand am luat colacel pentru WC-ul mare. E foarte mandra de el...Noi o scoatem in curte doar in costum de baie ca daca are accident e ok.
Cu vorbitul tot mai in urma e...Liam e super vorbaretul casei- ieri m-a privit in ok si m-a intrebat"how are you?" asa clar ca nu-mi venea sa cred...
Altfel faza cea mai dulce din ultima saptamana-le schimbam scutecele , si le pun crema pe fundulet-Lia a luat crema si a pus-o pe funduletul lui Liam...ca o mamica adevarata.
Ok destul cu laudatul puilor de cioara :)
asa ma bucur ca mai am timp acum sa va citesc sa vad ce mai faceti voi si puii. Sa ii tina Domnul sanatosi, ca peste toate celelalte trecem noi...
anamari spune:
Nu ca ma luai cu vorba si uitai intrebarea:
stie cineva o studenta sau o fata tanara angajata care cauta camera de inchiriat? Mama are o camera in Drumul Taberei-fostul chirias ii pleaca in Spania si as vrea sa gaseasca un chirias femeie daca se poate cu care sa imparata costurile -e apartament decomandat de 3 camere intre drumul Taberei 35 si Moghioros, aproape de Billa...
ana_a spune:
salut la toata lumea!!!
Eu sunt tzeapana de spate...am o durere cumplita pe omoplatul stang...nu-mi pot misca gatul in voie...acu de ceva vreme tot mai des patesc asa, ar trebui sa consult un medic sa vad despre ce este vorba...tocmai am iesit la farmacie sa-mi iau un antiinflamator sa vedem daca durerea cedeaza pentru ca in momentul de fata abia ma misc si am si multi clienti care se uita la mine cam dubios...ufff
Oare de la ce apare durerea asta?stie cineva?Ma gandeam sa postez pe undeva pe forum inainte sa ajung si eu pe la vreun medic...
(asta asa ca o paranteza...)
Ceea ce vroiam a va spun este alceva...Stefan de cateva zile scapa kk in chilotei la camin , sunt un pic necajita...adica nici nu stiu cum sa fac, ce sa-i zic...el nu a facut pe el de muulta vreme si am impresia ca ii este frica/jena sa le spuna doamnelor...Acasa niciodata nu a facut in pantaloni, intodeauna daca se joaca lasa joaca si vine sa imi spuna ca face kk, cu pishu mai avem accidente la joaca dar cu kk nu, de aia tot stau si ma gandesc care o fi problemuta lui.Si-a schimbat si programul de kk, inainte facea seara cand ajungeam acasa, acu se pare ca il apuca pe la ora 15-16, plus de asta, uneori face de 2 ori, o data pe el la camin, si o data acasa la wc.Ieri l-am intrebat asa mai subtil ce a facut pe la camin, tati imi spusese ca la gasit cu kk in chilotei...si l-am intrebat cum de a scapat iarasi kk si mi-a raspuns "lasa-ma in pace!" ....nu vreau nici sa-l cert, i-am spus numai ca nu-i frumos sa faci in chilotei, ca se supara spierman de pe chiloteil, ca daca ii vine sa fuga repede la doamna si sa-i zica...
Cam asta ar fi...o sa vedem cum o dregem si pe asta.M-am gandit sa-i duc la camin o olita a lui, gen scaunel, ca acolo au geva olite mici, cred ca incomode, si el fiind obijnuit la wc...sau un colecel de wc...nu stiu, o sa ma consult si cu doamnele de la camin.
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
nature spune:
Buna seara mamici,
Noi suntem la mare de o saptamana ( eu si sotul meu, Ilinca e insa aici de o luna, cu soacra-mea).Saptamana asta am ramas doar noi doi cu Ilinca si a fost super, am avut noroc de o vreme superba si de o apa ca ciorba, Ilinca a stat numai in apa, cand cu barcuta, cand pe langa, cand cu colacul.Nu ii e frica deloc de apa si daca ar fi dupa ea plaja nici nu ar exista, numai apa. Suntem aici si cu nas anoastra, care are o fetita mai mica decat Ilinca, nu cu mult, doar cu 6 luni mai mica.Se joaca frumos, mananca impreuna, e o placere sa le vezi impreuna.
Ilnca a crescut mult, imi place ca e f cuminte si educata . De, ce sa-i faci? Isi lauda closca puiul, nu? Doar gandul la Matei ma bantuie si ma umbresc de cate ori ma gandesc la el.Of, ar fi putut fi asa de bine....Dar sunt fericita cu Ilinca!
Cam atat despre noi. O sa mai stam 2 sapt in Buc si apoi plecam vreo 10 zile la Vatra Dornei, de-abia astept:)
Va pupam.