***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Stiu ca am cam exagerat un pic cu hainutele dar.....de' un baiat are mama si sor'mea un nepotel, nu?trebuie rasfatat macar acum cand e prichindel!Eu sper sa nu depaseasca 3.500 gr asa ca....poate or sa-i vina totusi!Oricum o mare parte le-am luat pt 3-6 luni totusi!

AM PUS la Cumparaturi Bebe niste pozici cu o are parte din hainute plus cele care le am in masina de spalat acum(cele de ieri)!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

Florentina, eu nu stau prin zona aviatiei, dar o perioada voi sta la mama care sta prin zona arcului de triumf. deci, tot in herastrau o sa-mi plimb bebitul. numai sa ma astepti si pe mine, ca vad ca tu esti cu vreo 4 saptamani inaintea mea

pup,

Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mica, mie imi e frica de durere. Eu stiu ce dureri aveam la menstruatie de ma tavaleam pe jos, si ma gandesc ca durerile nasterii sunt si mai si. Partea haioasa e ca durerile menstruale ma mai lasau cu... bere . La nastere nu cred ca ma va lasa dr sa beau o bere

Wow, alyna24, ce de hainute - am vazut pozele! Si presupun ca vei mai primi si dupa ce nasti. Va trebui sa il schimbi de 2-3 pe zi ca sa le poarte pe toate, ca la ce viteza de crestere au...

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vali de ce nu, daca asta te face sa te simti bine.

Mica 36 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

lilky super... vad ca voi oricum o sa nasteti ceva mai devreme ca mine, deci o sa aveti deja experienta... ma bazez pe voi :).

vali si mie mi-e frica de durere, dar ma gandesc ca nu oi muri tocmai eu. nu de durere, asta-i sigur

31+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna ma bucur ca esti bine! "Cu rabdarea treci si marea!"
Bogalina si la Iasi ploua si e urat! Spor la pregatiri! Sa mai intri sa ne mai spui de tine!

Alina-Mirela 30+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna burticilor si mamicilor,va pe toate!
Vali,ma bucur ca esti ok,nu stiu daca mai ai chef sa ne vedem,mie mi-ar place,macar sa bem un suculet la McD....
In legatura cu bataile pe care le simteam,am sunat la dr si mi-a zis sa stau linistita ca sunt normale si oricum primisem pm de la Pepsi,deci m-am linistit!
Fetelor,eu vreau sa comand patutul Margot si salteaua Biokokos si vroiam sa va intreb pe voi daca sunt de calitate(daca aveti si voi la fel).
In rest,nu mai am rabdare,parca trece timpul tare greu,nu prea am facut cumparaturi pt bebe,i-am luat carutul(3 in 1),sora mea i-a luat tot felul de chestii din Spania si acum e pe drum,abia o astept sa vina sa vedem ce ne-a luat.
Felicitari Chris,sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa!

poze cu noi si bebe

Mary 30+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Ioana, de-abia astept!

Mi-am amintit si eu sa schimb saptamana, merci!

Fetelor, eu la Tudor n-am putut sa port sutienul ptr alaptat, simteam ca raman fara aer, dar nici normale nu suportam.

35+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ella ma bucur ca ti s-a parut util mesajul meu
eu m-am gandit ca v-ar fi folositor dar daca voi sunteti in prag de a anste o sa le mai anunt pe junioare
oricum si eu am suferit ca nu aveam cu ce sa ma imbrac si nu sunt genul care sa stau 9 luni in trening
nastere usoara si nervi de otel.....ca tare e greu

quote:
Originally posted by ella_74

bravo Daphne, stiam eu ca o sa reusesti pui de om luptator.

Adelapop, multumim de info ,dar pentru unele din noi e chiar tarziu; io am fost disperata intr-adevar la inceput si de aia m-am hotarat sa plec afara sa-mi iau haine de gravi; am lucruri foarte frumoase, nici unul luat din RO, dar de 2 luni stau in pat asa ca mai mult ma uit la ele decat sa le port.
cred ca informatia ta poate fi utila fetelor cu luni mai putine de sarcina.

37 +

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mary_lou, tare as vrea sa ne intalnim, dar daca eu nu mai pot sa conduc, sunt tintuita in casa. Si nici nu stau in Constanta, ci aproape de Navodari. Daca mai vin prin oras te sun sa vedem cum ne intalnim. Si o luam si pe bogalina

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput