The best of aug-sept-oct 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Lorena! Sa ai o sarcina usoara!

Multumim pt. urarie de lma si, cu intarziere spunem si noi: La multi ani! celor care si-au sarbatorit ieri ziua de nume.

Cu gradinita... si noi avem ceva probleme... Soacra lucreaza la gradnita... nu e nici o problema cu inscrierea... numai ca anul asta nu se face grupa mica... Sunt obligati sa asigure in primul rand grupe pregatitoare... cat mai multe... pt. ca este obligatorie. Si sa asigure locuri celor deja inscrisi in anii anteriori.
Si din lipsa de spatiu si educatoare nu se mai face grupa mica...
O s-o inscrie la mijlocie... dar mi-e teama ca nu o sa faca fata (n-o sa aiba rabdare suficienta)... om vedea...
Si vrem s-o inscriem si la dansuri si la engleza... din toamna, cand merge la gradinita, oficial

si multa sanatate celor bolnaviori/accidentati...

Elena are rosu in gat... nu mai mi se pare nimic deosebit... face atat de des... ca ne-a intrat in obisnuinta... cam la 2 luni.
Am intrebat dr. daca e normal sa faca atat de des... si mi-a spus ca asta nu e des... de cand a intrat in colectivitate trebuia sa ne asteptam la asta... si e bine ca nu se intampla si mai des de atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Eliana, important e sa nu aduca la baieti ceva din colectivitate; bine ca ai calit-o deja!

sanatate tuturor!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Lorena FELICITARI! Sarcina usoara si numai bine!

Am inscris si noi fata la balet, iar in august ii luam costumul si in septembrie pe 16 incepe baletul :) Talia e foarte foarte incantata, danseaza toata ziua si imi tot zice: "uite mami, asa o sa fac la balet" :)

La mijlocul lui iulie ne mutam si noi - eu, Doru si Talia singuri!!! Abia astept sa avem "casa noastra" (inchiriata :P)

Ana, Talia are exact aceeasi culoare si textura de par cum are Stefan! Astept sa vad cum ii sta tuns :) Eu nu o mai tund pe mandra deloc, m-am lecuit!

In rest, totul e bine si frumos... va doresc sanatate si numai bine la toti!

si sanatate, concediu placut tuturor, bafta cu gradinitele si cu bonele si cu tot ce mai e pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, va multumesc de urari. Intr-adevar ne-a luat prin surprindere dar ne bucuram tare ca am fi vrut un surior sau o fratioara lui Tzutzu.

Cel mic (mare de acum?!) inca nu e prea pus in tema. Adica ii batem a propouri ca el e mare, ca o sa aiba o surioara sau un fratior. Da da, zice el. ne-am uitat recent in albumul lui de cand era mic in burtica. Nu de alta, dar se apropie ecografiile si sa fie omu' pregatit!

In rest, e foarte rau de cateva zile... rau rau. Numai NU spune. Nu mai face nimic. Mami sa puna filmul ala, mami sa adune jucariile... mami aia, mami ailalta... tati nu. Pe tati sa nu-l vada!

Azi am fost la ginecolog si a plans o juma de ora. Ca el nu merge la doctor! "Da' nu e pt tine, e pt mami! sa se uite tanti dr la burtica! Da?!" "Nu pt baiatu?!" "Nu, nu!" Si uite-asa... Pana la urma acolo macar a stat linistit, cu o punga de "fufuleti" in brate si noi am putut discuta linistite.

Va pup!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele, noi suntem in Budapesta pentru cateva zile si am intrat repede cand am citit sa-ti spun Lorena, felicitari pentru bebe nou venit si iti doresc o sarcina usoara si bebe sa fie sanatos cel mai important lucru
fug ca Ili e in baie

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Eu sunt pe picior de plecare, incerc sa termin cat mai repede treburile. Maine zburaaam! De abia astept concediul. Cu toate ca mi-e o frica terbilia de avion si asta mai diminueaza bucuria.

Lorena join the club! Deci stati la fel ca noi la capitolul "nu, nu, nu, numa mami si nimeni altcineva'.

Andora, Eliana sa-mi spuneti si mie unde dati fetele la dansuri.
Eu inca nu m-am hotarat, o sa incep sa caut cand vin din concediu. As incerca la Opera ca e aproape de noi dar, cum ziceam, nu stiu daca mi-o primeste asa mica.
Eliana tu vrei sa o inscri la un curs de engleza separat de gradi? Ai gasit ceva? Si eu caut.

Andreeasuper ca ai inscris-o deja pe Talia la balet.
Si Ioanei ii place mult sa danseze, ma tot bate la cap "mami, eu cand melg la balet?"

Va pup pe toate
Sa va gasesc sanatoase si voioase cand vin!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

fetelor sunt atatde trista, a murit azi noapte presedintele institutiei unde lucrez, Ralu Filip, nu imi vine sa cred de azi dimineata de cand am aflat nu-mi revin , era un am atat bun, ma tot gandesc la copilasii lui, cum au ramas fara tata, un om la 47 de ani, groaznic, sunt foarte suparata si tulburata.
vineri e inmormantarea, eu vin duminica acasa, as fi vrut sa ma duc, colegii toti sunt socati.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mada imi pare rau!

Vroiam sa va zic ca am mai pus si eu niste poze daca vreti sa vedeti ca Nana mea s-a mai ingrasat! Gata, o pun la cura!
aici

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Lorena, iti doresc tot binele din lume, sa fiti sanatosi si sa aveti un BB sanatos, sa va bucurati de el! Poate ca e nepotrivit sfatul meu pe care o sa ti-l dau, dar ti-l dau din inima si cu bune intentii: poate ar fi bine sa nu ii spuneti inca nimic de BB lui Miron, mai bine sa asteptati si sa va asigurati ca e totul OK, mai intai. Nu vreau sa te sperii, Doamne fereste, sunt sigura ca BB e bine....Dar eu am probleme si acum cu Ilinca, ma intreaba de ce nu mai vine BB Matei, si e tare dureros.Mai bine sa eviti asa ceva...si sa va bucurati si mai tare mai tarziu

Raluca
, drum bun si ...sa fiti romantici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Raluca, lasa femeie cupilu in pace, unde o vezi tu grasa? :))

mada
, am auzit si eu ca a murit Ralu Filip...si eu auzisem numai de bine de el....Dzeu sa-l odihneasca.

Sa va mai zic 2 vb si despre Ilinca: e la mare de vinerea trecuta, e tare fericita, sta toata ziua pe plaja, se plimba f mult pe jos ( ieri de ex au mers 5 km pe malul marii, pana la Cazino, si 5 km la intoarcere, pana la hotel). Cade lata de obosedala, mananca si doarme de rupe, ma bucur tare mult ca e asa de vesela si ca ii prieste. Dar imi este foarte dor de ea, desi vorbim de cateva ori pe zi la telefon.

A, si sa nu uit: s-a reintalnit acolo cu iubitul ei de anul trecut, cu Andu.Si e foarte fericita!

Mergi la inceput