The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
iulyp spune:
Elyane arati tare bine. Sa-ti traiasca puiutii si sa va aduca multe bucurii.
Noi am scapat de pampers in mare datorita mersului la cresa. Iar noaptea am renuntat la pampers pt. ca dupa 3-4 nopti de refolosire(nu facea noaptea dar eu il puneam pt. orice eventualitate) se mototolea rau intre picioare si il aruncam fara nici un pishu de frica sa nu iasa pishu din el in caz ca facea.
La gradinite la noi mai nou se primesc copii de 4 ani(sau aproape 4), asa ca noi o sa mai stam inca un an la crese.
Mai vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat.
iulyp spune:
Lorena felicitari! Ma bucur din suflet pt. voi. Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Ce ma bucura vestile bune.
herra spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ONOMASTICA !!!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Naty spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE ELENELE SI CONSTANTINII!
Un special pentru carliontata Meme!
Lorena iti zic si aici, sarcina usoara!
Noi cica ne pregatim de concediu, joi plecam la Paris (eu si Octavian). Nu am avut timp nici macar sa ma gandesc ce-mi iau la mine, eu care de regula faceam liste cu obiectele ce trebuie luate cu 2 saptamani inainte!
La serviciu e nebunie, nu mai stiu ce sa fac mai intai, Ioana e la fel, ca un scai lipit de mine, bona a plecat trei zile in Moldova si acum Ioana e cu mama. Dar mama nu poate sa o ridice de loc, asa ca eu le duc in parc, stau un pic la birou, ma duc sa le iau sa le duc acasa, ma intorc. Toate astea pe jos fiindca avem fericirea sa stam pe unde-s drumurile inchise din cauza raliului. Acum cateva zile am facut greseala sa iau masina si am facut drumul de 5 minute in o ora!
Cu Ioana in spate urland ca s-a plictisit! Si a mai intrat si unul in mine, din fericire masina mea s-a ales doar cu o zgarietura mica.
Danyce nici Ioana nu suporta sa ma vada suparata, daca zic ca ma doare ceva vine ea repede sa ma pupe sa-mi treaca si daca tot zic ca ma doare incepe sa planga.
Aseara mi-a dat din greseala un picior in burta in pat de m-au busit lacrimile si a inceput sa planga de mama fucului "mami, nu fi supalata, nu te doale bultica, Nani nu a vlut sa loveasca"
Noi ne-am hotarat - nu o dam la gradi anul asta, mai stam un an. In schimb, in toamna vreau sa o inscriu la balet, trebuie sa vad daca mi-o primeste asa de mica si la engleza.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mina spune:
Salut
Sunt intr-o perioada super incarcata asa ca nu am mai avut timp nici macar de citit pe aici.
Am intrat sa spun LA MULTI ANI tuturor Elenelor si Constantinilor, in special Vizigotului meu si bunicilor lui si lui Meme fratioara de pinguini !
Felicitari Lorena, sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ana_a spune:
Salut!!!
Lorena, felicitari si sarcina usoara!!si un bebe sanatos!
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!!
Am vrut doar sa va spun ca azi il tund pe Stefan...in sfarsit am reusit sa-l conving pe tati ca are parul mare si ii este cald....si ca pana la iarna o sa-i creasca din nou.Nu stiu cum o sa-l conving pe Stefan, pentru ca el nu vrea sa-l tund, tare ii place sa-si fluture pletele dar pe de alta parte imi spune ca sunt copii la camin care il trag de par si ii spun ca este fetitza asa ca tot mai bine este tuns.
I-am facut zilele trecute o poza ca sa o avem amintire pana ne va creste din nou parul....
La capitolul vorbit noi stam bine, in ultima vreme a evoluat foarte mult, ba mai mult de cat atat il zice si pe "r" in unele cuvinte.A facut el asa o ambitie sa vorbeasca corect incat tot repetand "rrrrrr" acum poate sa zica "gri", "corect" si mai multe cuvinte cu r dar nu intodeauna, depinde de continutAcesta este un lucru foarte bun, numai ca mie imi este frica sa nu se balbaie din dorinta lui de a zice foarte corect cuvantul...o sa vedem...
Cam astea ar fi,
o zi buna tuturor si sa auzim de bine
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
pufymic spune:
LorenaFELICITARI!!!!!!Sa ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos! Ma bucur mult pentru tine!
Aici sunt fetelor.....va citesc in mod constant dar am luat o pauza de la postat.....acum am revenit pe baricade!
Revin maine cu povesti mai multe!
Eu
anielas spune:
Neatza!
LORENA-felicitari..sarcina usoara si bebe sanatos
LA MULTI ANI!sarbatoritzilor de ieri
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
andora spune:
Felicitari LORENAAAAA! Sa fiti sanatosi si frumosi cu totii!
Si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI cu scuzele pt intarziere....
Mai intai sanatate maxima "ghipsatilor" Danielei si Lorenei... (ce urat suna)
Raluca succes la pregatiri! Ce bine ca plecati in conceidu, chiar se impunea nevoia .... la ce scoala de balet vreti s-o dati pe Nanusha? Gogo ma turbeaza cu dansul, n-am dansat in 5 vieti anterioare cat in ultimul an.... si vroiam si noi la dansuri, nus tiu daca la balet si nu situ ce fel de dansuri dar de la 3 ani cred ca se primesc pitici...
Ana wow ce dulceata de Stefanut cu coronita am vazut eu! Sa ni-l arati si tunsulici!
Lorena si Aniela EXACT ACEEASI PROBLEMA O AVEM SI NOI cu pampersul. Fix azi dimineata vorbeam cu educatoarea, cica e acolo o fetita care niic la peste 3 ani nu a scapat de pampers la kk, ieri a luat-o pe Gogo sotul si s-a dus la maica-mea acasa, eu am ajuns pe la 7 la ei si erau toti varza de speriati ca o ora fii0-mea s-a tot tinut cu m ainile de burtaa ca o doare si o doare. I-a pus pampers (noroc ca avea mama unul acolo), a facut copilul treaba si gata.
Asa face si acasa, pisu numai si numai la wc, treaba mare insa a facut=o de vreo 2-3 ori la wc si apoi ioc, pampers si pampers. La cresa a facut o sg data la olita kk apoi am vazut ca se abtine pana dupa masa cand merge acasa. Ieri din cauza abtinutului iaca ce-a patit.
Si sfatul educatoarei era sa o las asa fiindca daca se obisnuieste cu pampers la kk asa ramane si ii vine mai greu dupa aceea. Habar nu am ce sa fac. Pisu de mult numai face pe ea, pampers doar noaptea...
Noi vrem sa mergem la gradi 217 din spatele Tip Top din Dr taberei. Pe 1 iunie suntem acolo, am observat ca difera lucrurile f mult de la gradi la gradi, asa ca ... cu Dumnezeu inainte, in cel mai rau caz cred ca am putea-o da la gradi militara.
In rest tare vorbarete si tare smecherute. Ca si toti puiutii retine niste cuvinte si expresii de care te minunezi cand le scoate... r=ul l-a zis perfect de la inceput in schimb inverseaza anummite litere din unele cuvinte scurte cum face pana de curand la "cap"....
Hai ca va pup abrupt.....! paaaa
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan