The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata, Raluca, bine ca sunteti OK.Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce cosmar ati trecut

Noi cu pipi si caca nu mai avem probleme, cere de fiecare data, nici accidente nu am mai avut.

In WE am fost la mare, la Ilinca.BNu mai puteam de dorul ei, nu o vazusem de 2 saptamani, doua zile nu s-a dezlipit de mine.Cred ca nici piele pe obraji nu mai avem, nici eu nici ea, de la atata pupat

La mare a fost superb, foarte cald dar placut, ca briza nu era puternica, doar cat sa faca sa fie suportabila caldura, in plus acolo unde am fost noi nu era deloc aglomerat, plaja era libera....De-abia astept sa ne intoarcem la ea.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata.
Ana, ce tatic haios aveti voi. La noi inca nu s-au intamplat din astea..parca.
Vreau sa zic ca nu imi place deloc atitudinea celor de la caminul unde merge Stefan. Probabil eu as face mare scandal. In primul rand ptr ca ii pun pampers. Adica noi ca mame ne chinuim sa scapam de el cat mai repede si ele ce fac? Si la noi, in prima zi de somn acolo i-au pus pampers, dar a doua zi le-am rugat sa nu mai puna si nu i-au mai pus. O luna a fost super ok, dar acu de vreo 2 saptamani a inceput problema. Am intrebat daca ele cred ca ar tr sa ii pun pampers si au zis ca nu. Dar le duc scutece din alea ca sa ii puna sub ea sa nu ude in fiecare zi salteaua.
In al doilea rand cum sa strige la copil cand spune ca vrea pipi. cand el ar trebui incurajat de fapt.
Amelia a venit cu unele expresii noi si eu nu le tolerez si am inceput sa le sugerez usor ca ar fi de dorit sa nu le mai foloseasca in vocabularul lor. Sper sa aiba efect ca altfel ajung si mai departe.
Mi se pare de bun simt, daca te-ai angajat sa ai grija de niste copii sa stii care sunt limitele si ce se cere de la tine. Ca doar nu sunt o turma de animale de care sa ai grija doar asa nitel si sa faci tot posibilul incat turma sa stea culcata sau drept ca la soldati, cand tu urli la ei.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Lilia, eu am foarte multe buline negre pentru doamnele de la camin , acum nu am timp de scris pentru ca sunt la munca, dar probabil o sa ma descarc intr-o zi...poate mai prind curaj si le spun si lor vreo doua...si aici nu ma refer la doamnele educatoare ci la infirmiere.
Binenteles ca eu le-am spus ca Stefan nu mai are pampers si sa nu-i mai puna...dar cum el a scapat la joaca pe el intr-o zi le este frica sa nu faca in pat, desi sunt convinsa ca in somn nu face, mai ales la amiaza, nu face toata noaptea de multa vreme, nu-l mai trezesc...asa ca sunt absolut sigura ca in cele 2 ore de somn de la amiaza nu are cum sa faca in pat...in fine...
Nu vreau nici sa ma cert cu ele pentru ca imi este frica sa nu se rasfranga asupra lui...
Azi dimineatza chiar ma gandeam sa mai merg pe la ele cu o cutie de cafea ...

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salut!

Da, fetelor, groaznica experienta am avut, bine ca a trecut si nu se va mai repeta (fiindca, cum spuneam, de acum incolo nu ma mai urc in avion).

Acum mi-am mai revenit dn sperietura si-mi aduc aminte cu placere momentele frumoase ale calatoriei.
Parisul e minunat, am umblat in fiecare zi de dimineata pana seara tarziu si nu ne mai saturam, nici nu simteam oboseala.
Octavian a prins si el gustul calatoriilor si zice ca sa mergem in fiecare an undeva. Cu masina sau trenul

Ana asta vroiam si eu sa-ti sugerez, sa te prezinti cu niste cafele ... se pare ca la noi nu merge altfel! Oricum, intolerabila atitudinea cucoanelor!

In alta ordine de idei, tati al nostru e cam la fel cu al vostru. Ce-mi vine in cap acum (nu-i legat de jucarii, dar sa vezi talent de parinte ): azi noapte se trezeste fata si maraie; eu, fiind in situatia aceea lunara, il rog sa se scoale el ca mi-e greu; se duce, ii da o suzeta (cu toate ca Ioana nu o mai cere singura, spre marea mea bucurie) si se culca la loc. Dimineata imi zice ca atunci cand s-a dus la ea era saraca transpirata leoarca, avea bluzita si parul ude de tot oare o fi racit?
Il intre de ce nu a schimbat-o, de ce nu a sters-o pe cap, de ce macar nu i-a pus o batista sau, in fine, de ce nu mi-a spus mie? raspuns: "pai, oricum transpira la loc"...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

hihi, Naty, barbatii astia!!. Al nostru tati mai bine, el nici nu aude noaptea cand maraie Amelia.

Am uitat sa iti zic, Anamari, ca problema Ameliei a inceput dupa vreo luna de cresa, deci nu imediat. Reusise sa cunoasca cate ceva pe-acolo. Si chiar o laudau asistentele ca spune si in timpul zilei si nu face in somn...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salut,
am scris ditamai mesajul si mi s-a pierdut
Am citit de voi, de avionul lui Naty, de scumpica ei care o sa triga ""mami" pe bunica, de taticul ei si al lui Stefan, m-am bucurat ca Nature a vazut-o pe Ilinca (noi am tta cateva ore duminica fara uca si era asa pustie casa...), ma gandeam la Amelia ca e o perioada trecatoare cu respinsul wcului, la Gogo a mea era un tip de "razbunare" cand o certa do,mana sau eu de fata cu copiii dar a trecut.. ma gandeam la Anamari cu puiutii cum ruseste sa le faca fata ... si la Pufy si blondutii ei ca niste picaturi de apa....

Ne-am inscris si noi la gradi, a propos Mada si la voi tot pe 25 se afiseaza rezultatele? Ma gandeam daca si cand se mai pot ocupa locurile ramase libere din cauza celor care au depus la mai multe gradinite...

Noi de joi seara de cand am parat-o pe Uca voua facem numai la olita/wc si kk.... victorie. Nu stiu cum si de ce dar nu mai avem deloc accidente decat poate noaptea cand nu sunt eu atenta

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

))Hello!

Lilia sa sti ca nici barbatu-miu nu aude maraiturile Ioanei (sau poate se face ca nu aude ). Se ridica la ea numai dupa ce ii dau eu cateva coate temeinice. Si atunci se ridica cu greu, dupa cateva minute, timp in care fata striga din ce in ce mai tare si devine din ce in ce mai treaza.

Andora felicitari pentru inscrierea la gradi si reusita cu olita!
Cum adica rezultate?
La gradi se afiseaza rezultate???

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare mamici si pitici voinici,

Noi cam greu mai scriem pe aici din lipsa acuta de timp, cat despre citit...asta o facem zilnic, macar pe diagonala.
Ma bucur ca v-ati inscris piticii la gradi, cele care ati reusit si sper ca piticii vostri sa aiba parte de o acomodare cat mai usoara.
Naty, bine ai revenit din concediu!Imi pare bine ca a avut un final fericit peripetia cu avionul. Imi pot da seama ce era in sufletul tau in acele clipe de cosmar. Ai avut ghinion. Lasa ca data viitoare va fi bine.
Pufy, ai doi puisori frumosi foc si super ghidusi, se citeste pe fetele lor. Sa-ti creasca mari si sa fie mereu sanatosi ca asta e cel mai important!
Ana, m-a distrat la culme taticul vostru care-si cumpara jucarii pt el.
Sa va mai zic de Alma, d-ra nazdravana care ne surprinde mereu:d-ra danseaza mereu, imita foarte bine miscarile adultilor si cred ca o sa o dau la dans in curand, atata ca e cam greu de gasit un curs pt pitici pe aici, dar ma interesez in continuare.
Mademoiselle mai si canta toata ziua la microfonul ei de jucarie. Are un intreg repertoriu de la cresa, plus cantecele inventate ad-hoc de ea.
Vorbeste ca o moara stricata si da mereu replici de ne lasa pe toti cu gura cascata, mai ales pe educatoare, care au parte mai ales de copii ascultatori, nu asa smecheri si incapatanati ca Alma.
Mai nou spune "mami, te iubesc", "ce frumosi pantofi ai", "ar trebui sa te tunzi" (aici are dreptate ca de fff mult timp n-am mai ajuns la coafor), "eu de ce nu pot sa beau cafea?" ( "pt ca esti mica" -ii raspunde tati) , la care ea "si mami e mica si bea cafea mereu" (da, si eu sunt piticot la inaltime), "nu strangem jucariile astea impreuna, le strange mami, eu sunt ocupata" (cand tati ii atrage atentia ca ar trebui sa contribuie si ea), "eu citesc"(cand o intreaba tati al ei "dar cu ce esti ocupata, Alma?"), "mami, daca nu mai ai chef sa-mi citesti inca o poveste, invata-ma pe mine s-o citesc" si tot asa.... (in olandeza, of course, dar incepe sa-si dea drumul la gurita si in romaneste, insa eu nu o fortez inca...are timp sa exerseze cu mama la vara).A propos de citit...mai inainte a verificat-o sotul daca doarme deja si mademoiselle statea tacticos, picior peste picior, in fotoliu la ea in camera si rasfoia "Biblia copiilor", numarand animalele din Arca lui Noe.
Si cu olita progresam, de fapt mai mult cu WC-ul, dar avem inca destule accidente. Insa mami nu se supara pt ca stie ca asta nu e cea mai mare problema la varsta ei, insa tot aceeasi mami incearca sa fie consecventa, sa se tina de funduletzul mandrutei incapatanate foc in fiecare zi. Suntem si aici clar pe drumul cel bun.

M-a cutremurat drama prin care trece fetita LaureiB (e subiectul la generale) si acolo citesc in fiecare cu sufletul la gura noutatile. As propune sa ne rugam Cerului sa ne ramana copiii sanatosi, sa nu ne facem prea multe griji din probleme minore, ca toate trec, insa sanatatea e cea mai de pret.

Va pup pe toate in grup si fug la trebusoare, dar nu inainte de o verifica pe mademoiselle daca tot "citeste" sau doarme ca maine iar ne trezim devreme.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Danyce e tare Alma cu replicile. Sa va spun si eu ce mai face Didi, a inceput si ea cu bombe din astea. Eu tot ii expuneam meniul intr-o dimineata, ea tot refuza si la un moment dat imi zice " mami las-o balta ca nu vreau nimic", am stationat cateva sec si am pus-o sa repete si ea murea de ras. In plus o termina pe mama mea care s-a intors in tara, ea nu a mai vazut-o din toamna si ii spune "asa e maya ca nu mai pleci niciodata ramai sa ma cresti pe mine sa ma fac si eu mare" iar mami e moarta nu-i mai tb altceva.

Naty eu iti inteleg patania cu avionul, am rau de el si ma bombardez cu pastile cand plec. Dar ce sa iti zic de sotul meu care zilele trecute a fost intr-o croaziera pe Mediterana, cu niste parteneri italieni si olandezi, mai ca a dat la carabusi defata cu aia, ca i s-a facut rau de mare, el care era breaz ce sa mai, eu de aceea nu m-am dus ca stiu ca imi est e frica.

Astazi am reusit sa ne refacem pasapoartele, sa ii fac si piticei individual. Ne-am intretinut cu Loredana Groza care a venit si ea cu sotul ca sa si-l refaca ,il pierduse ca si Paul,insa am ramas surprinsa cat de mica e de inaltime nu o vazusem asa fata in fata de aproape niciodata, eu sunt cal pe langa ea. Sa va mai zic ca Diana cand o intreba Cristi Boncea cati ani are zicea "cine e asta", ce vrea??? la care ea radea si zicea ca un nene urat dupa care am vb minute in sir.

Cam astea despre noi o sa pun cateva pozici cu noi de la nunta insa nu stiu de ce nu pot intra inca pe webshots.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Gata am reusit sa pun sper sa se vada aici POZE NUNTA

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput