***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

alyna, eu am luat termometrul asta la recomandare unei prietene, al carei copil a fost tare nazdravan si se misca tot timpul, si nu a reusit sa ii ia temperatura cu unul de asta clasic, cica ii era frica sa nu il raneasca, plus ca nu statea copilul 5 minute cu termometrul cu varf rigid in fundic...Si am inteles ca la astea digitale cand se ia temperatura din fundic trebuie sa scazi 0.5 grade, pt a avea o evaluare corecta a temperaturii. Acum l-am luat..sper sa imi foloseasca..prietena mea zicea ca ea tot cu asta verifica si temperatura apei cand ii facea baita, sa fie app de 37 de grade...Mai erau si termometre de alea tip suzeta, dar daca copilul meu va semana cu ma-sa, nu va lua suzeta! Cica pe mine cu chiu cu vai ma amageau sa iau suzeta, si o dadeau cu miere de albine, sa fie dulce. Sugeam pana trecea mierea si apoi o aruncam. De aceea inca nici nu am luat suzeta pt bebe, o sa iau una totusi dupa nastere, sa vedem daca o vrea!

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sutiene de alaptat am cautat la jolidon si nu am gasit, asa ca am luat de pe o taraba din piata moghioros, bumbac tare bun...numai 60 de mii bucata! Io's tare incantata de ele..:)

Cu termometrele la Maria noi am facut o gramada de incercari dupa ce a implinit un an...Ultimul achizitionat saptamana trecuta este unul de ureche cu infrarosii care piuie in 2-3 secunde...NUmai cand l-a vazut a inceput sa urle...Am avut pe mercur, am avut digital de axila sau rectal, tot ia suficient de mult pana piuie...i-am luat unul suzeta cand inca mai folosea suzeta...Circ!
Asa ca eu ii iau copilului temeperatuira mai mult cu podul palmei.
Asta e si din cauza ca nu a prea fost cazul sa-i iau temeperatura si o sperie...
De cateva zile ne jucam de-a doctorul, facem injectii, ne ascultam cu stetoscopul...incerc sa o obisnuiesc cumva cu termometrul ala care ne-a costat o caruta de bani...:)

Umidificatorul ...trebuie vazut daca intr-adevar aerul din camera in care va sta copilul e uscat. S-ar putea sa nu fie nevoie de el....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

vali5 CURAJ
ochisorii si gurita aia pe care i-am vazut eu ieri
(si pe care cred ca-i are orice bebe din burtica)
merita orice
nu trebiue sa-ti fie frica
gandeste-te numai la bebe
si iti garantez ca va fi bine
suntem nu?

mihaela
32 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Merci, michigan, pentru imbarbatare!
M-ai facut sa rad cu "suntem "

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pana la urma vom vedea la mom potrivit ce termometru vor accepta bebeii nostri!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna burticutze,
Va multumesc pt. incurajari si bebe grasunel.Va pup pe toate!
Am reusit sa adorm asa si asa, ca am niste arsuri si nu stiu ragai tot timpul, imi vine parca mancarea inapoi.Vi s-a intamplat?
Vali5 Iti tin pumnii sa fie bine totul la nastere, sa nu sangerezi.
Mica0307 Sa fie cum vrei tu, e bine sa fie mai mare, ca te descurci mai usor cu ea, dar la cezariana nu ai voie sa ridici asa ca…
Poohy Inca nu am aflat nimic de tarife, dar vorbim….
Chiquitita Sper sa fie…
Alyna Mama ce de haine pui, adevarul e ca si eu mi-am ridicat ieri caruciorul, dar de suparata ce am fost nici nu l-am montat.Imi pare bine ca e totul bine, ca ma ingrijorasem.Ai grija de tine, stai si tu linistita, sa mai creasca puiutul!

Si acum ca veni vorba i-am luat si cercei lui asta mica ieri…Ca asa sunt mamicile, poate ii face si gaurele in spital…
Ancamari Hai ca incerc sa ma uit acum….Mersic!
Michigan Ce frumos,sa-ti traiasca, abia astept si eu ca si tine sa-mi tin minunea in brate…off mult mai e!
Addinel Si noi o sa ne facem veacul prin Moghioros.Te primim cu bratele deschise!
Sutien am luat din Cora, f bune 15 Ron/Buc.Termometru am luat de ureche cu infrarosu de la Bebesounds, ca masoara intr-o secunda.E super!
Pupici pe burtici!

Liliana 37+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

salutare burticute si mamici!nu am mai intrat de mult pe aici,m-a cuprins si pe mine febra pregatirilor pt.venirea pe lume a lui bebe.Chiar daca noi mai avem destul pana atunci,simt ca timpul se scurge f.repede si am impresia ca nu o sa le termin pe toate de aranjat.Nici vremea nu prea tine cu mine,la noi la Constanta e cam urata si rece si ploioasa si-mi da planurile peste cap.In mare parte am cumparat ce trebuie ,au mai ramas maruntisurile.Recunosc ca m-am abtinut cu greu sa nu cheltui prea multi bani pe hainute chiar daca sunt la a doua sarcina si in principiu stiu de ce am nevoie .Iar de la cel mare nu mai am nimic pt.ca le-am dat ,nu m-am gandit ca barza va mai reveni la noi.Cel putin Alex s-a indragostit de lucrusoarele lui bebe mai ales de botosei care ,spune el "miros f.frumos,mami!"
Le felicit pe proaspetele mamici pt.comorile lor si asteptam noutati!Ma bucur din suflet pt.Daphne ca e bine,multa sanatate!
as mai fi vrut sa va mai scriu dar ma pregatesc pt.control.De abia astept sa-l vad pe Teo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare burtici si mamici!
Ce bine ca micuta Dafhne este bine!
De-abia astept povestile proaspetelor mamici!
Eu am cam exagerat ieri, mi-am cam facut de cap prin oras, asa ca azi stau cumintica acasa, macar pana la inceputul lui mai sa mai stea bb la caldurica, dar nu mai am stare...

Ancamari, ca si Androix, eu am avut burta lasata de la inceput, daca stau pe scaun mi se sprijina pe picioare, dar daca te uiti din spate nici nu-ti dai seama ca sunt burtoasa.

Alyna, asa hainute multe am avut si eu la Tudor si unele au ramas
chiar nepurtate, desi aveam zile in care-l schimbam de mai multe ori numai sa-i fac poze...Dar imi prind bine acum! Prietena mea la fel a cumparat hainute multe la bb si a nascut un grasan de 4 300g, asa ca multe i-au fost mici...

Prin zona Aviatiei nu sta nimeni? Eu cu cine ies la plimbare cu bb-eii in Herastrau?

A! vad ca vorbiti de termometre...eu am primit cand l-am nascut pe Tudor unul de ureche pe care-l folosesc si acum cu succes. Al meu copil nu a vrut de mic sa stea cu fundul in sus si mai ales cu batul(termometrul) in el, asa ca am fost f fericita cand l-am primit pe cel digital...Afiseaza temperatura in max 2-3 secunde, o memoreaza automat si are si un beculet sa o poti citi noaptea! Hai ca i-am facut destula reclama...

34+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

michigan ce frumos . De abia astept sa merg si eu saptamana viitoare sa o vad. Poate va fi chiar ultimul eco, cine stie?

alyna nu cobesc, Doamne fereste. Da de cand mi s-a spus ca a mea daca sta pana la 40 sapt. o fac de 4,2 kg ma tot uit la hainute ca sunt unele micute si ma intreb daca o sa o incapa .

addinel eu stau la parc la sebastian insa imi place foarte tare parcul moghioros. Asa ca va fi unul din parcurile vizitate si de noi.

cristinamaria sutiene gasesti la jolidon (300mii) sau in cora (150mii). Eu am luat unul din cora si e foarte ok. L-am spalat si l-am bagat in bagajel.

Nu am luat termometru (am unul al meu sa vad daca reusesc ceva cu el, daca nu cumpar altul), pompa de san (vad dupa daca am nevoie, eu as merge pe cea electrica de la avent) si nici umidificator.

Fetelor de ce va e frica de nastere? Corpul femeii a fost special pregatit pentru asta (sau conceput). Eu ma gandesc ca o sa fiu tare fericita cand o sa mi se rupa apa ca doar merg sa imi aduc printesa acasa, nu.

Mica 36 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Bine ca ati adus vorba de sutiene! Ce marime sa iau? Cat am acum? Mai mare/mica?
Lilky, sunt din bumbac cele din Cora?

Alyna, mersi pt info, macar am o idee cat de cat. Din astea de corp - body cu maneci scurte si costumase subtiri de casa - imi trebuie in prima faza, pt ca din cele de iesit afara am vreo 4 compleuri, imi ajung la inceput (e vara si se usuca imediat), depinde si cum cresc bebelasii...

Addinel, si eu tot in Moghioros!

Michigan, felicitari pt bebel!

Cristalina si Cristinamaria - facem sau nu galerie pt maine? Stiti si ora? Sau inca tatonati terenul cu dr vostru?

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput